Par daudz visa?

Reitings 257
Reģ: 11.09.2018
Kā ir ar jums - nododat meitenes, kas lieto daudz makeup, liek klāt skropstas, audzē klāt nagus, galvās špricē botoksu matiem, taisa permantēto, kājām gēls - tā teikt pataisa sevi par lellēm ar pieaudzētiem matiem un visu ko vien var?;-)
Vai jums tas ir pieņemami, pašas daudz ko tādu izmantojat?;-)
Ir redzēts daudz, ka visu ko vien var pieaudzē, tad tas ataug un nolūst un paskats ir briesmīgs. Ka izkrīt dažas skropstas, atlūzt nagi, matiem rēgojas, ka viņi pieaudzēti? :-DVai man vienai tas šķiet pretīgi?
04.04.2019 23:04 |

Reitings 224
Reģ: 20.10.2015
Sejas plastisko operāciju - taisīja mana mamma, pirms pāris gadiem. Savilka lieko ādu, virsējo plakstiņu samazināja un vēl šo to. Nū, protams - rezultāts ir labs, šobrīd gandrīz 60gados, vienreiz tikai dzirdēja, ka izskatās uz 45gadi, parasti dod mazāk. Bet, lai tā izskatītos - tas ir darbs, jo pēc tam ntās procedūras vēl jāiet un tā visu laiku pa riņķi.
Atceroties to laiku, kam viņai vajadzēja iziet cauri.. nu tas man bija spilgts piemērs, ka es to noteikti nedarīšu :-D
Mammai arī operāciju nevar pamanīt - ja vien mati nav astē, bet viņa vienmēr ar izlaistiem staigā. Viss izskatās jau tīri gaumīgi, nav lūpas parspricētas, vai viss savilkts tā, ka pasmaidīt nevar :-D
Es jau atbalstu vairāk - dabisko novecošanu, jo man tas šķiet skaisti. Katram vecumam ir burvība, un galvenais, lai prāts un dvēsele laimīga. Protams, es nevaru objektīvi raudzīties, jo man mamma arī pirms operācijas šķita ļoti ok :-D
07.04.2019 01:37 |

Reitings 554
Reģ: 17.12.2018
Pasadena, man jau neliela grumbas bija izveidojusies, jo es uzacis raucu par katru sīkumu:-D Pēc botoksa viss tur izlīdzinājās, un saprotu, ka ar laiku tāds ieradums var vispār izzust|-). Starp citu, tā sieviete, pie kuras taisīju, pēc profesijas ir arī fizioterapeite, un sākumā viņa man piedāvāja, vai nevēlos pamēģināt tikt vaļā no saspringuma (man arī ir) ar vingrinājumiem (viņa man tur visu sīki izstāstīja). Varbūt Tev ir vērts aiziet pie fizioterapeita, ja vēl grumbas nav?
07.04.2019 10:04 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Man pašai nav iebildumi pret šīm procedūrām, jo galvenais ir rezultāts. Pašai ir gēla nagi, gelish pedikīrs, laminētās skropstas, vēlos nākotnē pamēģināt skropstu pieaudzēšanu un pieaudzētos matus. Pret dabiskumu iebildumu nav, bet laikam nevēlos atteikties no savām procedūrām.(l)
07.04.2019 12:19 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
jo es uzacis raucu par katru sīkumu Pēc botoksa viss tur izlīdzinājās, un saprotu, ka ar laiku tāds ieradums var vispār izzust. Starp citu, tā sieviete, pie kuras taisīju, pēc profesijas ir arī fizioterapeite, un sākumā viņa man piedāvāja, vai nevēlos pamēģināt tikt vaļā no saspringuma (man arī ir) ar vingrinājumiem (viņa man tur visu sīki izstāstīja). Varbūt Tev ir vērts aiziet pie fizioterapeita, ja vēl grumbas nav?
Es pati agrāk biju fizioterapeite :-D, tāpēc pagaidām mēģinu pamasēt maigi, lai dabūtu saspringumu ārā. Veicu vingrinājumus, bet atzīšos, ka bieži aizmirstu, līdz ar to tā efektivitāte īsti nav. Nav arī tā, ka man saspringums ir patstāvīgs, bet tad, kad darbā ir nepieciešama liela koncentrēšanās, tas iezogas pilnīgi nemanāmi. Tāpēc sāku apdomāt, ka viena injekcija varētu palīdzēt tiem muskuļiem tajā zonā ‘atpūsties’ kādu laiciņu.
07.04.2019 12:50 |

Reitings 3665
DP-WW, vari padalīties ar tās fizioterapeites vārdu?
07.04.2019 12:51 |

Reitings 554
Reģ: 17.12.2018
Pasadena, uzrakstīšu pm:-)
Bet jā, es arī apzinājos, ka tos vingrinājumus gan jau, ka nevarēšu apzinīgi pildīt katru dienu, lai būtu efekts, tāpēc izvēlējos vieglāko ceļu.:-D
07.04.2019 13:13 |

Reitings 3665
DP-WW, paldies!
07.04.2019 13:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits