ivitaaa @ 03.07.2019 21:48Ar CE rezultātiem neesmu īpaši lepna.
Angļu valodā 56% (zinu, ka pamatīgi jāuzlabo)
Latviešu valodā 69%
Matemātikā 25% (tā šoreiz nebūs svarīga)
Vidusskolā mācījos ar papildus novirzienu-multimediju, mācījos tādus "īpašākus" mācību priekšmetus kā drāma un multimediju. Diez tā nebūtu priekšrocība?
ivitaaa @ 03.07.2019 21:48Ar CE rezultātiem neesmu īpaši lepna.
Angļu valodā 56% (zinu, ka pamatīgi jāuzlabo)
Latviešu valodā 69%
Matemātikā 25% (tā šoreiz nebūs svarīga)
Vidusskolā mācījos ar papildus novirzienu-multimediju, mācījos tādus "īpašākus" mācību priekšmetus kā drāma un multimediju. Diez tā nebūtu priekšrocība?
Budžetā cik reāli tikt?
njā tāpēc esmu sapratu, ka nekas cits neatliks kā ņemt studiju kredītu :Dcofre @ 03.07.2019 22:11
tīri priekšstatam par šo gadu - ar saviem 78% angļu valodā 86% latviešu valodā esmu provizoriski 4/110 maksā, pat neizskatot budžetu.
ivitaaa @ 03.07.2019 22:12Neko ar matemātiku ne. Neesmu baigi loģiskā uz tādām lietām. Vēl ir EKA tur kultūras vadība skan tīri neko.
Principā arī gan LKA un LKK interesē, taču tur nevar studēt nepilna laika studijās. Pilna laika nevaru. Strādāšu, lai sevi uzturētu. :D
konotiek @ 03.07.2019 22:29
par EKA vari palasīt vecās diskusijas, baigi labas atsauksmes nav, bet ja vajag tikai papīrītim
var iet
Es tev ieteiku apsvert arī variantu B, jo nav garantija, ka makas 100% būs. LU, caur Latvija.lv stājoties ir iespēja pieteikties vairākās programmās, registracijas maksa ir 35 euro neatkarigi no programmu skaita. cik zinu, viniem ir arii kkads maakslas menedžments laikam, bet nu visas kultūras nozares ir prieks cilvekiem, kuri grib sevi realizet un prot sasniegt lietas, bez skolas utt. Ja tev ir šausmīga mīlestiba pret kultūru, tad var iet, bet ja domā, ka augstskolas diploma dos darbu nozarē, var nākt vilties.
No LU studijām daudz budžeta - 59 vietas ir vēsturniekos, vidēji virs 200 katru gadu pieteikumi, daudzi atkrīt, jo tiek citur, bet vēsture bijis ka rezerves variants. Te, domājams varētu tikt. Kadu izvēles prieksmetu liki?
ivitaaa @ 03.07.2019 22:32(
Jā, meklēju arī rezerves variantus. :D Te meklējot uzzināju par privāto augstskolu RISEBA, arī interesantas studiju programmas.
Vēsture man patīk tiktāl kā atsevišķas tēmas, nespēju tur neko atcerēties. :
Es informātiku liku, tur man 7 bija.
konotiek @ 03.07.2019 22:36
aaa, nu tad vēsturnieki atkrīt, tur vajag vēstures eksāmenu obligāti
RISEBA, manuprāt, sava ziņa ir laba, bet es neatceros kā tur ar budžeta vietām, ka tik nav maz vai vispār nav
ivitaaa @ 03.07.2019 22:43
Katrā viena. :D Esmu jau samierinājusies, ka ja gribēšu mācīties tad jāmaksā. :(