Kā lai droši mīl cilvēku, nebaidoties no sāpinājuma?
Pēc manām domām attaisnojums'' es esmu vīrietis man tāds instinkts uz citām skatīties'' ir nepatiess un stulbs. Cilvēks jau sen vairs nedzīvo pēc saviem instintktiem, vairs nav akmens laikmets.
Dahlia @ 24.08.2019 23:09Varbūt ne pa tēmu, bet man liekas, ka nedaudz savāda tēma (un domas galvā) tik neilgu laiku pēc kāzām. Vispār man no autores pēdējām tēmām kaut kā nolasās izteikts pesimisms saistībā ar pašas attiecībām. Tad kāzu diena izjaukta, jo lietus lijis, tad tas un šitais bijis ne tā, tad puņķi un asaras, tagad prātojumi par neuzticību... Nez, man kaut kā liekas, ka cilvēkam, kurš tik tikko apprecējies, aiz laimes un mīlestības būtu jālido, jābauda medusmēnesis un laulības dzīve, ne jādomā par neuzticību un to, kā nosargāt attiecības. Kaut kā par daudz tā negatīvisma. Varbūt pa dziļu rokos, tāpēc atvainojos, ja aizskāru.
Nez, man kaut kā liekas, ka cilvēkam, kurš tik tikko apprecējies, aiz laimes un mīlestības būtu jālido, jābauda medusmēnesis un laulības dzīve, ne jādomā par neuzticību un to, kā nosargāt attiecības.
piekrītu. tagad autorei ir jābūt septitajas debesīs un par kaut kādu krāpšanu vai sānsoļiem nevar būt ne runas. ko tad domas, kad kopa būs gadus 10 un attiecibas būs palikušas par rūtinu?Dahlia @ 24.08.2019 23:09Varbūt ne pa tēmu, bet man liekas, ka nedaudz savāda tēma (un domas galvā) tik neilgu laiku pēc kāzām. Vispār man no autores pēdējām tēmām kaut kā nolasās izteikts pesimisms saistībā ar pašas attiecībām. Tad kāzu diena izjaukta, jo lietus lijis, tad tas un šitais bijis ne tā, tad puņķi un asaras, tagad prātojumi par neuzticību... Nez, man kaut kā liekas, ka cilvēkam, kurš tik tikko apprecējies, aiz laimes un mīlestības būtu jālido, jābauda medusmēnesis un laulības dzīve, ne jādomā par neuzticību un to, kā nosargāt attiecības. Kaut kā par daudz tā negatīvisma. Varbūt pa dziļu rokos, tāpēc atvainojos, ja aizskāru.
pat prezidenta kungs atļaujas būt neuzticīgs
Adaa @ 25.08.2019 00:04
ļoti rekomendētu nelasīt tenku vāceli un zzs ruporu.
Varbūt pie mums ir savādāk, bet rietumu pasaulē vairāk kā 70% gadijumu, sievietes ir tās kas ierosina šķiršanos.MaijaGardi @ 25.08.2019 08:57Sievietes retāk krāpj jo viņas bieži nes šo upuri, būt tai kura ģimeni satur, nekrist kaunā, palikt zenītā, būt mātei, upurēties, neļauties miesiskām kārēm, pat ja gadiem vai desmitiem viņas dzīvesbiedrs viņai vairs nepieskaras kā maigai, trauslai būtnei, neizsaka komplimentus, neizrāda mīlestības izpausmes...