Sveiki!
Sāakšu ar to, ka man nav vispār pieredzes ar iepazīšanos internetā, uzskatu, ka dzīve iepazīties ir daudz vienkāršāk un man tas nesagādā problēmas.
Iepazinos ar sievieti internetā, ne standarta apstākļos, bet specifiskā vietnē(ne iepazīšanās vietne). Viņa ir Amerikāniete, bet tam nav nozīmes, man ir tāds dzīvesveids, ka varu jebkurā laikā būt pie viņas.
Bija viens diezgan slidens moments, es viņai nosūtiju 100 rozes, sākumā anonīmi, bet nākošajā dienā es uzrakstiju, ka tas biju es, ka man viņa patīk un interesē, ka ziedi ir jauks žests, nekas vairāk.
Bet problēma ir tajā, ka ar viņu ir ļoti grūti uzturēt dialogu, es esmu tas kas jautā, viņa nekad neko nejautā pretī lai uzturētu sarunu, esmu mēginajis dazādas tēmas, vinai tuvas intereses, mēginajis pielikt pēc vinas atbildes savu viedokli/pieredzi lai viņai rodas jautājumi, utt... tagad man ir apnicis vienam uzturēt sarunu un es nesaprotu vai ir jēga vispār turpināt.
Viņa atbild ar garām atbildem, reti ir pāris vardu atbildes, ir reizes, kad viņa uzraksta pirmā, bet tas ir no sērijas "Vai Tu guli?", kas liek man domāt, ka viņa vēlas sarunu, bet saruna ātri nomirst ja es nesāku uzdot jautājumus.
Es domāju viņu tagad ignorēt pāris dienas/nedēļu, ja viņa nesāks izrādīt iniciatīvu kontaktēties, tad neredzu jēgu turpināt. Jūsu domas?
Mums abiem ir 30, man nav nekādu problēmu komunikācijā ar sievietēm realajā dzīvē un iegūt sievietes interesi par sevi ari nesagādā problēmas, bet te es jūtos bezspēcīgs. Viņa daudz laika pavada internetā, varbūt viņai ir zemas socializēšanās spējas, nezinu...