Kad man bija 20 gadi, tad man pastiprināti uzmanību pievērsa puisis, kam bija 17 un turpināja pievērst arī, kad palika 18. Man, protams, glaimoja uzmanība, bet nekad no savas puses nedevu pozitīvu atbildi un neuztvēru viņu par potenciālo draugu. Man neilgi pēc tam parādījās draugs, kas bija 8 gadus vecāks. Tā kā mani vienmēr ir interesējis stabilas, nopietnas attiecības, kurās es nebūtu mātes un skolotājas lomā, tad es vienkārši par nespēju saprast, KAS var šķist pievilcīgs nepilngadīgā puisī. Izskats? Ja tavas morāles normas ļauj, pārguli, bet nu jāsaprot, ka nekas vairāk par seksu kādu pāris mēnešu garumā (ja vispār tik ilgi spēsi viņa uzmanību noturēt, hormoni trako un meiteņu ir daudz..) tur nebūs, jo cilvēks 16 gados nav pietiekami attīstījies. No tā, ko redzu apkārt - pat tie, kas taisa bērnus un precas 20-25 gados, pārsvarā visi pēc 5, 10 vai 25 gadiem izšķiras un uz mūžu nepaliek.
Par pedofīliju to nesauktu, domāju, ka puiši tajā vecumā ļoti labprāt iesaistās seksuālās attiecībās paši, no likuma viedokļa arī viss kārtībā, radinieki nevar iesūdzēt, ja ir 16+. Bet vai tev tiešām vajag attiecības, kurām nav nākotnes? Atceries, ka šķiršanās gandrīz vienmēr ir sāpīga, ja esi pieķēries otram.