Kā krāsojaties?

Reitings 245
Reģ: 29.05.2018
Sveikas! Kā jūs parasti krāsojaties ikdienā? Ko izmantojat?
-Par mani: es parasti krāsoju skropstas ar mac tušu, lietoju h&m uzacu zīmuli un catrice konsīleri. Kad gribu justies un izskatīties krutāk, uzlieku acu ēnas, vieglu lūpu krāsu/spīdumu un highlighteri:-D
18.03.2019 20:11 |

Reitings 933
Reģ: 25.09.2017
cowboy girl
Kaut kas līdzīgs, kā mauwi teica, tikai man nav tas noplēšamais, nepatīk man tā čakarēties:-D Man ir parasts, ko uzkrāso un uzreiz ir. Man viņš ir tāds šķidrs. Es parasti uzlieku pāris punktiņus uz lūpām un ar pirkstu izsmērēju pa lūpām, lai nav dikti spilgti:-)
Tas ir kaut kas līdzīgs kā lūpu krāsa, tikai izskatās dabiskāk un nepaliek pleķi uz krūzēm, glāzēm utt. Un neapēdas tik ātri.
Tāda tipa, kā bildē.
19.03.2019 14:12 |

Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
bourjaris
:-D:-D:-D:-D:-D buržaris
Man ikdienā ir tonālais krēms uz zilajiem lokiem, tālāk skropstu tuša, reizēm laineris. Uzacu zīmulis un aidā :-D ir dienas, kad strādāju ar cilvēkiem - tad vairāk piedomāju.
19.03.2019 15:20 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Ā, aizmirsu pieminēt, ka nekrāsojos katru dienu. Dažkārt es no rīta paskatos spogulī un ir sajūta, ka ir pat ļoti ok. Tikai uzacis gan vienmēr ir must have. :D
19.03.2019 15:23 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Neliekas, ka baigi kāda te daudz krāsotos pēc aprakstītā. Pati lieku bb krēmu, bronzeri vaigiem un nesaprotu kāpēc ievelku uzacis. Acis tumšas, skropstas garas- tās tad neaiztieku plus man jūtīgas acis, nevaru baigi tušu likt. Lūpas ar lūpu krāsu nekrāsoju, jo man ļoti reti ir ideālas lūpas, lai tā lūpu krāsa smuki izskatītos. Mācētu krāsoties, noteikti vilktu laineri, vai smuki ēnas uzliktu, bet es nemāku:-D
19.03.2019 16:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!