mvk, tu gadījumā neesi aizmirsusi, ka pati esi anonīma šeit?
Sena paruna vēsta, savu baļķi acī neredz, skabargas citu acīs redz.
No kā man jākaunās? No fakta, cik % IKT nozares apgrozījuma te dod ārvalstu pasūtījumi? Starp citu, ja patiešām Tev ir augstākā izglītība, tev būtu jāvar atrast to info pašai. Tā ir publiska.
No kā man vēl jākaunās, tavuprāt?
No fakta, ka vairāk kā pieciem populāru biznesu galvām nav pabeigtas augstākās? Tu pati viņu produktus lieto katru dienu tāpat kā ūdeni un gaisu! Augstākā tev esot, tad jau zināsi par ko ir runa.
No kā man vēl jākaunās, tavuprāt?
No fakta, ka minox izgudroja cilvēks BEZ augstākās izglītības?
Esmu stulbenis, kurš gudri muld, bet tu maksā cilvēkiem, kuriem nav pabeigtas augstākās, es arī maksāju, tieši vai netieši. Lietojam viņu produktus.
Kas attiecas uz obligātu tieši profilējošo augstāko, tad pēc 15 dažādiem aptauju un statistikas avotiem, variācijā no 30% līdz 56% developeru NAV profilējošās augstākās, tiesa augstākā viņiem parasti ir.
Starp citu, tu lietoji pakalpojumus, kurus daļēji ir radījuši ne tikai cilvēki bez augstākās, bet pat cilvēki ar nepabeigtu tehnikumu... Es arī...
Aizej labāk vismaz uz FB un angliski kārtīgi tur paraksti par savu viedokli par visiem, kam nav iegūts tas grāds. Silti iesaku un ne latviski.