Uz Sanktpeterburgu noteikti var braukt, tur taču nav čuhņa, liela pilsēta, vismultikulturālākā Krievijā, nevajag baidīties.
Es esmu daudz kur viena bijusi, vairākas reizes Neapolē, arī vakarā, tumsā gāju viena ārā un braucu ar sabiedrisko, mani visi baidīja ar kabatzagļiem, bet nu vajag vienkārši pieskatīt savas mantas. :D Ārpus Eiropas esmu bijusi Āzijā, un nebiju tur viena, bet dažus vakarus gribējās "izvēdināt galvu" un gāju viena, gan vakariņās, gan pa ielu, gan pie jūras. Es pazīstu cilvēkus, kuri ir vienkārši tupi, un viņus gan jau varētu apzagt, nolaupīt un nogalināt arī gaišā dienas laikā Kuldīgā, bet ja tev ir kaut kāda sajēga par to valsti, kur esi, saproti, kur vienai neiet, un ir vienkārši common sense, tad nav ne no kā jābaidās.
Esmu divās pasaules galvaspilsētās vairākus gadus dzīvojusi viena.. Un gan pa ballītēm staigājusi, gan naktīs braukusi autobusos, ir vienkārši jāuzticas savai, ja tā varētu teikt, intuīcijai, un jābūt mazliet saprašanai. Kā meitenes rakstīja, nevajag iet uz kaut kādām pamestajām vietām utt.