ohh well, nesaprotu tās, kuras cepjas par to, ka šeit tiek apspriestas latviešu instagrameres.. hellooo, jūs tēmas pieteikumu esat lasījušas? :-D
bet ja nopietni, cik esmu ievērojusi, nekāda brutāla nolikšana te patiesībā nenotiek, cilvēki vienkārši izsaka (te gan ar piebildi - kā nu kurš prot) savu viedokli. lielākā daļā gadījumu tas ir balstīts uz to, ko cilvēks redz attiecīgo meiteņu instagram profilos (storijos, bildēs, aprakstos, arī video), nevis vienkārši tiek izrauts no gaisa. tā ir reakcija un viedoklis. arī to meiteņu cepiens "jābūt pozītīvākām, jābeidz liet žulti" pēc būtības ir tikai viedoklis. nekas vairāk. un šeit arī ir tikai viedokļi (un kā mēs zinām viedokļi mēdz atšķirties un tas ir labi). kā reaģēt uz tiem ir katra cilvēka paša izvēle.
jāpiebilst tomēr, ka liela daļa no diskusijā apspriesto meiteņu pašas izmisīgi cenšas iegūt pēc iespējas vairāk sekotāju (piem., rīkojot tos pašus konkursus), un kā jūs saprotat, jo lielāks skaits cilvēku jums sekos, jo lielāka būs arī tā cilvēku daļa, kurai kaut kas nepatiks no tā, ko jūs darāt. tas ir tikai normāli!!! cilvēkiem vienmēr būs viedoklis un visiem vienmēr neizpatiksi, tā nekad nav bijis un nebūs. es nesaprotu, kādēļ tik saprotamas lietas ir vispār jāraksta.
kā jau te minēja, ja nevarat samierināties ar cilvēku viedokļiem, ir opcija slēgt profilu. domāju te tāpat lielākā daļa meiteņu neseko šiem profiliem, bet tikai apskatās, kad par tiem tiek minēts, bet tad cietīs dažu meiteņu bizness, tādēļ pieņemu, priekš viņām šī opcija nebūs tā īstā.
galu galā cosmo (atvainojos, lilit) ir tikai forums, kur cilvēki izsaka savu viedokli. diezgan vienkārši. tas nav nekas obligāts, te nav obligāti jānāk un visu jālasa. es taču neeju uz bmw forumu, jo man tas neinteresē, nu te tas pats :-)