Tā intereses pēc, vēlos sākumā pajautāt, kā savu intīmo zonu uzturat jūs? Sakopjat tikai maliņas ap biksītēm? Atstājat trīsstūrus/svīrtas utml.? Skujat/vaksējat "pa pliko"?
Un tagad teikšu, kā ir man. Ļoti pastiprināts apmatojums. Apmatojums ir gan dibenam, gan visā bikini zonā un tur es to likvidēju, ieskaitot bikini maliņas. Taču TUR apmatojumu citreiz noskuju pilnībā, citreiz atstāju visu, citreiz nedaudz. Taču draugs uzstāj, ka tai vietai ir jābūt
visu laiku gludai, un
pilnībā pa pliko. Mans vidusceļš būtu atstāt kaut vai svītriņu, jo pašai šķiet pārāk bērnišķīgi viss, ka ir pliks un arī vairāk ādu sakairina, bet viņam nepatīk ne pūka tur... ko lai iesāk? Mūsu intīmajā dzīvē tas ir liels traucēklis, jo pati jūtos nobriedušāka, ja nedaudz atstāj, bet viņš grib kā mazai meitenei... pie tam neņemot vērā, ka āda man ļoti jutīga un vienreiz pat vaksācijā noplēsa ādu (goda vārds..rēta ir palikusi aizvien), pats nevīžo kaut olas noskūt.

Viņu neuzbudina tāda, kas nav pilnībā plika.
Kāda ir jūsu vīriešu nostāja un prasības attiecībā uz jūsu izskatu? Viņi atļaujas tā diktēt un tas ir dabiski? Stulbs jautājums, bet tā nav kāda novirze, ka vīrietim patīk TIKAI mazas meitenes izskats?