CallMeAnnika @ 13.05.2026 14:48Augļu serviss laikam vairs nedod par brīvu pārtiku, ja jau Elīnai jābrauc uz Rimi iepirkties.
Atrāda savu mazkaloriju iepirkumus. Ļoti labi, ka ir svaigā pārtika - augļi un dārzeņi, arī piena produkti un olas, bet cik daudz no tā Elīna apēd? Kur rīsi, griķi, lēcas? Ogļhidrāti un tauki izpaliek vēl joprojām.
Veselīgi nav mazkaloriju produkti. Veselīgi ēst ir sabalansēti - ar visām nepieciešamajām uzturvielām.
Luna Com 2000 @ 13.05.2026 12:44Dzērienu neizpērk, tā ir mākslīgi uzpūsta drāma par “tukšajiem plauktiem” 😂 Elīna visur stāsta: OMG, saražotas 40 tonnas, un praktiski viss ir izpirkts! Bet, vienkārši parēķinot, tās ir tikai apmēram 80 tūkstoši 500 ml pudeļu.
Viņai ir 111 tūkstoši sekotāju. Ja katrs nopirktu kaut vai vienu pudeli, viss jau sen būtu sold out. Bet tā nav 😂 Plaukti ir pilni, un viss stāv uz atlaidēm.
Kādi 90% video ar atsauksmēm, ko redzu, ir apmēram - Man negaršo, bet Didri malači.
Viņi būtu malači, ja tiešām paši savā dzīvē kaut ko radītu. Būt par mārketinga sejām Cēsu Alus vēl nenozīmē pašiem kaut ko saražot.
es viņai nesekoju, nezinu ko pati muld, zinu ka pirmajās dienās paziņas meklēja un nebija nekur. Arī threads pilns bija...Luna Com 2000 @ 13.05.2026 12:44Dzērienu neizpērk, tā ir mākslīgi uzpūsta drāma par “tukšajiem plauktiem” 😂 Elīna visur stāsta: OMG, saražotas 40 tonnas, un praktiski viss ir izpirkts! Bet, vienkārši parēķinot, tās ir tikai apmēram 80 tūkstoši 500 ml pudeļu.
Viņai ir 111 tūkstoši sekotāju. Ja katrs nopirktu kaut vai vienu pudeli, viss jau sen būtu sold out. Bet tā nav 😂 Plaukti ir pilni, un viss stāv uz atlaidēm.
Kādi 90% video ar atsauksmēm, ko redzu, ir apmēram - Man negaršo, bet Didri malači.
Viņi būtu malači, ja tiešām paši savā dzīvē kaut ko radītu. Būt par mārketinga sejām Cēsu Alus vēl nenozīmē pašiem kaut ko saražot.