1) Cik labi orientējaties svešās vietās?
Parasti svešās vietās orientējos ļoti labi, arī meža vidū. Man ir kaut kāds iekšējais čujs par virzienu un vienmēr doma, ka sliktākajā gadījumā, ja nevaru atrast, kur jāiet, tad varu iet atpakaļ to ceļu, pa kuru atnācu (pāris reizes tā ir gadījies :D ). Parasti gan man nekad nepatīk iet pa to pašu ceļu, t.i., vnk nav interesanti :D
2)Vai mēdzat ceļot vienas tā, ka jāpaļaujas tikai uz sevi?
Jā, pārsvarā labāk patīk ceļot vienai. Arī tagad uz Jauno gadu tieši to darīšu. Apmaldīties nebaidos, drīzāk vienīgais, no kā baidos, ceļojot viena, ka varētu netikt galā ar kādām situācijām ar cilvēkiem. Jo esmu diezgan introverta un man reizēm diezgan grūti komunicēt ar nezināmiem cilvēkiem.
3)Vai labi lasāt karti, google maps?
Nop, diezgan slikti. Vienmēr baigi jāpiedomā un obligāti jāpagriež karte tieši tādā virzienā, kā man jāiet, citādi neko nevaru saprast :D tāpēc man bieži grūti saprast tās, kartes, kas kaut kur uzstādītas.
4)Varbūt varat dot kādus padomus, kā neapjukt svešā valstī, lai operatīvi atrastu vajadzīgos pieturas punktus?
Izpēti kārtīgi internetā un pieraksti sev sīki, kas , kur un kā. Un nebaidies jautāt palīdzību citiem cilvēkiem :)
5) Vai esat kādreiz ceļojuma laikā tā apmaldījušās, ka šķiet - nu viss, te arī laikam palikšu
Jā, vienu reizi. Un tas bija tāpēc, ka pa ceļam braucu ar sabiedrisko, nevis gāju ar kājām, līdz ar to man zuda orientēšanās. Ejot ar kājām, paliek prātā virziens, ietie ceļi. A transports aizved sazin kur :D