Rosybabe, es Tevi lieliski saprotu, jo jūtos ļoti līdzīgi, lai gan man jau sen nav pusaudža gadi, man liekas, ka es nekad sev neiepatikšos un nekur arī nejutīšos iederīga. Un tas, ka draugs un ģimene saka, ka viņiem esi skaistākā, vislabākā u.tml. man tas nepalīdz, kamēr es pati savā ādā nejūtos apmierināta. Bet pari arī esmu daļēji vainīga, jo vispār nekrāsojos, matus nekrāsoju, neveidoju, neēdu veselīgi, kas ir iemesls seja problēmām, esmu slinka, lai piespiestos sportot un beidzot tiktu kaut soli tuvāk sapņu augumam. Bet, man šķiet, šajā laikmetā ir grūti sevi pieņemt tādu, kāda esi, rokas nolaižas, kad redzi visapkārt visas tās skaistās sievietes, kas ir piedzimušas tādas vai uzlabotas līdz perfektumam. Liekas nekad nebūšu ne tuvu tik skaista, kā viņas. Un, jā, uzskatu, ka, ja esi skaists, dzīve ir vieglāka, jo vismaz atkrīt tādas problēmas, par ko jāsatraucas, tiem, kas nav piedzimuši tik skaisti vai nevar atļauties visādas skaistuma procedūras un plastiskās operācijas. Nezinu, cik ilgi man būtu jākrāj kaut vienai plastiskajai operācijai, jo ir citas prioritātes, kam nepieciešams atlikt naudiņu. Un pat pēc operācijas nav garantija, ka patikšu sev vairāk, jo problēmas ir galvā, bet, kad prasīju, kas man palīdzēs no šīs absurdās, destruktīvās domāšanas tikt vaļā, atbilde bija tikai es pati to varu, bet es neredzu veidus kā to panākt, kā sevi iemīlēt un beigt redzēt visā tikai slikto. Es vienmēr esmu domājusi, kāpēc esmu tāda, kāda esmu, kāpēc nevarēju būt ne tik paškritiska, mazāk satraukties par visu, kāpēc man nevarēja būt kāda standarta seja. Un tie psihologi, psihoterapeiti - man nav uzticība, liekas, ka viņi ir tikai ieinteresēti naudā, nevis reāli palīdzēt, iedziļināties manās sajūtās. Bet, rosybabe, pēc Tava sejas apraksta, man tā tieši izklausās pēc skaistas sejas, lielas acis ir pats skaistākais, kas var būt, manuprāt.