Paldies ka atgādinājāt, man preži vienmēr makā līdz.
A varbūt autore melo par izsargāšanos? Ko tādā situācijā darīt čalim?
Piemērs no cita topika >
Man labi zināma meitene (tolaik 18 gadi), esot attiecībās, sākumā lietoja kontracepcijas tabletes. Pēc tam, kad draugam pateica, ka ir stāvoklī, šis bija šokā. Mazliet vēlāk, sarunā ar viņu, atklājās, ka šai esot šķitis baigi jautri melot par to, ka lieto zāles, kaut gan patiesībā ļoti gribēja bēēērniņu, bet zināja, ka draugs nepiekritīs + cerēja, ka bērns liks šim sasparoties un šo bildināt (pēc pusgadu ilgām attiecībām). Tādas sievietes, manuprāt, vajadzētu sist un kaut. Sorry, bet man tas neliekas normāli, jo, ja šajā konkrētajā situācijā vīrietis būtu zinājis, ka viņam melo, gan jau būtu lietojis prezervatīvu vai vispār no seksa atturējies. A te pēkšņi - pārsteigums, vecīt, tev būs bērns, jo es tev meloju, ka lietoju zāles! Tiesa gan, karma agri vai vēlu nāk atpakaļ. Tagad savu bēēērniņu tik un tā audzina viena, jo vīrietis traģiski gāja bojā, bet pati nezina kā galus savilkt kopā, lamā valsti un visus apkārtējos, jo visi citi vainīgi, ka šī ar bērnu uz rokām nevar pasauli redzēt un karjeru veidot.