Nezinu, ko vēlos

Reitings 502
Reģ: 07.03.2018
Sveiciens!
Uz pārdomām iespaidoja viena cilvēka jautājums, par to, ko es vēlos darīt, kas interesē un ko precīzi gribu no dzīves darba, karjeras ziņā. Vai jums vispār ir (un cik gados radās) skaidrs plāns, kas tieši jūs interesē? Man ir tā, ka gribas izmēģināt vairākas lietas, atrast sevi. Nav tā, ka tikai patīk konkrēta lieta un ir izplānots, kā es vēlos attīstīties. Tagad sajutos par to slikti, ka varbūt man nekas neder, ja jau neesmu pārliecināta, ko vēlos. Varbūt vispār atrodos nepareizā vietā un laikā. Varbūt iesāktais ceļš ir galīgi aplams. Pārdomas. Kā jums iet dzīvē darba ziņā?
02.03.2019 22:47 |

Reitings 741
Reģ: 11.08.2015
Man ļoti patīk TedX talks iekš youtube. Daudz tēmu par personības izaugsmi, karjeru, izkāpšanu no rāmjiem, sevis apzināšanos.
26.03.2019 23:37 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
 Vai jums vispār ir (un cik gados radās) skaidrs plāns, kas tieši jūs interesē? 

Ehh...kā es tevi saprotu. Nope man nav ne mazākās jausmas, jo es pēc dabas esmu all over the palce:-D Uz darbu , vismaz, pagaidām es skatos tīri no naudas perspektīvas+ ptīkams bonusiņš , ja sanāk iebraukt kādā man pasvešākā nozrē, jo nekas tik labi nemāca kā prakse. :-D
Man jau ir viena augstākā, mēģinu sevi nomotivēt otrai, bet nevaru izdomāt virzienu.:-D Tā ir mana sāpe patreiz, jo saprotu ka vajadzētu paplšināt rāmīšus.:-D
27.03.2019 00:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits