Neko neuzdāvināja

Reitings 42
Reģ: 23.03.2019
Sveikas!
Ahh sajutos tik skumji, vīrietis dzimšanas dienā uzdāvināja tikai ziedus. Protams, neesmu no tām kurām vajag lai ik pa laikam apdāvina ar dārgām dāvanām, ja man vajag jaunu telefonu, varu pati to nopirkt. Bet to prieku jau rada tas mirklis, ka saproti, ka vīrietis ir nedaudz padomājis, pacenties sarūpēt kaut vai kaut ko maziņu, bet jauku. Attiecībās viss ir kārtībā, esam kopā gandrīz gadu. Ik pa laikam dodamies kaut ko apskatīt, kaut ko padarīt un izklaides vienmēr apmaksā viņš. Itkā tādā ziņā skops viņš nav. Protams jāpiebilst, ka nekad neesmu no viņa saņēmusi neko vairāk par ziediem. Bet nu dzimšanas dienā tomēr gaidīju kaut ko. Kā lai liek saprast viņam, ka jūtos nedaudz apbēdināta, jo neko neuzdāvināja?(t)
23.03.2019 09:41 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Nekad nedavinu dāvanas. Vīrietis to zina, ka nedavināš un punkts. Un pretī negaidu.
Ir arī tādi cilvēki.
24.03.2019 10:44 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Man patīk dāvanas, pašai arī patīk domāt un meklēt dāvanas otram, negribētos atteikties no šādas tradīcijas. Tavā situācijā laikam pajautātu viņa attieksmi vispārīgi pret dāvanām un pateiktu savējo, bet vispārīgi, nerunājot par šo konkrēto gadījumu. Man nepatiktu sajūta, ka pieprasu dāvanu, jo manā uztverē tā vairs nav dāvana. Tad nu tā būtu iespēja viņam atklāt manus uzskatus, uzklausīt viņa, un pēc tam jau skatīties kā tas izvēršas. Man personīgi negribētos no šāda pasākuma atteikties.
P.S. Kā jums Ziemassvētki pagāja? Tu viņam dāvināji kaut ko un viņš nē? Vai vispàr nesvinējāt?
24.03.2019 12:07 |

Reitings 477
Reģ: 03.09.2016
Donata! A kāpēc neko? Autore saka, ka kopā daudz izklaidējas un apmaksā vienmēr vīrietis! Varbūt viņam ģimenē nav pieņemts dāvināt, tāpēc arī tā.. Piekritu viedoklim, ka vienkārši neuzkrītoši jāizrunā tādas lietas.
24.03.2019 15:56 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
choker, tu lasīt nemāki? Melns uz balta rakstīts ka uz dzimšanas dienu uzdāvināja tikai puķes. Un vispār nekad neko vairāk par puķēm nav dāvinājis. Tas arī nozīmē neko. Un nekur nav rakstīts, ka kopā daudz izklaidējas.
24.03.2019 16:05 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Es esmu pieteikusi ,lai man neko nedaavina jau no pasa saakuma!Ziedi,sampins jaa,bet paareejo es izveelos pati.Ar sausmaam domaaju ,ja viirs man uzdaavinaatu ,piemeeram smalku rotas lietu,kura man iisti tomeer nepatiik.Vins labi zin manu gaumi,bet es tomeer sevi paziistu vislabaak...
Es apbriinoju tos viiriesus,kuri 100% uzmin sievietes veelmi.
24.03.2019 16:07 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Vienkārši tiešā tekstā pasaki. Vismaz es nesaprastu, ja man neuzdāvinātu neko, un man tas nebūtu pieņemami.
Varbūt pati esi kādreiz izteikusies no sērijas - man jau neko nevajag, un viņš tā arī to saprata. Viena paziņa, kad vīrietis prasīja, ko viņa vēlas saņemt uz dzimšanas dienu, tā arī atbildēja - aiii, nu man jau īsti neko nevajag.. Un pēc tam šokēta man stāstīja, ka viņš tiešām arī neko neuzdāvināja :-D
24.03.2019 16:12 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Ja es pasaku, ko es vēlos, tad to par dāvanu vairs neuzskatu. Tas ir tikpat kā kopā aiziet uz veikalu un nopirkt. Bet, ja kādam tā patīk, tad jau forši.
24.03.2019 16:19 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Annie-mees ar viiru daram tiesi taa-kopaa ejam un nopeerkam taas daavanas.Nekad nebiju domaajusi,ka viiriesi arii var buut loti izveeliigi .Manam viiram ir tikai dazi kraasu toni ,piemeeram,kuri iet pie sirds.Pilniigi viss ,kas ir no daargaa dizaineru gala,vinam pilniigi neinteresee,kaa pats teica-naudas izmesana!:-D
24.03.2019 16:36 |

10 gadi
Reitings 49
Reģ: 23.08.2015
Vaii, manuprāt, tas ir ļoti bēdīgi. Ja jau puisim attiecību sākumā nav ideju kā pārsteigt un iepriecināt meiteni, tad tas jau vien ir rādītājs par viņu pašu un attiecībām pret tevi...
24.03.2019 18:27 |

Reitings 689
Reģ: 05.08.2017
Es tā padomāju un sapratu, ka nē, arī mani no galvas līdz kājām ar dāvanām tieši dz.d. neapber. Dzimšanas dienās esmu pati viņam teikusi, ka, nu lūdzu, neiespringsti uz dāvanu! Jo uz manu dzimeni parasti braucam ceļojumā, un tur jau iziet lielas summas. Kaut ko man nopērk ceļojuma laikā, šikojam dārgākā restorānā un tā. Nav vienmēr tāda viena liela konkrēta dāvana tieši tajā datumā. Vakariņas un ziedi ir vienmēr. Respektīvi, manās attiecībās dzimšanas diena nav iemeslu iemesls, lai apdāvinātos.
Manuprāt, lielāka problēma ir tad, ja vīrietis pēc definīcijas ir skopulis, nekā tas, ka tieši tajā dienā, kuru sauc par Tavu dzimšanas dienu, Tavā priekšā nenoliek ko lielu un konkrētu. Likt sievietei justies īpašai viņas dienā var arī bez sainīša ar lenti.
24.03.2019 18:41 |

Nepatīk
Reitings 274
Reģ: 11.09.2018
Priecājies par ziediem! :-D Man svarīgākais būtu tieši saņemt ziedus , ar to pietiktu. Skaisti (l)
24.03.2019 19:17 |

Reitings 406
Reģ: 29.06.2017
Arī esmu no tiem cilvēkiem, kuri dāvanas īsti negaida un neuzskata par ko īpaši svarīgu. Ja uzdāvināja, nu, forši, ja ne, tad nekāda traģēdija. Svarīgāka ir attieksme ikdienā. Nedomāju, ka, ja ikdienā attieksme pret sievieti ir slikta, tad dāvana svētkos ko mainīs. Labi, pēdējais teikums nav par autores situāciju.
24.03.2019 23:24 |

Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
Man patīk kā visas -akdievs! Pieauguši cilvēki! Pasaki tieši, ne caur puķēm! Kur problēma izrunātiea! :-D:-D bet kad pašām pienāktu šāda problēma, tad visas gudrās padomu devējas turētu muti ciet :-D
Es, “kur ir mana dāvana?” varētu pajautāt vīram, ar kuru kopā esmu padsmit gadus, nevis vīrietim tikko svaigās attiecībās..(gads ir maz). Izklausītos pēc mazas meitenes.

++
Manā sporta klubā ir pārītis treneri. Redzēju, kā viņš viņai pasniedza klēpi ar rozēm. Nu tik daudz, ka nevarēja ārā iznest. Tās rozes noteikti maksāja vismaz 120 eiro. Mēs ar draugu runājām, ka labāk būtu pasniedzis kādu noderīgu dāvanu nekā rozes, kuras nav kur likt drošivien, un pēc pāris dienām būs kirdik. Cik skatījos, tad mazie pušķi skaisti arī maksā ap 30-40 EUR. Sievietei tur sanāk smaržas vai vismaz dāvanu karte par ko kaut ko nopirkt. Tā, ka drošivien viņš uzskatīja, ka ir pietiekami ar ziediem :-D
25.03.2019 08:32 |

Reitings 42
Cowboy girl - viņam dzimšanas diena ir vasaras vidū, bet jā, uzdāvināju viņam divas praktiskas lietiņas saistītas ar sportu.
Vel nejūtos gatava viņam vienkārši pajautāt, ev kur ir mana dāvana?. Piekrītu, ka pēc 10 gadu attiecībām tā varētu.
25.03.2019 09:05 |

Reitings 42
Kakju.tante ahh kaut man liktos, ka tas ir tik viegli pasakāms :-):-) bet nu ko vairs, nedēļa jau pagājusi, nesākšu celt brēku par to.
Viņš zin ka es gribu kaķīti, pirms dzimšanas dienas teicu, lai uzdāvina man kaķīti, bijām jau arī apsprieduši ka varētu, bet ne tik ātri, ka tam vel vajadzīgs nedaudz laiciņš. Protams, tas bija tas ko visvairāk gaidīju un cerēju. Bet tā laikam neko citu nebiju pieminējusi, ko vēlētos.
25.03.2019 09:14 |

Reitings 745
Reģ: 24.03.2019
Varbūt viņš tev to kaķi nedāvināja, jo tā ir tāda nevisai laba dāvana. Ja nu pašķiraties, tad tas kaķis tev asociēsies ar viņu, vai arī, kā izlemsiet pie kura viņš paliek. Tā tomēr ir atbildība un varbūt viņš tādu negrib uzņemties.
Vai arī vēl ir cits variants, ka viņš grib dāvināt šķīrnes un gaida, kad būs kaķēni.
25.03.2019 09:34 |

Reitings 62
Reģ: 17.03.2019
Kaķīti dāvināt???! Es nekad nevienam nedavinātu dzīvnieku pat ja cilvēks prasītu un nekad negribētu saņemt tādu dāvanu, kaut man dzīvnieki ļoti patīk. Vienīgais veids, kā šo dāvanu varētu pasniegt - pateikt "izvēlies kaķi, braucam kopā, es apmaksāšu". Izvēloties dzīvnieku, uzskatu, ka ir svarīgi būt tur klāt un paskatīties savām acīm, pie audzētājiem kaķēni ir vairāki, var izveidoties labāks kontakts ar vienu, bet ar otru nē utt. Šajā situācijā BRAVO tavam draugam, ka neveicina patversmju papildināšanos ar "atdodu uzdāvināto kucēnu, jo izrādās, ka nav tīrā šķirne, tāpēc izmērs cits un neielīda manā rokassomiņā" (patiess gadījums).
Par citām dāvanām gan piekrītu, ka nav forši, ka neuzdāvināja. Esmu dāvanu cilvēks, patīk gan dāvināt pašai, gan saņemt, tā kā arī būtu sarūgtināta.
25.03.2019 09:45 |

Reitings 933
Reģ: 25.09.2017
Principā, neuzskatu, ka dāvanas neuzdāvināšana ir kaut kas traks, bet tomēr otram ir jāpadomā par to, kā to dienu padarīt tomēr nedaudz īpašāku, ja ne ar mantisku-taustāmu dāvanu, tad vismaz kaut kā savādāk. Tīri kā sievietei, man arī būtu nedaudz...dīvaina sajūta, ka atnāca, iedeva rokās puķes, iedeva buču un var būt brīvs.:-D It īpaši, ja tas ir attiecību sākuma laiks, kad parasti mēģina no biksēm līst laukā, lai uz otru atstātu labāku iespaidu un vēl ir tās rozā brilles. Arī mēs ar vīru īpaši ar dāvanām neaizraujamies, bet varbūt tādēļ, ka arī ikdienā mēdzam viens otram kaut ko uzdāvināt. Tādēļ dzimšanas dienās vienkārši pavadām forši laiku (protams, ziedi tāpat man tiek uzdāvināti:-D) - restorāns, kino, bārs, aizbraucam uz kādu citu pilsētu uz 2 dienām utt....kaut kas, kur ikdienā bieži neejam, nebraucam, nedaram:-)
Un nevajag aizstāvēt puisi ar teikumiem- varbūt viņam nav pieņemts, viņš ir tāds cilvēks utt. Tomēr tas cilvēks ir attiecībās ar citu cilvēku, tādēļ ir jāiemacās domāt arī par otru, jo otram tas varbūt nav pieņemts un otrs NAV tāds cilvēks.:-)
Tām, kuras saka, ka viņas nedāvina un viņām nedāvina un viss ir ok...forši! Jūs to esat pieņēmušas, jūsu tuvinieki arī, nevienu tas neapbēdina un visi ir laimīgi! Forši! Bet te meiteni situācija tomēr apbēdina un nav atrasts kompromiss:-)
25.03.2019 10:01 |

Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
Manā sporta klubā ir pārītis treneri. Redzēju, kā viņš viņai pasniedza klēpi ar rozēm. Nu tik daudz, ka nevarēja ārā iznest. Tās rozes noteikti maksāja vismaz 120 eiro.

Es laikam raudātu, ja būtu tās meitenes vietā. Pirmkārt, man riebjas tāds patoss un publiska izādīšanās. It kā jūtas būs mazāk novērtētas, ja tās neizbļaus visai pasaulei. Otrkārt, man nepatīk grieztie ziedi. Treškārt, esmu pārāk praktiska, lai priecātos par tik dārgu pušķi, kas novītīs pēc pāris dienām, maksimums nedēļas. Bet es esmu es, un tā meitene ir tā meitene, iespējams, viņai tā bija labākā dāvana, kādu varēja iedomāties.
25.03.2019 10:18 |

Reitings 1512
Reģ: 25.09.2015
Es atkal nesaprotu ziedu dāvināšanu, ja tie ir dārgāki par pāris eur. Nu nopietni, kāpēc jātērē 30 vai kaut vai 10 eur puķēm?! Tās novīst un tad izmet. Naudu izmet!!! Uz autores jautājumu atbildes nav, būtu vīlusies un sarūgtināta, it sevišķi, ja pirms tam ir bijuši citi svētki un ir bijušas dāvanas.
25.03.2019 10:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits