mētājas ar "lielajiem" vārdiem
Man domas raisa šie te vīrieša dubultie standarti. Ja jau ir laimīgas attiecības, kā viņš to apgalvo, tad kāpēc ir jābūt vēl tādā portālā?
Apsaukā vien otru?
Viņš noteikti tāds nav vienīgais. Čalim banāli nostrādā mednieka instinkts, it kā jau ir viens "upuris" pie sāna, bet zemapziņa instinktīvi meklē nākamo.
Es savējo satiku Badoo - pēc pirmās tikšanās abi izdzēsāmies
Precīzi manas domas, kad izteicu šaubas draudzenei. Viņa teica, ka ticot viņam. Stulbākais jau ir tas, ka viņai jūtas ir ļoti, ļoti stipras jau, bez maz vai jau izvēlējusies kāzu kleitu. Tāpēc negribas, lai šis atkal izrādās kārtējais mednieks.
Tā ir vīriešu psiholoģija, nevis Tevis minētā puiša uzvedības modelis.
interesē vai tik šis nebūs tas gadījums, kad pēc kāda laika, vajadzēs sniegt draudzenei plecu uz kā paraudāt..Spriežot pēc Tava apraksta, es domāju, ka raudāšana uz pleca ir diezgan iespējams variants. Kurš mētājas ar “lielajiem vārdiem” - draudzene, puisis vai abi? Bet citādi, draudzene ir liela meitene, tā teikt, pati spēj lemt par savu dzīvi. Viņu attiecības, viņu darīšana, un dažreiz no malas var izskatīties drūmāk nekā ir patiesībā.
jaunas attiecības, ne vairāk kā 3 nedēļas ir pazīstami, bet jau tur mētājas ar "lielajiem" vārdiem.
vai tik šis nebūs tas gadījums, kad pēc kāda laika, vajadzēs sniegt draudzenei plecu uz kā paraudāt..
Kurš mētājas ar “lielajiem vārdiem” - draudzene, puisis vai abi?
dažreiz no malas var izskatīties drūmāk nekā ir patiesībā.
Tu domā, ka draudzene piepušķo
tavai draudzenei vīrietis 3 nedēļu laikā vēl nav kārtīgi viņu iepazinis un, ja nu nekas nesanāks, tad atkal sēdēs un meklēs nākamo sievieti
Nepārprotiet, man neskauž viņas laime vai kas, vienkārši, viņai nav veicies attiecībās un man ir žēl, ja atkal uzradīsies kāds, kurš kārtējo reizi sadragās viņas ticību vīriešiem.Es personīgi nebiju domājusi, ka Tev skauž - liekas diezgan normāli mazliet raizēties par tuvu cilvēku.
BlackIce, vairāk klausies tādus kā xanax, kurš vispārina par visu vīriešu dzimumu Daudz "patiesības" izzināsi...