Citi saka šķirties? Noteikti tà nedariet.Tas nav risinājums..Tà tikai abi būsiet nelaimìgi. Attiecībàs vienmèr ir jàmeklē kompromisi. Un šajà gadijumå kàdam ir jàpiekàpjas. Man arì bij attàluma attiecības un tàs nebij 2h brauciena attàlumà,bet gan 4-5h..Arì viņa pilsètà nav to darba iespèju,bet tomër man galvenokàrt svarīgàkais bij attiecìbas un tikai tad darbs un nauda.. Pàrvácos un arì darbs atradàs. Atrisinàjumu var atrast ,ja vien ļoti vèlas. Un tu saciji,ka viņś ir ietiepīgs.. Jùs abi tàdi esat .. Bet manuprát sievietei šajà ziņà ir jàpiekàpjas Vèlu juma veiksmìti
Jā nu tur gan taisnība Abi zinām ka esam ietiepīgi
Paldies
Puisis nepiekrita, viņam bija iemesls gan vecāki, gan labs darbs, gan savs īpašums. Ar laiku izšķīrāmies. Pagāja divi gadi līdz viņš ar citu meiteni pārcēlās uz pierīgu Vairs netraucēja ne vecāki, ne bizness, nekas.
No otras puses saprotu, ka mīlestība ir mīlestība un gribas piekāpties un darīt visu lai to saglabātu.
Man bija līdzīga pieredze - es vienā pilsētā, puisis otrā, vēlējos dzīvot trešā pilsētā Rīgā, jo labas darba un studiju iespējas. Puisis nepiekrita, viņam bija iemesls gan vecāki, gan labs darbs, gan savs īpašums. Ar laiku izšķīrāmies. Pagāja divi gadi līdz viņš ar citu meiteni pārcēlās uz pierīgu Vairs netraucēja ne vecāki, ne bizness, nekas.
Autores gadījumā esmu gatava likt likmes ka tur nekas nesanāks
Nē nu man jau patīk, kā te meitenes, kas pašas aizprecējušās uz ārzemēm, māca "šķiries, Tev nepiedāvā kompromisu"
Man arī bija attāluma attiecības, tikai attālumi mazliet lielāki- Rīga- Viļņa. Es pat biju gatava pārcelties uz Viļņu, meklēju darbu esot šeit Rīgā (bez darba nekādā gadījumā nekur nepārceltos). Kad atradās viens sludinājums Viļņā ideāli piemērots man, teicu draugam, ka sūtīšu savu CV. Un viņš tāds- vai man kur vajag steigties un tādā garā. Tad arī sapratu, ka viņam ir labi tā, kā ir, un patiesībā tā kopdzīve ir vajadzīga tikai man. Tad arī pārtraucu attiecības, jo nākotnes perspektīvas es tur vairs neredzēju, un turpināt, kā bija, vairs nevēlējos.
Kad Tu pārceltos uz viņa pilsētu Tev būtu jādzīvo kopā ar viņu un viņa mammu?