Diezgan tuvs temats man, jo ar problemātisku ādu cīnījos un vēl projām nedaudz cīnos apmēram 9 gadus (vēl projām uzskatu, ka var būt labāk).? No savas pieredzes varu ieteikt, ka man vislabāk palīdzēja uztura sakārtošana, ūdens dzeršana optimālā daudzumā un sports. Tā kā man ir kombinēta(uz taukaino pusi vairāk) un jūtīga sejas āda, tad tendence T zonā ir uz paplašinātām porām - cenšos skrubēt deguna zonu ar kafiju(bet ne bieži vai arī kad āda ir sakairināta ?), jo ievēroju, ka tas palīdz vislabāk tieši ar lielām porām. Liela nozīme ir arī mitrinošajiem krēmiem. Savu ideālo laikam neesmu atradusi, bet ļoti patika šis https://www.douglas.lv/lv/katalogs/artemis-skin-balance-matifying-t-zone-serum/ , jo man patīk matēta āda (pa dienu T zona paliek spīdīga, šis līdzeklis palīdz, lai neizskatos iemērkta eļļā). Pašlaik Douglasā ir arī parādījusies The Ordinary līnija - lietoju nedaudz ilgāk par mēnesi, ļoti patīk.❤ ❤Kā arī ļoti palīdz tas, ja nelietoju tonālo, bb krēmu utt uz sejas ādas - vasaras periods ir, kad vispār nelietoju kosmētiku un uz septembri redzu milzīgu uzlabojumu ādas krāsā, pigmentācija, kā arī pumpas nemetās tad vairs vispār. ? Katram ādas tipam der savs, cerams kaut kas noderēs. ?