Šis, ko tagad rakstīšu, nav attiecināms konkrēti uz tēmas autores jautājumu, bet uz šo situāciju kā tādu. Ak kungs... ja godīgi, mani vienmēr ir fascinējis šis "ko drīkst vilkt x vecumā un ko ne?" Un mana atbilde vienmēr ir: VELC KO GRIBI! Jā, protams, jebkurš saprātīgs cilvēks zina, kā ģērbties darbā (ja darbs pieprasa savu dresskodu), kā operā, kā kāzās un kā bērēs, bet, kā cilvēks ģērbjas ikdienā, ir tikai katra paša darīšana. Šeit, kur dzīvoju, 70-90 gadīgas tantes staigā notetovējušās, krāsainās drēbēs un daža laba pat minisvārkos, un neviens no tā netaisa traģēdiju. Līdz ar to man liekas jocīgi, ka kāds var 27 gadīgai jaunai sievietei teikt ko labāk šajā vecumā vilkt un ko vairs ne, ko piedienas vilkt 30 gadīgai un ko ne, ka ar laiku savs stils jānomaina uz elegantāku utt., jo tā,, redz, piedienas tādā vecumā (tas ir tas, ko gadījies savulaik lasīt LV forumos līdzīgās tēmās). Es nezinu kas tas ir. Joprojām kaut kāda padomju laika domāšana un uzskats, ka ap 30 jau esi veca un jāsāk vilkt eleganti kostīmi? Katrā ziņā, man tas liekas drausmīgi un tādus cilvēkus, kuriem ir tāda domāšana, vispār ignorētu, kur nu vēl klausītos viņu padomos. Savā brīvajā laikā un ikdienā ģērbjos kā gribu un man vienalga, ja kādam tas nepatīk.