Reeceejpele ,paldies,par atbildi....vai peec tam ko citu studeeji un,ja nav nosleepums,ko? Vnk man ir diezgan sarezhgjita situaacija pashai, pabeidzu 1.gadu med.koledzhaa maasziniibas, bija doma staaties kaadaa no universitaateem un tur pabeigt maasas profesiju, bet sanaaca taa,ka peec taa 1.gada pabeigtaa koledzhaa, radaas finansiaalas probleemas, kuru deelj bija jastraadaa, nu taa luuk, sho gadu es straadaaju, bet ir milziga veelme no rudens turpinaat studijas, bet nu jau ieksh kaadas universitaates, jo negribas turpinat koledzhaa, bet iet kaadu soli uz augshu, bet ir viens - bet, sho gadu straadaaju reaali fiziski gruutu darbu,kas nav saistiits ar sanitara vai maasu profesiju. Tapeec pa sho gadu esmu pargurusi no fiziskaa darba un gribas tieshi kautko saistibaa ar valodaam,teaatri,rakstnieciibu. Pati rakstu briivajaa laikaa visaadus dzejas darbus u.t.t., tie mani mudina maaciities ko taadu, kur nevajadzetu sevi nodziit... ,bet zinot,maasu profesiju, taa ir profesija,kuraa tu kaa vergs skraidi...,protams, ne visiem, bet ,pa lielam taa ir.... saprotu,pashai viss jaizlemj,jaizdomaa, vel jaizprot,kaa bankas dod krediitus studijaam, jo budzhets man nespiid, par to saakumaa es nemaz nedomaaju. Saprotu, viss pashai japardomaa, vnk gruuti ,ja nav kas padomu dotu, lasu sho forumu un censhos izprast ,kaa buutu labaak, esmu jau daudz kljuudijusies shajaa izgliitiibas jomaa, nu taadaa zinjaa, ka neesmu izvelejusies pareizaas izveeles un vecums ir taads kaads tas ir 27 gadi, ljoti daudz prieksh shii visa.... esmu prieciiga,ka vismaz kaads atbildeeja... :-)