Paldies par ieteikumiem! Vēl aktuāli.
Tagad beidzot no visiem nezināmu firmu variantiem un eksperimentiem pārslēdzos atpakaļ uz bed head zilo versiju, ko lietoju savlaik. Esmu diez gan apmierināta. Nav vairs kā pūdelim, pat ja dabiski izžūst. Mati škiet jau nedaudz veselīgāki. Vispār patīk šī līnija maniem matiem ;D Vai nu esmu palaidusi garām, vai šai līnijai tiešām nav klāt matu maska...
varbūt varat kaut ko ieteikt bojātiem matiem(krāsoti nav, tikai no taisnotāja karstuma bojāti), sausiem matiem tieši no maskām? kas tiešām strādātu, nevis būtu tikai likšanas pēc ;D vai varbūt jums ir forša receptīte paštaisītai maskai? vienu brīdi youtubē saskatījos par grieķu jogurtu, olu, citronu, bet man nepatika, nezinu vai ir vērts no turienes visu pārmēģināt...
un vēl aktuāls tas pats jautājums par liquid hair procedūru, kāda it veikusi un zina tuvāk pastastīt? vai kaut ko par botox(cik esmu dzirdējusi šis netaisno, vnk uzlabo matu struktūru, tad nu jautājums vai tā tiešām ir, vai arī smuki tikai pirmos mēnešus, kamēr svaigs?), par keratīnu sāku pārdomāt(bet šeit ar derētu atsauksmes)
Paldies!