Amelja @ 17.10.2019 10:55
Sveikas!
Kādai ir bijusi saskarsme?
Vai Jums tika izdota kvīts vai čeks? Nesaprotu, samaksāju 35Eur par gēla nagiem, ne kvīts, ne čeks, kad pati pajautāju, tad kaut ko stresaini uzskribelēja. Turklāt kam taisa tos idealos nagus, kas ir bildēs instagramā? Man tādus neuztaisīja, tad sanāk, ka taisa tikai tām, kuras pēc tam atreklamē.
Ir bijusi ļoti,ļoti slikta pieredze ar šo ''salonu''.
Apmēram pirms gada biju Marijas ielā. Tās lielās dusmas jau ir sen norimušās, bet brīdī, kad redzu, ka kāda to kakta kantori reklamē-iet caur kauliem ?
Biju spiesta iet uz turieni 2x, jo pirmajā reizē man uzlika gēlu, kurš vakarā nonāca nost?
Vai 2x gēla pārklājumu man uzlika labāk? No vienas puses, jā ? Tika uzlikti tādi kapļi, ka likās-nu šitie nekad nenokritīs ? ? Sēdēju 3 stundas. Lieki piebilst, ka viss tika paziņots Annas Pērlei, ir visas sarakstes un nagu bildes.
Sarakstes, kurās man piedāvā 3x pārtaisīt iepriekšējās meistares darbu-(nākamais brīvais pieraksts-pēc mēneša) par 10 eur dārgāku+5 eur šķiet, ka bija jāpiemaksā par ''ekstra'' laiku, jo minēju, ka vēlos 9ņos no rīta.
Brīdī, kad ierados pie viņiem 2x, Anna par ar mani nesasveicinājās, ne atvainojās dzīvajā. Par iepriekšējās ''meistares'' darbu man vairākkārt atvainojās meistare, kurai vispār ar to nebija sakara. Atvainojās visas komandas vārdā. Nu pēc otrās meistares man tika ļoti sabojāta naga plāksne, ka aizejot pie savas meistares nolēmām, ka vajag nagiem atpūsties. Nerunāsim jau par to bedri, kura man parādijās nagiem attaugot, jo man tika veikts -zem kutikulas manikīrs. Neskatoties uz to, ka pirs četrām dienām tika veikts manikīrs.
Nauda tika prasīta atpakaļ jau pēc pirmās reizes, piedāvāja man dāvanu karti viņas kantorī vai ,lai nāku pārtaisīt.
Par šo kakta kantori arī ierakstiju kādā no f-book izvirzītajām diskusijām, bet kkā pēc mana komentāra un bildēm, kurās bija redzami ''kvalitatīvie'' darbi- diskusija ātri vien pazuda.
Čeku gan man iedeva, bija arī piereģistrēts VID.
Arī rodas jautājums- kā viņas taisa tām "slavenajām" dāmām tos nagus, ka var nostaigāt mēnesi? Vai tiešām tos parastos mirstīgos sūta pie iesācējām?
Briesmīga attieksme. Priecājos, ka naudu dabuju atpakaļ.
Bet visā visumā-ja man kādreiz prasīs kādu manikira salonu kuru ieteikt-tā noteikti nebūs Annas Pērle. Takā-Dāmas, neskrienam pakaļ visam ko redzam instagramā. Ne viss ko reklamē ir tik labs kā izskatās-tāda arī bija mana kļūda. Gribējās izmeiģināt ko citu un tautā labi izreklamētu.
Bildes droši varat man prasīt- nosūtīšu.?