Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

6 gadu starpība...bet ap 20 gadu vecumu

Reitings 77
Reģ: 02.10.2015
Sveiki! Man ir 22 gadi, patīku puisim, kuram ir tikai 16. Pati domāju, ka, ja būtu jaunāka, tad viss būtu ok. Bet šī vecuma starpība šajā vecumā liekas par daudz.
Bet nu ir lietas, kas varbūt padara mūs līdzvērtīgākus, es dzīvoju vēl pie vecākiem, pati jūtos jaunāka un izskatos uz 16:-D + man nav nekādas attiecību pieredzes. Puisis turpretī ir atnācis mācīties uz Rīgu, dzīvo viens pats un es redzu, kā viņš kļūst pieaugušāks (pazīstu kopš septembra).
Kādas ir jūsu domas par šāda vecuma starpību šajā vecumā?;-)
24.03.2019 14:02 |

Reitings 174
Reģ: 26.11.2015
Ir arì cilvèki pusaudžu vecumà kurus dzìve piespiedusi pieaugt agràk un būt atbildìgiem jau 15-18gadu vecumà.. Tie ir tikai muļķìgi uzskati,ka 16-18gadi ir tīrs bèrns. Protams ir liela daļa kas tieśàm ir bèrni,bet ir arì pozitīvi izņèmumi :)
27.03.2019 22:51 |

Reitings 460
Reģ: 31.12.2018
Piekrītu tām, kas saka, ka nav ok, bet cik cilvēku - tik viedokļu. Tas, ka 6 gadu satrpība ir pupu mizas, bet fakts, ka viņam 16 un tev 22, tas gan mulsina. Kas tevi viņā aizķēra? Izklausās, ka puisis ir baigi mierīgais, pareizais(uzvedības ziņā), ar interesēm un tāpēc tevi saista. Nu vai izskats saista. Bet pamēģini nošķirt patikšanos no iemīlēšanās. Padomā pat, ja jums kaut kas sanāktu, pēc 5 gadiem tev var sagribēties bērnus. tev būs 27, čalim 21. Tāds jauns puņķu tapa, tikko būs izstudējis bakalaurus. Domāju viņam tik agri ne līdz ģimenei būs un nekas labs nevar sanākt(nu ok, es jau par tālu aizspriedeleju, bet manuprāt nav ok tev vinš)
27.03.2019 22:58 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Manuprāt tas " man tas nebūtu pieņemami" rodas tik tajā brīdī kad pasaka par vecumu, ja uz ielas ieraudzītu šaubos ka kādam maz rastos domā,ka tā Meitene ir 22gadi un vinas draugam 16 ārprāts!?
28.03.2019 01:22 |

Reitings 1445
Reģ: 26.09.2017
Klau,tev ir 22. Tu šobrīd,es ceru,esi jau patstāvīga,no dzīves kaut ko iemācījusies. Tev visticamāk jau ir kādi standarti,vēlmes. Vai,tavuprāt,puišiem,kas būtu kaut tavā vecumā,ir kādi augstāk stāvoši standarti,par smuku veceni ar lielām krūtīm un seksu? Nu labi,drusku skarbi un ne viss vienā maisā,bet attopies taču. Es ticu,ka saproti,ka nez vai kas stabils un nopietns šeit izveidosies. Mirkļa iekāre. 16 gadi ir un paliek 16.
28.03.2019 01:32 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Man ir daudz un dažādi draugi ar dažādiem attiecību modeļiem un vecumiem. Arī, kad vīrs ir 20 un nedaudz vairāk gadus jaunāks par sievu. Tomēr es sevi nespēju iedomāties attiecībās ar jaunāku vīrieti - vienmēr patikuši vecāki un nobrieduši.
Pašai ir bijušas attiecības ar 1x dienu jaunāku puisi - mani griesti :-D
28.03.2019 03:27 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Pusaudži ir ļoti atšķirīgi- ir puiši, kas savos 16 ir pat ļoti vīrišķīgi un nemaz neizskatās nepilngadīgi. 16 un 22 gadi nav daudz. Nesaskatu nevienu iemeslu, kāpēc jauna meitene nevarētu veidot attiecības šo puisi- būs piedzīvojumi, būs interesanti. Randiņot varat. Tikai gulēt gan nevajag līdz viņa pilngadībai, jūsu abu dēļ. Lai viņš nekļūst pāragri par tēvu (nav 100% drošu kontracepciju), bet tu- par viņa intīmo treniņu poligonu. Ja viņš patiesi tevi mīl, 16 gados spēs divus gadus dzīvot celibātā. Zinu pārus, kas tā darīja- gaidīja otra pilngadību (gan meiteņu, gan puišu) un tad apprecējās, izveidoja ģimeni un kopā ir padsmit gadus. Seši gadi nav tik daudz, turklāt abi taču pavisam jauniņi. Slimīgi būtu, ja 16 gadnieks iepatiktos sievietei 30+ :D
29.03.2019 01:47 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits