izmeklēšanai jābūt jebkurā gadījumā, un jāsagaida tās lēmums. Iemesli, kāpēc sievietes nevēršas policijā uzreiz pēc piedzīvotas vardarbības, ir ļoti dažādi, un tik izplatītais apšaubīšanas un upura vainošanas naratīvs ir viens no tiem. Protams, ir iespējams, ka apsūdzība ir nepatiesa, taču šādu spriedumu nevar balstīt argumentā, ka apsūdzēts ir slavens un bagāts cilvēks, kurš, iespējams, mums līdz šim ir simpatizējis. Galu galā, lielākā daļa no slavenībām tomēr nav apsūdzēti seksuālā vardarbībā, un es stipri šaubos, ka tas ir tāpēc, ka viņi un viņas vienkārši nenodarbotos ar seksu bez lieciniekiem. Jāatceras, ka tik populārā reakcija "apsūdz izvarošanā, jo slavens un bagāts" ir lielisks pamats cilvēkiem, kas atrodas varas pozīcijās, tostarp ir ļoti labi finansiāli nodrošināti, nebaidīties izmantot šīs pozīcijas un rīkoties seksuāli vardarbīgi. Jo viņi arī zina, ka pirmā reakcija būs tieši šāda, "gan jau apsūdz naudas dēļ".
Un vēl arī izlasot pāris komentāru - “ Ja es būtu sieviete, es gribētu, lai mani izvaro Porziņģis “ un “ Kā var negribēt Porziņģi?” Liek domāt par lielāku sabiedrības daļas - degradēšana ( jā, tiešā nozīmē ) nekas nav skaidris un nav pierādījumu par vai pret, bet jau noteikti sieviete vainīga, jo grib naudu un slavu. Kā arī, cik man zināms, sieviete ir palikusi anonīma.. ja būtu velme pēc ātras slavas, tad jau dotos uz studijām un raudātu ēterā. ;-)