Starp ēdienreizēm varētu ēst riekstus, apēst ābolu vai līdzņemšanas kastītē sagrieztu svaigu augļu mix gabaliņus, piem, meloni, apelsīnu, ābolu, arbūzu. Bet nu ar augļiem arī jāuzmanās, viņos daudz cukura.
Augļu vietā var arī sagriezt dārzeņus, man piemēram, riktīgi garšo smalki sagriezti burkānu, paprikas salmiņi, svaiga kāposta skariņas, puķkāposta pušķīši, redīsi, ķiršu tomātiņi. Piekožu šķēli plikas graudu maizes un super. Mājās tādus dārzeņus ēdu kopā ar grieķu jogurta - ķiploku mērci.
Var ēst mozarella sieru ar tomātiem un svaiga bazilika lapiņām. Var vienkārši izdzert lielu glāzi kefīra vai tomātu sulas, sajūta, ka vēders uz brīdi piepildās. Tāpat dārzeņu smūtiji forši. Un tas vēl zaļie salāti (l) Pavasarī ar kefīru, bet nesezonā vienkārši ar dīgstiem, ķiršu tomātiem, redīsiem, olīveļļu, var pielikt klāt sieru ar zemu tauku saturu vai vārītas vistas gabaliņus, var kvinoju. Var ēst pupiņas, tāpat ar maizes šķēli vai zaļajos salātos. Zaļo salātus ik pa laikam var pamainīt ar spinātiem, rukolu. Labs variants vārītas olas uz maizītes ar lociņiem. Redīsi ar grieķu jogurtu, biezpiens ar zaļumiem. Rīsu sausmaizīte +siera šķēlīte + spināti + ķiršu tomāti, mazliet grieķu jogurts.