Mums ir tieši tāpat - izklaides, ceļojumus organizēju tikai es, biļetes pērku es. Vīrietis reizi pusgadā kaut ko ierosina, par ko jau es ļoti priecājos, tāpēc obligāti piekrītu, ja jau tāds brīnums noticis. :-D Viņš brīvdienas bieži strādā, tāpēc pat mani centieni un saucieni izbraukt ārpus mājām bieži ne ar ko nerezultējas - tāpēc vari vēl priecāties, ja Tavējais visam piekrīt, jo man nav problēmu visu domāt, organizēt pašai, bet es bieži atduros pret to, ka nekur nedosimies, jo lietderīgāk brīvdienās ir pastrādāt. Un tā nav man vienīgajai - zinu arī kolēģes, kuru vīru strādā ļoti daudz un izklaides notiek ļoti reti, jo tas viss laiks tiek nostrādāts. Tāpēc nav nemaz tik traki ar jums, ja vīrietis piekrīt, jo iespējams viņa prātā tas ir jūsu attiecību modeļa pienākumu sadalījums, kur viņš nejaucas - Tev mājas iekārtojums un kārtība tajā, ēst gatavošana, veselības jautājumi, izklaide, atpūta jāorganizē, bet viņam - auto, tehniskas lietas, remonti, būvdarbi vai lielāku pirkumu iegāde. Un viņš nemaz nav savā prātā iedomājies, ka Tevi kaut kas varētu neapmierināt. :-)