Šorīt forša migla, nav citu domu, kā vien par ezīti.. :) Vakar nopirku biļetes uz ART Dailes teātrī.. ir kāda, kas bijusi uz šo izrādi gan Dailes teātrī, gan Nacionālajā?
Labrît, lai veikmīga nedēļa! :-) - Vakar bijām uz Klases salidojumu, Juris ir foršs! :-D filma kopumā gan diezgan glupa.(s) Līdz teātrim man vēl jāpagaida, iesim uz Arī vaļiem ir bail Nacionālajā pēc kolēģes ieteikumiem.
Labrīt! Skaista bilde. :-) Man pirmā diena pēc atvaļinājuma. Viss besī. (s) Tā kā citā beztēmā man neatbildēja, tad jautāšu vēlreiz. Varbūt varat ieteikt smaržas, kur virsnotis pieder bumbierim? :-)Paldies!
Vakar bijām uz Klases salidojumu, Juris ir foršs! filma kopumā gan diezgan glupa.
Jo joki jēli un attiecīgai vecuma grupai aizvainojoši? Vakar skatījos "Green book", nu nez.. jau pēc treilera likās un nu arī pārliecinājos, ka garlaicīga filma.
Labrīt. Šodien jūtos neizgulējušies. Nevarēju iemigt jo vīrs dīvainas, jaunas krākšanas skaņu simfonijas izdvesa :-D + sprandu nogulēju. Šodien uz darbu un jācenšas dabūt dēlu pie friziera.
Scandinavian, jā - joki jēli un tupi. Kkas man vienā brīdī sižetiski savilkās ar Hangoveriem. Varēja jau arī vietām smieties, bet nu otru reizi neskatītos.
Labrīt pavasarī! Man tas ir atnesis ziloņa cienīgas iesnas :-/ Brībvdienās bijām Pērnavā, atpūtāmies SPA. Acīmredzot tas rezultējās ar saaukstēšanos. Diezgan šausmīga ir tā sajūta, nevaru jau sagaidīt, kad beigsies. (t)
Man tik ļoti riebjas pirmdienas, bet tikai tāpēc, ka darba laiks ir par stundu ilgāks kā citās dienās. Nevaru sagiadīt brīvdienas, šīs bija ļoti jauka.(l)
Laba diena dāmas :-) Man mājās jau vairākas nedēļas ir hiacinte,dikti patīk tā smarža (l) Šonedēļ darbā garā nedēļa :-( Nākamajās brīvdienas plāns sakārtot māju, jo kkad mamma brauks ciemos 8-) Jauku pirmdienu visām ;-)
2 nedēļas līdz atvaļinājumam. Jau tagad nevaru sagaidīt, jo mazliet viss noriebies. :-D Kolēģi slimo, jāaizvieto un bardaks no priekšniecības puses. Kā jau normāla pirmdiena.