ka nu tas nebija tik šausmīgi nepieciešams. Un ja varētu to naudu iztērēt citādāk Latvijā, tad varētu izdomāt foršākus scenārijusCilvēks var aizbraukt no laukiem, bet lauki no cilvēka- nekad. :D Latvijā lielākā teritorijas daļa ir ganību pļavas, meži, mazpilsētas, viensētas. Lauki ar vienu Narvessen izmēra būdiņu, kas strādā dažas stundas dienā 5 km rādiuss ir normāla parādība. Tur ar koncentrējas visi pilsētu heiteri- elpo svaigu gaisu, audzē eko pārtiku un neražo atkritumus. Vismaz vienu pilsētu tā kā varētu Latvijā bez ganībām un cūku fermām, ne? Tevi taču netur Rīgā- ir taču tik daudz skaistu ainavu kur dzīvot.
Mani ar varu nedzen, man ir no sirds žēl, kas notiek ar latviešu amatniekiem, kam ir zelta rokas, tā vietā mēs pērkam ārzemju preces.
Kāds ir ieguldījums valsts attīstībā tirgojot ārzemju preces?
Ja man iedotu startkapitālu, uzbūvētu lielveikalu "Ražots Latvijā".
man ir no sirds žēl, kas notiek ar latviešu amatniekiem, kam ir zelta rokas, tā vietā mēs pērkam ārzemju preces.Nu sorry, ja Latvijas amatnieka koka dēlītis maksā 100 eur, tad nevajag brīnīties, ka tiek pirkti Ķīnas dēlīši par 10 eur. Cilvēki nevar atļauties tērēt simtus lietām, ko var nopirkt par desmitiem.
Ja man iedotu startkapitālu, uzbūvētu lielveikalu "Ražots Latvijā".Sen jau tādi pastāv. Sauc - Rimi Klēts, Kalnciema ielas tirgus, Ogres Pērle, Ādažu Pērle, Maaja (ja pareizi atceros), Idille, gadatirgi Brīvdabas muzejā, tirdziņi visā Latvijā u.c.
Ar prieku lietoju sava vectētiņa pirms 30 gadiem taisīto koka dēlīti, vecmāmiņas priekšautu un vecus šķīvīšus!