KatyB @ 07.06.2026 20:38Ak Dievs, tā viņas recepte man nelabumu uzdzina, ka ver tādu pļocku ēst, un brīnos ka ēdot kaut ko tādu viņai pļutkas zāles jādzer tur uz pannas jau pati uztaisījusi.
Anīle līne @ 08.06.2026 13:57Cik pretīgi un nehigiēniski gan pašiem, gan bērnam dot ēst sieriņu no iepakojuma. Netīrām rokām apčamda gan paši, gan svešie un tad ēd gardu muti. Vjek. Pretīgi.
Astarte @ 08.06.2026 14:04
Es arī ēdu sieriņu no iepakojuma. Tu ēd citādāk? Uzliec uz šķīvja un ar dakšiņu un nazīti? 😁
Anīle līne @ 08.06.2026 14:37
Neēdu no iepakojuma - tam ir domātas mazas mini bļodiņas gan man, gan bērniem.
Ja dod priekšroku laizīt citu cilvēku mikrobus no iepakojuma, uzskatu, ka ar to nevajadzētu lepoties. Tad jau Tev patīk būt sušķei tāpat kā Elīnai 😁 Tad jau Elīnas nagi klinģerī, kūkā ar kulturslāni zem nagiem ir nasing spešel. 😁
Astarte @ 08.06.2026 15:50
Godīgi, bet nezinu nevienu cilvēku, kurš šādi ēstu. Radu bērni arī ēd no iepakojuma un viss ir kārtībā.
Elīna ir sušķe, bet saukt mani par sušķi, jo ēdu sieriņu no iepakojuma nav īsti korekti. Man drīzāk ir tevis žēl, ka tik ļoti uztraucies par mikrobiem. 😁
Pārāk liela sterilitāti bērnam nenāk par labu.
Astarte @ 08.06.2026 15:50
Godīgi, bet nezinu nevienu cilvēku, kurš šādi ēstu. Radu bērni arī ēd no iepakojuma un viss ir kārtībā.
Elīna ir sušķe, bet saukt mani par sušķi, jo ēdu sieriņu no iepakojuma nav īsti korekti. Man drīzāk ir tevis žēl, ka tik ļoti uztraucies par mikrobiem. 😁
Pārāk liela sterilitāti bērnam nenāk par labu.
Anīle līne @ 08.06.2026 16:09
Vai Tu zini, cik daudz cilvēku nemazgā rokas pēc labierīcību apmeklēšanas?
Iedomajies situāciju veikalā - vīrietis atbrauc iepirkties uz lielveikalu, bet pirms iet iekšā veikalā, aiziet uz labierīcībām izdarīt darīšanas - noslauka savu pēcpusi, rokas nenomazgā un atvieglots dodas iepirkties. Tur viņš sadomā, ka vajadzētu nopirkt Kāruma sieriņus. Ar savām mikrobu un, iespējams, ar fekālijām uz rokām šis grābj sieriņus, paņem piecus, bet tomēr izdomā, ka vajadzētu tomēr tikai divus un trīs atliek atpakaļ.
Tad nāc Tu un priecīga paņem salasi maisiņa sieriņus, kurus tas vīrietis tikko atlika atpakaļ plauktā. Tu aizej mājās un priecīga ēd sieriņu un ar lūpām skar to papīrīti, kuru apgrābstija pircējs, kuram roku mazgašana nav prioritāte.
Novēlu Tev labu apetīti!
šādi var izfantazēties par visu iespējamo... nezinu, kā ir jācūkojas ar sieriņu, lai lūpas skartu iepakojumu no ārpuses. Mazbērni no zīdaiņa vecuma mācēja rīkoties ar "Kāruma" sieriņu, lai gan tik bieži nemaz to nedabūja. Un kā ar konfektēm? Tās arī jāizpako un jāliek bļodiņā? Sieriņš minibļodiņā noteikti izskatās estētiski, un smalki ēst nevienam nevar aizliegt. Bet nu ne jau higiēnas apsvērumu dēļ.Anīle līne @ 08.06.2026 16:09
Vai Tu zini, cik daudz cilvēku nemazgā rokas pēc labierīcību apmeklēšanas?
Iedomajies situāciju veikalā - vīrietis atbrauc iepirkties uz lielveikalu, bet pirms iet iekšā veikalā, aiziet uz labierīcībām izdarīt darīšanas - noslauka savu pēcpusi, rokas nenomazgā un atvieglots dodas iepirkties. Tur viņš sadomā, ka vajadzētu nopirkt Kāruma sieriņus. Ar savām mikrobu un, iespējams, ar fekālijām uz rokām šis grābj sieriņus, paņem piecus, bet tomēr izdomā, ka vajadzētu tomēr tikai divus un trīs atliek atpakaļ.
Tad nāc Tu un priecīga paņem salasi maisiņa sieriņus, kurus tas vīrietis tikko atlika atpakaļ plauktā. Tu aizej mājās un priecīga ēd sieriņu un ar lūpām skar to papīrīti, kuru apgrābstija pircējs, kuram roku mazgašana nav prioritāte.
Novēlu Tev labu apetīti!
Mashka Kakashka @ 08.06.2026 18:26Kāds “pārsteigums” (sarkasms). Didrai atkal nav vieta kur svinēt jubileju. 🤡😂 Cik viņa ir paredzama.
Neticu, ka tas ir haipam. Viņa jau ilgi tā dara, un nekas nemainās. Ja var matus nemazgāt mēnesi, tad kur nu vēl pievērš uzmanību gatavošanai. Visu samet uz pannas, ka tik mazāk kalorijas.L.. @ 08.06.2026 04:30
Mani vairāk īsti neizbrīna tie "meistardarbi". Pēc šī video gribas teikt, ka tie tiešām ir video haipam. Neticu, ka tajās mājās nav gatavošanas palīglīdzekļu - lāpstiņa, lai nebūtu pa pannu jādarbojas ar plastmasas dakšiņu. Viņa tiešām ķeksē no pannas malto gaļu, lai uz dēlīti ar nazi sagrieztu mazākos gabaliņos un mestu atpakaļ cepties? Un vēl tas Naura komentārs un viņa ēdiena parādīšana - teātris, kam pietrūka haha skaņas iemontētas.
Un kā tad ar tām labākajām vietām iepriekš? Blackhouse, piemēram? Didrihsoni vairs tur nav gaidīti, vai pieprasa samaksu tāpat kā jebkuram citam klientam?Euclid @ 08.06.2026 21:04
Katru gadu. Uz katriem svētkiem. Viens un tas pats. Un klāt būs #paši 😏
Jā, kā tad.
Mashka Kakashka @ 08.06.2026 18:26Kāds “pārsteigums” (sarkasms). Didrai atkal nav vieta kur svinēt jubileju. 🤡😂 Cik viņa ir paredzama.
Man vienai pazistamai Didra pati uzbazas rakstot piedavajumu, tas gan bija senak pirms gadiem 2, mana pazistama atteica, bet Didra dabūja Miro restorānu. Piedavajums ir vnk - vinas posts instagram ( story + posts) maksā 2,5k un tāda vērtiba vina gribeja uzkodas, dzērienus un visu parejo. Bet kā teicu tas bij pasen varbut tagad jau vina prasa vairāk. Tapēc viņa raksta paši jo neko jau nenopelnija😂Tas nekas ka šāda vienošanas saucas sadarbība.Māte Terēza @ 09.06.2026 08:57
Varētu kāda uzrakstīt viņai piedāvājumu, ķipa piedāvājumā māja ar baseinu, nez ko tur vēl...nosaukt visas viņas vēlamās lietas un paskatīties, ko šī teiks, vai prasīs pa velti vai ko ☺kā tas bizness viņai notiek :D
Luna Com 2000 @ 09.06.2026 10:14Man vienai pazistamai Didra pati uzbazas rakstot piedavajumu, tas gan bija senak pirms gadiem 2, mana pazistama atteica, bet Didra dabūja Miro restorānu. Piedavajums ir vnk - vinas posts instagram ( story + posts) maksā 2,5k un tāda vērtiba vina gribeja uzkodas, dzērienus un visu parejo. Bet kā teicu tas bij pasen varbut tagad jau vina prasa vairāk. Tapēc viņa raksta paši jo neko jau nenopelnija😂Tas nekas ka šāda vienošanas saucas sadarbība.