Kādas problēmas ir ar RNP? Es arī esmu dzirdējusi, ka cilvēki ir neapmierināti, bet man pa 3 gadiem ar RNP nav nekas noticis slikts vai tāds, lai es viņiem zvanītu un risinātu kādas problēmas.
Es ar kaimiņiem īsti nečupojos, bet tas ir atkarīgs no katra cilvēka atvērtības, jo īpaši jaunajos projektos var sadraudzēties ar kaimiņiem, jo izpaliek nelabvēlīgais kontingents un izpaliek pensionāri. :D
Bet kopumā daudz kas atkarīgs no paša attieksmes. Ir reizes, kad arī domāju, cik nelaipni cilvēki vai tml, lādējos uz to, cik viņu daudz, cik lēni iet man priekšā utt :D, bet pārsvarā mani tas netraucē un es to neredzu. Arī tas, ja saka, ka kāds rajons vai vieta ir bīstama - tādas jau ir visās pilsētās, turklāt parasti šīs runas ir pārspīlētas, tāpat kā par nelaipno attieksmi iestādēs utt. Ļoti atkarīgs no situācijas, cilvēkiem.
Bērnudārzu problēma ir arī citās pilsētās (vēl nesen šķiet bija Beztabu tēma par Jelgavu).
No negatīvajām lietām, kas raksturīgi tieši Rīgai - mani ārprātīgi kaitina Rīgas sabiedriskais transports. Man nav nekādu problēmu ar starppilsētu sabiedrisko, bet konkrēti Rīgas - tas ir daudz nolaistāks. Problēmu risinu ar mašīnu. Daudz labāk stāvēt korķos savā mašīnā nekā braukt piepildītā transportā.
Rīga tiešām ir netīra, ja salīdzina ar mazākām pilsētām. Problēmu risinu ar to, ka plānoju nākotnē iegādāties nī ārpus Rīgas, bet tuvu tai. Domājams, ka arī apkārtne pie dārgā gala dzīvokļiem, mājām Rīgā ir daudz sakoptāka nekā citur Rīgā.