Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Uzrodas viņa ex

Reitings 69
Reģ: 29.01.2009
Sveikas :)
Pastāstiet pieredzi par situācijām, kad pēkšņi jūsu jaunajās attiecībās uzrodas bijusī meitene un kā tas izvērtās.
Pašai ir bijusi dažāda pieredze. Reiz attiecību sākumā (kads pirmais menesis) uzradās puisim bijusī, kura bija viņu pametusi. Viņš ilgi pārdzīvojis. Tagad, protams, meitene izdomāja nākt atpakaļ. Puisis bija apjucis, man teica ka nezin ko domāt, vajag pabut vienam dustancējās. Pec paris dienām tomer izlema, ka vēlas būt ar mani. Vina gan kadu laiku meginaja pieverst vina uzmanibu, bet mēs palikām kopā. Pēc vairakiem gadiem izskiramies, bet citu iemeslu del.
Cits gadījums. kad sākām iet uz randiniem, iepazīšanās ar viņa radiniekiem. viss jau bidijās uz to, ka saksim attiecibas, pekšņi uzrodas viņa. Puisis bija iniciators atiecibu partraukshsnai. Bet tagad pasaka nezin ko man teikt, ir apjucis, vajag laiku padomat.. Kā šis stāsts beigsies nezinu.
Iespējams ir bijuši arī citi, bet puiši nav bijuši drosmīgi pateikt, ka ir uzradusies bijusī un tas bijis iemesls kādēļ mums nav izveidojušās attiecības. Tādēļ par šiem gadījumiem grūti spriest :)
13.01.2019 12:43 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Ja mīļotais izdomātu tādā situācijā aiziet pāris dienas padistancēties un padomāt, tad varētu arī mierīgi iet distancēties pie savas bijušās.
13.01.2019 12:46 |

Reitings 577
Reģ: 02.07.2018
Zinas tante +++
ir bijusi situācija, kad draugam raksta ex meitene, jo viņai kaut kas slikts bija noticis (depresija un kaut kādas mentālās problēmas), un es bez nekādas greizsirdības aizsūtīju viņu parunāties ar to meiteni. varbūt tajā mirklī biju pārlieku empātiska pret svešinieku, bet man no sirds bija bail par šīs meitenes drošību un veselību.
katrā ziņā, ja vīrietis ir ar mani, tad viņš ir ar mani. ja kaut kādi ārēji faktori var mainīt viņa jūtas vai viedokli, tad man tādu lupatu arī nevajag.
13.01.2019 12:56 |

Reitings 69
Ne jau uzreiz lupata. Ja piemeram tas ir pats sākums, kad tu nevari prasit baigās jūtas no otra pec dažiem randiņiem. Tieši tāpat padomājot apgrieztā situācijā. Tu vēl labi nepazīsti otru, simpātijas ir, bet tas var mainities kaut vai sikumu dēļ.
14.01.2019 08:24 |

Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
Neveidotu attiecības ar cilvēku, kuram vēl ir kaut neliekas jūtas pret bijušo. Šāda nepieciešamība distancēties to arī nozīmē.
Pati esmu bijusi situācijā, ka varētu sākt veidot kaut ko ar puisi, bet tad uzrodas bijušais pret kuru jūtas, izrādās, tā arī nav beigušās. Tā nu man arī vajadzēja padomāt, bet beigās paliku kopā ar bijušo, ko nenožēloju ne mirkli.
14.01.2019 12:18 |

Reitings 4041
neliekas nelielas
14.01.2019 12:19 |

Reitings 4041
Vīram mūsu attiecību sākumā (pat nebijām vēl īsti kopā), arī uzradās bijušās (veselas divas), bet viņš man par to atklāti pateica un ar viņām komunicēja ļoti minimāli, man pat nebija par ko iespringt.
14.01.2019 12:38 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Puisis bija apjucis, man teica ka nezin ko domāt, vajag pabut vienam dustancējās.

Te manas attiecības būtu beigušās. Protams, visu cieņu par puiša atklātību..
14.01.2019 14:57 |

Reitings 48
Reģ: 21.04.2018
No vienas puses apskaužu tās, kurām šādās situācijās puiši ir skaidri pateikuši iemeslu(bijušo draudzeņu uzrašanās), jo vismaz ir skaidrs kapēc kaut kas pajūk un neattīstās. Jo, dzirdot draudzeņu un paziņu pieredzes un arī pašai savas, bieži vien sākumposmā, kad vēl tikai rodas simpātijas u.t.t ir pilnīgi neizprotami iemesli tālākai notikumu attīstībai. Un pieņemu, ka nereti iemesls ir kāda bijusī, kas pēķšņi uzrodas, tikai puiši par to neatzīstas.
Bet nu jā, ja jau bija vajadzīgs laiks , lai distancētos un padomātu, tad jūtas vēl ir saglabājušās....
19.01.2019 19:22 |

Reitings 369
Kā tu zini ka tieši bijusī uzrodas? Puisis tā teica? Vairākas reizes esmu piedzīvojusi to, ka bijušie paši sāk mani meklēt.
Pašai gan nav bijusi pieredze, ka jaunajās attiecībās kas tāds notiek. Bet nu ticu, ka ir arī kuces uz siena kaudzes.
19.01.2019 19:49 |

Reitings 69
Andrita
Jā, viñš pats pateica, ka uzradās. Jo mums bija paredzēts vakarā tikties, bet tad viña vienkārši atbrauca, ietadās pie viña mājās.
Tieši tā - kuce uz siena kaudzes :D jo pati ir precējusies un šeit nezinu ko viñai vajag, jo škirties arī netaisās.
20.01.2019 08:39 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!