Neko neuzdāvināja

Reitings 42
Reģ: 23.03.2019
Sveikas!
Ahh sajutos tik skumji, vīrietis dzimšanas dienā uzdāvināja tikai ziedus. Protams, neesmu no tām kurām vajag lai ik pa laikam apdāvina ar dārgām dāvanām, ja man vajag jaunu telefonu, varu pati to nopirkt. Bet to prieku jau rada tas mirklis, ka saproti, ka vīrietis ir nedaudz padomājis, pacenties sarūpēt kaut vai kaut ko maziņu, bet jauku. Attiecībās viss ir kārtībā, esam kopā gandrīz gadu. Ik pa laikam dodamies kaut ko apskatīt, kaut ko padarīt un izklaides vienmēr apmaksā viņš. Itkā tādā ziņā skops viņš nav. Protams jāpiebilst, ka nekad neesmu no viņa saņēmusi neko vairāk par ziediem. Bet nu dzimšanas dienā tomēr gaidīju kaut ko. Kā lai liek saprast viņam, ka jūtos nedaudz apbēdināta, jo neko neuzdāvināja?(t)
23.03.2019 09:41 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Man uzdāvināja kaķēnu, biju baigi priecīga un joprojām esmu :) atnācu mājās un mazais kunkulītis tur mani gaidīja (l) bet piekrītu, ka tā ir ļoti nopietna dāvana, un ja šķirnes kaķis, tad arī ļoti dārga.
25.03.2019 10:39 |

Reitings 230
Reģ: 02.10.2018
kāpēc jātērē 30 vai kaut vai 10 eur puķēm?! Tās novīst un tad izmet. Naudu izmet!!!

Tieši tāds pats ir mans viedoklis :-)
Mani, piemēram,bijušais puisis, kad bijām attiecības pat neapsveica sieviešu dienā, visas citas varēja apsveikt, bet par mani aizmirsa! :-/ Kaut ar vārdiem varēja, jau mani apsveikt, dāvanu jau nelūdzu :-| Beet nu tā jau ir pagātne :-D:-D
25.03.2019 10:49 |

Reitings 6299
Nu nopietni, kāpēc jātērē 30 vai kaut vai 10 eur puķēm?! Tās novīst un tad izmet. Naudu izmet!!!

Kāpēc vispār tērēt naudu? Tā tak ir nauda!!! Kāpēc iet uz koncertiem, ja pēc pāris stundām tas jau ir beidzies un naudas nav, kāpēc braukt ceļojumā, ja pēc nedēļas atbrauc un naudas nav, kāpēc iet uz restorānu, ja tā nauda tiek noskalota podā!!! :-D
25.03.2019 11:06 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Pacelu
25.03.2019 11:07 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Man patīk, ja dāvina pavisam parastas puķes - puķuzirnīšus, rudzupuķes, pīpenes vasarā. Tagad pavasarī - narcises. Rudeņos - dālijas, asteres. Par ļoti dārgiem puķēm diezin vai būtu sajūsmā. Pušķi gan man vispār reti patīk.
25.03.2019 11:10 |

Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Man patīk, ja dāvina pavisam parastas puķes - puķuzirnīšus, rudzupuķes, pīpenes vasarā. Tagad pavasarī - narcises. Rudeņos - dālijas, asteres.

+++
Pilnīgi piekrītu! No tantiņām pirktie dārza ziedi ir vissirsnīgākie! :)
25.03.2019 11:42 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
Mani gan sajūsmina puķes, gan dārgās gan nedārgās, un kkādas atpūtas vai aktivitāti saistītas dāvanas vairāk ietu pie sirds.
neciešu neko taustāmu, maiciņas, krūzītes - lūk tas manuprāt ir bezjēdzīgi.
Bet katram jau savs :)
Muffin Acīmredzot čalis nezināja, ko tev uzdāvināt !
25.03.2019 13:44 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Es, “kur ir mana dāvana?” varētu pajautāt vīram, ar kuru kopā esmu padsmit gadus, nevis vīrietim tikko svaigās attiecībās..(gads ir maz). Izklausītos pēc mazas meitenes.

+1 es arī varētu ko šādu pajautāt tikai vīram :-D
Cowboy girl - viņam dzimšanas diena ir vasaras vidū, bet jā, uzdāvināju viņam divas praktiskas lietiņas saistītas ar sportu.

Zinot sevi, es noteikti uzmestu lūpu. Ok, ja vēl pats, pats sākums, pirmie svētki vai taml, tad saprast varētu, ka iztiek tikai ar ziediem, bet, ja pats saņēma no tevis dāvanu, tad jau itkā vajadzētu saprast tavu nostāju dāvanu jautājumā. "Nezināju ko uzdāvināt", manuprāt, vispār nav arguments. Vienmēr var kaut ko izdomāt, ja grib.
25.03.2019 14:01 |

Reitings 1512
Reģ: 25.09.2015
Laikam esmu racionāli praktiskais cilvēks, tāpēc negribētu par puķēm tērēt lielu naudu. Maltīte restorānā sniedz gastronomisku baudu, koncerts - garīgu baudu, izklaide - atpūtu utt. Bet puķu pušķis par 30 eur... Vizuālu baudu? Katram savs.
25.03.2019 14:03 |

Reitings 6299
Tieši tā, katram savs. Tev puķes nepatīk, daudziem citiem patīk, citādi tādu ziedu veikalu un piegādes servisu nemaz nebūtu.
25.03.2019 14:41 |

Reitings 224
Reģ: 20.10.2015
Vakar man tieši bija dzimšanas diena. nu, no sava vīrieša neko negaidīju. Bet saņēmu - rokaspulksteņa komplektu, ziedus un sarīkotas draugu vakariņas kafejnīcā. Man šķiet tas ir normāli. Jo reti kurš cilvēks uz jautājumu “ Ko Tev uzdāvināt?” Izņēms no kabatas sarakstu un teiks - tā, sāksim ar... nu nē tā nenotiek vairumā :-D arī saņemu diezgan lielu ziedu pušķi - kaut ikdienā esmu pret ziedu dāvināšanu, bet uzskatu, ka tādos svētkos, nav nekāds grēks iztērēt tos 30-50eiro un sagādāt otram prieku. Un, ka novītīs? Kādēļ tad cilvēki dodas uz smalkiem restorāniem? Stundu paēd un pēc tam viss, pat aizmirsti kā garšo. Bet ziedi kādu nedēļu var stāvēt un priecēt. (l) Mēs tik bieži iztērējam bezjēdzīgi naudu, ka domāju - dažreiz tādu naudu izstriekt ziediem ir normāli. Normālās attiecības abi partneri, ir gatavi izdarīt visu, lai otram būtu plats smaids un dzirksteles!
25.03.2019 15:06 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Es negribeetu zinaat ,cik pukes ir maksaajusas,jo ja buutu daargas ,es atkal iedomaatos-par to naudu vareeju kaadam saveejam ko nopirkt labaak,piemeeram vitamiinus mammai.Es laikam priecaatos,ja manii nebuutu tik nezeeliigs skopums uz sevi,bet taa ir-neko dariit.
Loti patiik pukuzirni,narcises,freezijas,maijpukiites utt.Rozes un nelkes noteikti nav mani ziedi-nav "dveeseles"-vienmeer likusies taadi veesi ziedi.
25.03.2019 15:09 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Mums tā ir bijis, ka vīrs man neko neuzdāvina, vai es vīram. Bet ziedi un vakars kopā gan vienmēr ir. Man tas šķiet ok. Mēs ļoti cenšamies viens otru iepriecināt, bet ne vienmēr ar dārgām dāvanām. Man ļoti svarīgi ir ziedi, vīrs to zina. Valentīndienā uzdāvināja man 25 rozes, 8. martā milzu tulpju pušķi, biju ļoti priecīga. Man vienalga, cik tas maksā, dievinu grieztos ziedus. Vispār vidēji reizi mēnesī atnes man ziedus. Ja par summām, pazīstami strādā ar ziediem, tur vīrieši pērk puķes arī par 300 vai 500eur. Manuprāt 30eur par ziediem ir pilnīgi ok.
25.03.2019 22:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits