Sveikas :)
Pastāstiet pieredzi par situācijām, kad pēkšņi jūsu jaunajās attiecībās uzrodas bijusī meitene un kā tas izvērtās.
Pašai ir bijusi dažāda pieredze. Reiz attiecību sākumā (kads pirmais menesis) uzradās puisim bijusī, kura bija viņu pametusi. Viņš ilgi pārdzīvojis. Tagad, protams, meitene izdomāja nākt atpakaļ. Puisis bija apjucis, man teica ka nezin ko domāt, vajag pabut vienam dustancējās. Pec paris dienām tomer izlema, ka vēlas būt ar mani. Vina gan kadu laiku meginaja pieverst vina uzmanibu, bet mēs palikām kopā. Pēc vairakiem gadiem izskiramies, bet citu iemeslu del.
Cits gadījums. kad sākām iet uz randiniem, iepazīšanās ar viņa radiniekiem. viss jau bidijās uz to, ka saksim attiecibas, pekšņi uzrodas viņa. Puisis bija iniciators atiecibu partraukshsnai. Bet tagad pasaka nezin ko man teikt, ir apjucis, vajag laiku padomat.. Kā šis stāsts beigsies nezinu.
Iespējams ir bijuši arī citi, bet puiši nav bijuši drosmīgi pateikt, ka ir uzradusies bijusī un tas bijis iemesls kādēļ mums nav izveidojušās attiecības. Tādēļ par šiem gadījumiem grūti spriest :)