Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Patīk
Reitings 63576
Reģ: 12.10.2022
Viņi pasūtīs vairumā Ķīnā lupatas, uzliks savu logo un to pārdos vairumā uz Poliju un citām Eiropas valstīm kā savu brendu? Ko, lūdzu? :D
Viena zem Elīnas jaunākā reela uzrakstījusi komentāru ar "ad viņiem tur ir paraugi pa vienam un tad izvēlaties, kuru ražosiet lielos apmēros? Nav tā, ka kāds jau tieši to pasūtijis?"
Un Elīna atbild: " Paraugi lielākoties ir tikai izgatavoti - kā piemērs. Vai kādam viņi ir ražojusi jau tādu- nemāku teikt."
TAS NAV SAVS BRENDS.
09.05.2026 14:29 |

Reitings 11182
Reģ: 14.09.2024
CallMeAnnika @ 09.05.2026 14:29
Viņi pasūtīs vairumā Ķīnā lupatas, uzliks savu logo un to pārdos vairumā uz Poliju un citām Eiropas valstīm kā savu brendu? Ko, lūdzu? :D
Viena zem Elīnas jaunākā reela uzrakstījusi komentāru ar "ad viņiem tur ir paraugi pa vienam un tad izvēlaties, kuru ražosiet lielos apmēros? Nav tā, ka kāds jau tieši to pasūtijis?"
Un Elīna atbild: " Paraugi lielākoties ir tikai izgatavoti - kā piemērs. Vai kādam viņi ir ražojusi jau tādu- nemāku teikt."
TAS NAV SAVS BRENDS.

Droši vien domā, ka tā sāka arī Aleksandrs Makvīns, Koko Šanele un Džordžo Armani 😂😂😂 un tā kļūs par lux klases brendu 😂
09.05.2026 20:48 |

Reitings 11182
Reģ: 14.09.2024
CallMeAnnika @ 09.05.2026 14:29
TAS NAV SAVS BRENDS.

Pat uz Ameriku taisās tirgot 😂😂 Neticu, ka ar šitām cenām, ko viņi piedāvā, kāds Eiropā, kur ir Primark, gribēs kaut kāda Elyndi Ķīnas drēbes. Un Polijā jau ne tik.
Nez, kāds ir tas plāns, kā ieinteresēt Eiropu? Latvijā ir izdevies kļūt slaveniem ar skandāliem un dumībām, Elīnai jau angļu valoda apgūta, lai var savu tuftu arī angliski dzīt?
09.05.2026 21:03 |

Patīk
Reitings 63576
Tastastas @ 09.05.2026 21:03

Pat uz Ameriku taisās tirgot 😂😂 Neticu, ka ar šitām cenām, ko viņi piedāvā, kāds Eiropā, kur ir Primark, gribēs kaut kāda Elyndi Ķīnas drēbes. Un Polijā jau ne tik.
Nez, kāds ir tas plāns, kā ieinteresēt Eiropu? Latvijā ir izdevies kļūt slaveniem ar skandāliem un dumībām, Elīnai jau angļu valoda apgūta, lai var savu tuftu arī angliski dzīt?
Poļiem pašiem ir savi "brendi" pa pilno. Kāpēc lai pirku no-name Latvijas brendu? :D
09.05.2026 21:07 |

Reitings 1671
Reģ: 18.12.2022
Tastastas @ 09.05.2026 21:03

Varbūt tirgojot reālā vairumā cenu laidīs nost. Vai tā vienkārši ir skaista tiršana, lai mālētu acis fanēm un atmazgātu piķi.
09.05.2026 21:25 |

Patīk
Reitings 63576
2biletes @ 09.05.2026 21:25
Varbūt tirgojot reālā vairumā cenu laidīs nost. Vai tā vienkārši ir skaista tiršana, lai mālētu acis fanēm un atmazgātu piķi.
Tāpat arī neticu viņu 3600+ pasūtījumiem dienā. Noteikti ir kāds, kas sūta, bet ne jau 3, 4, 5 tūkstoši dienā.
09.05.2026 22:14 |

Reitings 42
Reģ: 25.04.2026
CallMeAnnika @ 09.05.2026 22:14
Tāpat arī neticu viņu 3600+ pasūtījumiem dienā. Noteikti ir kāds, kas sūta, bet ne jau 3, 4, 5 tūkstoši dienā.

Ja labi pirktu, nebūs visu laiku atlaides, bezmaksas piegādes un kas tur vēl par “bonusiem”.
Labi tās preces tāpat ir nenormāli pārcenotas jau ar atlaidi, bet es neesmu nevienā normālā veikalā redzējusi atlaides jau gada garumā (gan jau, ka ilgāk, bet neesmu piefiksējusi, kad sāka šo non stop atlaižu lietu) un noliktavas izpārdošanu pus gada garumā.
10.05.2026 08:00 |

10 gadi
Reitings 3823
Reģ: 06.05.2014
Tā vietā, lai Māmiņdienā pateiktos, ka ir dēls, jāieliek storijā video kopā ar gaudulīgiem tekstiem - māmiņdienā saņēmu apstiprinājumu, kāpēc man nav tas, ko tik ļoti vēlos. Zose.
10.05.2026 09:38 |

Reitings 29
Reģ: 22.01.2025
L.. @ 10.05.2026 09:38
Tā vietā, lai Māmiņdienā pateiktos, ka ir dēls, jāieliek storijā video kopā ar gaudulīgiem tekstiem - māmiņdienā saņēmu apstiprinājumu, kāpēc man nav tas, ko tik ļoti vēlos. Zose.
Būsim godīgi, kurus svētkus viņa vispār atzīme? Savu Dzimšanas dienu? Citu svētku nav.
10.05.2026 09:51 |

10 gadi
Reitings 4633
Reģ: 29.01.2009
L.. @ 10.05.2026 09:38

Ceturtā māmiņdiena, kad kļuvusi par māti. Trijās no tām nav bijusi kopā ar dēlu.
Gan jau iefilmēs kārtējo raudu gabalu, lai fanītes sāk mierināt un attaisnot, Elinčiks atkal sajutīsies varone un pozitīvā persona.
10.05.2026 11:18 |

Patīk
Reitings 63576
Astarte @ 10.05.2026 08:00

Ja labi pirktu, nebūs visu laiku atlaides, bezmaksas piegādes un kas tur vēl par “bonusiem”.
Labi tās preces tāpat ir nenormāli pārcenotas jau ar atlaidi, bet es neesmu nevienā normālā veikalā redzējusi atlaides jau gada garumā (gan jau, ka ilgāk, bet neesmu piefiksējusi, kad sāka šo non stop atlaižu lietu) un noliktavas izpārdošanu pus gada garumā.
Agrāk tie paši džinsi maksāja 18-25 eiro ar 5% atlaidi, tagad ir 27-35 eiro ar 50% atlaidi. :D
Katrā ziņā neviens veikals uzreiz nedod 20% atlaidi jaunajai kolekcijai. :D Vēl pat nav ielikts mājaslapā, kad Elīna jau paziņo, ka jaunajai kolekcijai būs atlaide. :D
10.05.2026 12:04 |

10 gadi
Reitings 3823
Reģ: 06.05.2014
Wtfvienkarši @ 10.05.2026 09:51
Būsim godīgi, kurus svētkus viņa vispār atzīme? Savu Dzimšanas dienu? Citu svētku nav.

Nav jau runa par to, vai svin vai nesvin. Bet par to, cik stulbi tas izskatās - ielikt ierakstu saistībā ar māmiņdienu, kurā rakstīts, ka tu netiec pie bērna, ko tik ļoti vēlies. Ne vārda par bērnu, kurš viņai jau ir. Tā viņas loģika. Brīžiem tiešām liekas, ka tanī galviņā vējš pūš. Gan jau dienas laikā ieliks kaut ko ar Džeisonu, kad sapratīs, ka tā varēs pacelt sekotāju iesaisti.
10.05.2026 13:49 |

Reitings 1
Reģ: 20.12.2025
Wtfvienkarši @ 08.05.2026 15:12
Man vienīgajai šķiet prātam neaptverami atrast naudu, lai iepirktu 2000 vienības kaut kādam lupatām, bet neatrast naudu kaut vai aukles biļetēm un dēlam, lai aizbrauktu kopā?
Pirms neilga laika ielikt tādu video, ka lepojas, ka var ieiet veikalā un nopirkt savam dēlam visu, ko viņš vēlas.. Elīn, Tev neliekās, ka Tavam bērnam gribās Tavu laiku! Kurš Tev ir palicis maximums vēl 4-5 gadi līdz viņam Tevi vairs tik ļoti nevajadzēs, ne tā. Par kādu naudu Tu to nopirksi tad? Un, ja nu, Dievs, tā arī neiedos Tev vēl bērnus, tajā vietā, lai pārkopētu citu domu graudus par saviem, paklausies, ko Tavs bērns ir iemācījies un tieši viņš Tev dos lielāko iedvesmu,to ko par lupatām nenopirksi. 🥲 Ģimenes tradīcija ceļojumos uz zoo dārzu, vēmiens nāk.. Tu kaut ar savu bērnu Rīgas zoodārzā esi bijusi?

Man vienīgajai šķiet smieklīgi ņemt bērnu tik mazu līdzi ceļojumā, kur viņš pat nesaprot kas notiek un stibīt pa noliktavām?
Ko jūs visas satraucaties . Lielāka daļa strada 9-17 un vakaros tikai satiek savus bērnus 🤣🤣 Man liekas vispār vienalga. Bērniem nav visur vietas. bērni nav jāņem visur līdzi. paaugsies un pats varēs visu apceļot.
šitās muteres kas velk visur savus sīkos līdzi un tad viņi čīkst. nekad nesapratīšu kapēc pieaugušie ņem līdzi visur savus bērnus, kur viņiem nav piemērots būt
10.05.2026 14:03 |

Reitings 29
SaulitePaulanoSiguldas @ 10.05.2026 14:03

Man vienīgajai šķiet smieklīgi ņemt bērnu tik mazu līdzi ceļojumā, kur viņš pat nesaprot kas notiek un stibīt pa noliktavām?
Ko jūs visas satraucaties . Lielāka daļa strada 9-17 un vakaros tikai satiek savus bērnus 🤣🤣 Man liekas vispār vienalga. Bērniem nav visur vietas. bērni nav jāņem visur līdzi. paaugsies un pats varēs visu apceļot.
šitās muteres kas velk visur savus sīkos līdzi un tad viņi čīkst. nekad nesapratīšu kapēc pieaugušie ņem līdzi visur savus bērnus, kur viņiem nav piemērots būt

Tā, it ka Dzeisons un Aukle iepirktu noliktavas un viņiem tur obligāti jāpiedalās. 🤣🤣
Lielāka daļa ir no 9-17, bet viņi vismaz ir.. Ķīna, Austrijā vai Latvijā. Kur nu vēl lieloties, ar to, ka savam bērnam visu var nopirkt, kura māte spētu savu bērnu 2/3 no gada atstāt kādam? Laikam tikai tādas dzeguzes, kā Tu. Un tāpēc, arī Jūsu bērni par mammām sauc jebkuru, kas nāk pretī līdz 3 gadu vecumam, jo nezina kā viņa mamma izskatās.
10.05.2026 14:40 |

Reitings 597
Reģ: 05.08.2023
Vismaz dž pavada Māmiņdienu kopā ar cilvēku kas viņu reāli audzina, māca, baro un gribētos ticēt no sirds mīl. Didra tikmēr mamindienā ir kopā ar savu vienīgo mīlestību - poliesteris un naudas skaitīšana.
10.05.2026 16:08 |

Reitings 4993
Reģ: 13.01.2023
Elīna: "Es ieraudzīju +2 cm ciskās un man vienkārši pavemt gribējās." Un kāds vēl tic, ka šī sieviete vēlas palikt stāvoklī un ir gatava uz visu, lai tas notiktu?😀
10.05.2026 16:10 |

Patīk
Reitings 63576

Ne jau darba braucienos, bet vecāki pielāgo savus grafikus, lai spētu arī pavadīt laiku ar saviem bērniem, nevis no viņiem bēgtu.
Cik vajadzīgi viņiem ir šie braucieni, ja kvalitāte lupatām tāpat ir slikta? Palasi Elyndi google reviews. Vidēji 6-7 atsauksmes no 10 ir par sliktu kvalitāti un servisu. Ko tad Elīna čamda uz vietas? Viņa no audumiem saprot ļoti maz.
Tiem vecākiem, kuriem darbs ir 8-17, visticamāk nav izvēles tik brīvi plānot savu laiku, bet noteikti viņi vairāk laika velta bērniem nedēļā nekā Elīna kopā 4 gados.
10.05.2026 16:23 |

Reitings 1671
Reģ: 18.12.2022

Var jau neņemt ceļojumā, bet ja tie ceļojumi ir visu laiku, tad ar bērnu vispār nav. Un neviens neko neteiktu, ja atgriežoties no tā ceļojumā bērns viņai būtu prioritāte. Tāds bizness. Bet atgriežoties primārs ir buķiks, gym, stulbi live, izlikšanās par kristieti. Un varbūt tikai tad dēls. Un tas viss nepārtraukti stāstot cik svarīga ģimene, kā grib vēl bērnus utt
10.05.2026 16:46 |

Reitings 11405
Reģ: 27.03.2024
KatyB @ 10.05.2026 16:08
Vismaz dž pavada Māmiņdienu kopā ar cilvēku kas viņu reāli audzina, māca, baro un gribētos ticēt no sirds mīl. Didra tikmēr mamindienā ir kopā ar savu vienīgo mīlestību - poliesteris un naudas skaitīšana.
Tas tiesa. Džeisonam noteikti ar Elīnas muterīti ir vairāk paveicies, nekā ar viņu pašu.
Un kā vienmēr Elīnai svētku vispār nav, neeksistē. Tā teikt- pilnīgi atrauta no realitātes. Viņai tikai bizness, lupatas. Kā vienmēr nerubī, kas ārpus viņas ego un pasaulē notiek. Nekādu novēlējumu publiski par Māmiņdienu mammai, vai par to, ka viņa ir Mamma.
Nenozīmē, ka viss vienmēr ir jāatrāda publiski. Bet zinām, ka Elīna pat apenēs staigā publiski un visur mūždien kameru iebāž, tad nu šis jau laikam nepārsteidz vairs.
10.05.2026 22:25 |

Reitings 29
Ārprāts, cik tas raudiens pēc dēla ir FAKE. 🤣🤣🤣🤣
11.05.2026 07:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits