man vienalga. Varbūt beigsi vienreiz? Tava viena un vienīgā diskusija noteikti ir tā saturīgākā un svarīgākā, protams.Ary @ 05.09.2019 00:25+ vari darīt ko gribi, tavas tēmas te nebūs galvenās ;)
rīt būsi bloķēta
nu? Vai tad cilvēki neapmeklē skaistas vietas, kur baudīt '' Zelta rudeni''? Dažādus restorānus ar skaistiem skatiem?Ary @ 05.09.2019 00:34Negribu pelnīt brīdinājumus, un Tev vnk neatbildēšu.. bet izlasi vēlreiz ko raksti.. kaut kādiem zelta rudeņiem :D ja nav ko teikt , nesaki teikšanas pēc. tas ir ieteikums.
Un Tevi dzēsīs , jau esi apnikusi man !
apskaužu? Gribas arī brīvdienas un neko nedarīt ?Gamergril @ 05.09.2019 06:55Ary tacu ir īpašs cilvēks. Ar laiku sapratīsi, ka labāk tādu ir ignorēt. Man patik šāda ideja un cerams, ka te būs vairak cilvēku.
Man tagad atvaļinājums. Vāļājos Kauņā viesnīcas gultā un nevaru pierast, ka var gulēt ilgi. Šodien dodamies uz Viļņu.
Vakar ēdu labāko veggie hotdog ever.
Es kaut ko skatījos par to gaisa taku Lietuvā. Laikam pie Druskininkai
jaaa, tas ir tas. Nebija vērts saki?vienkarsinav @ 05.09.2019 13:28
Tu domā, to, kur virs koku galotnēm Anīkščī?
Pirms pāris gadiem biju, godīgi sakot vīlos, biju domājusi, ka takā būs garākā. Nebija vērts no Rīgas brukt uz turieni.
Vēl neesam izdomājuši, kur šogad dosimies baudīt Zelta rudenī, pirms 2 gadiem ar velo izbraukājām Siguldu, pagājušo gadu Kuldīgu, tad nu domājam, kur šogad, varbūt Cēsīs.
Bet līdz tam dosimies ceļojumā, baudīsim silto Sicīlijas sauli☺