Sveikas, meitenes! Esmu nonākusi diezgan nepatīkamā situācijā un nezinu kā rīkoties, varbūt kādai ir kāds padoms? Esmu attiecībās trīs gadus, pirmo attiecību gadu no savas puses neizjutu lielo mīlestību, bet bija pieķeršanās un liela patikšana, toties mani apbēra ar ziediem, uzmanību un ļoti, ļoti lutināja, otrajā gadā es šo cilvēku ļoti iemīlēju un attiecības bija lieliskas, taču pēdējo attiecību pusgadu attiecības ir strauji pasliktinājušās tieši mana vīrieša attieksmes dēļ, daudz strīdamies, viņam prioritātes ir draugi un izklaides ( atpūsties vairs nemāk, katru nedēļu tusēšanās līdz 11 no rīta).. Esam vairākas reizes pašķīrušies, bet uz neilgu periodu - uz pāris dienām. Viņš ir teicis, ka jūtas no viņa puses ir daudz mazākas un vairs nav tās mīlestības, taču es dēļ viņa lielās atstumšanas esmu pieķērusies vēl vairāk. Vienu dienu no viņa puses nemitīgi saņemu bučas, apskāvienus, ziņas utt, citu dienu pat īsti kontaktēties nevēlas, jo esot slikta diena un slikts garstāvoklis.. Viņam bija lielas pārmaiņas dzīvē, ar ko saistu visu šo notiekošo. liekas, ka ir jālaiž vaļā, bet nespēju.. Viņš pirms pāris dienām teica, ka es viņam esmu nozīmīga, bet mēs pārāk daudz strīdamies un nesakrītot mums viedokļi, es palūdzu pēdējo reizi mēģināt turpināt šīs attiecības.. Bet diez vai rezultāts būs pozitīvs, ne? Vai kādai ir izdevies glābt sliktas attiecības? un ko es varu darīt lietas labā, lai atgūtu to, kas ir bijis, ja tas vispār ir iespējams..