Šis man atgādināja stāstu par vienu crazy ex kolēģi, kura vienmēr dalījās ar savas intīmās dzīves detaļām. Viņa, vientuļa sieviete būdama, bija atradusi sev dažus gadus vecāku mīļāko, kurš nāca ciemos tikai nedēļas nogalēs. Bet nu vīrelis bija galants, jau pirmajā tikšanās reizē bija noskaidrojis, cik viņa maksā par savu dzīvokli (īri un komunālajiem). Un tad nu katru mēnesi viņš viņai pārskaitīja nosaukto summu. Pats tur nedzīvoja, taču gribēja sievieti atbalstīt. Viņai ar laiku viņš apnika, vietā nāca jauni kavalieri, taču šo sponoru tomēr ''pieturēja'', jo kā pati teica - ir pieradums, ka no algas nav jāmaksā ''lieki maksājumi''.
Autores vietā, ja skaties uz šo vīrieti nopietni, nevis kā uz sponsoru, nu neprasi tak viņam apmaksāt savus dzīvokļa rēķinus, ņemot vērā, ka viņš pie tevis ciemojas, ne dzīvo! Ja pie kases nenopērk pārtikas produktus, un vēl mūk pa gabalu, njā dīvaini. Varbūt skopulis, varbūt kautrējas (prātā jauniņš, nesaprot, kā būtu jārīkojas). Man tas liekas jocīgi. Es absolūti neuzskatu, ka vīrietim būtu jāapmaksā visi izdevumi, ja sieviete arī strādā un viņai ir sava nauda. Taču ja pērkat ko kopīgām vakariņām, bet viņš izvairās atvērt maku... nē, man tas nebūtu ok, jo liktu padomāt, ka skopulis. Un man tādi kapeiku pis**i nepatīk, jo pati tāda neesmu. Ja runa par drēbēm, šmotkām un tā... nu samierinies, jāpērk būs pašai! TĀ īpašība apdāvināt savu sievieti vīrietim vai nu IR vai nu NAV. Viss atkarīgs, kā Tu uz to skaties. Manējam IR, bet nu visus savus mēneša ienākumus viņš neziedos, lai es tiktu pie jaunas somiņas. Jo es nekad to pat nepieļautu, man tas liktos vienkārši stulbi.