Tev jāzivērtē ko no telefona gribi. Huawei Mate 20 sērijai ir super smukas kameras bildes,pateicoties AI bildes pat mērkaķim sanāks IG ready, P20 un P20pro apmēram līdzīgs stāsts, tas pats aI var būt laba fīča, vai posts, kā uz to skatās. Honor ir tas pats Huawei,iekšas viņam būs ņemtas no P sērijas , bet par daļu no cenas, jo tiks ekonomēts uz ārējiem materiāliem. Nūuuu...pēdejie 4 telefoni man ir ir Samsung, domājams , skaidrs kā fans esmu. Priekš manis S un Note līnijas ir ideālas. Jau vairāk kā lietoju s9, sūdzību pa lielam nav, vienīgi batareju es nosēdinu ātri, bet nu 3000mha, paredzmi, savienojumā ar superamoled ekrānu.:-D Manās rokās ilgāk par pusdienu arī p20pro nedzīvo:-D
Ar apple man ir hate/love attiecības, primitīvisms fīču ziņā ir mazākais gemarojs. Bet failu pārsūtīšana mūzika/video no datora, o jāaa....jautrība var sākties, vēl ar iphone man šaumsīgi nepatīk intutive swiping , kur kā no kuras puses uzacij kaut ko swaipot.:-D manas attiecības ar iphoniem uz visiem laikiem beidzās pie iphone 6.