Sveikas! ? Jau kādu laiku nezinu kā rīkoties...
Ir puisis, kurš man ļoti patīk. Kaut gan esmu diezgan nepieredzējusi attiecībās, introverta un samērā kautrīga, cenšos, kad viņu satieku, izrādīt simpātijas daudz smaidot, smejoties, runājot cik iespējams, skatoties un visādi citādi. Viņš ir draudzīgs, taču neko vairāk īsti neizrāda. Nevaru arī vienkārši tieši aicināt kaut kur vai teikt, ka patīk, jo viņš ir mans kursabiedrs un mums ir daudz kopīgu paziņu, un tas būtu ļoti neērti un neveikli, ja nu gadījumā nepatīku viņam, jo arī turpmāk nāksies redzēties augstskolā un komunicēt, un arī negribētos, lai citi paziņas uzzinātu par tādu situāciju. Viņš ir brīvs un ar konkrētām citām meitenēm komunicē un izrāda simpātijas diezgan atklāti. Dažbrīd man licies, ka it kā patīku, citreiz atkal, ka galīgi nepatīku viņam. Esmu arī mēģinājusi vienkārši nomierināties, pieņemt, ka nekā nebūs, aizmirst un koncentrēties uz citiem, taču, kad atkal sanāk ar šo puisi kontaktēties, pēc tam atkal nespēju beigt par viņu domāt, iekārot un analizēt katru mūsu sarunas vārdu... Kā lai pievēršu viņa uzmanību sev un iepatīkos, lieku spert viņam pirmo soli?
Gaidīšu kādas idejas ♥ ?