CallMeAnnika @ 09.05.2026 14:29Viņi pasūtīs vairumā Ķīnā lupatas, uzliks savu logo un to pārdos vairumā uz Poliju un citām Eiropas valstīm kā savu brendu? Ko, lūdzu? :D
Viena zem Elīnas jaunākā reela uzrakstījusi komentāru ar "ad viņiem tur ir paraugi pa vienam un tad izvēlaties, kuru ražosiet lielos apmēros? Nav tā, ka kāds jau tieši to pasūtijis?"
Un Elīna atbild: " Paraugi lielākoties ir tikai izgatavoti - kā piemērs. Vai kādam viņi ir ražojusi jau tādu- nemāku teikt."
TAS NAV SAVS BRENDS.
CallMeAnnika @ 09.05.2026 14:29Viņi pasūtīs vairumā Ķīnā lupatas, uzliks savu logo un to pārdos vairumā uz Poliju un citām Eiropas valstīm kā savu brendu? Ko, lūdzu? :D
Viena zem Elīnas jaunākā reela uzrakstījusi komentāru ar "ad viņiem tur ir paraugi pa vienam un tad izvēlaties, kuru ražosiet lielos apmēros? Nav tā, ka kāds jau tieši to pasūtijis?"
Un Elīna atbild: " Paraugi lielākoties ir tikai izgatavoti - kā piemērs. Vai kādam viņi ir ražojusi jau tādu- nemāku teikt."
TAS NAV SAVS BRENDS.
Poļiem pašiem ir savi "brendi" pa pilno. Kāpēc lai pirku no-name Latvijas brendu? :DTastastas @ 09.05.2026 21:03
Pat uz Ameriku taisās tirgot 😂😂 Neticu, ka ar šitām cenām, ko viņi piedāvā, kāds Eiropā, kur ir Primark, gribēs kaut kāda Elyndi Ķīnas drēbes. Un Polijā jau ne tik.
Nez, kāds ir tas plāns, kā ieinteresēt Eiropu? Latvijā ir izdevies kļūt slaveniem ar skandāliem un dumībām, Elīnai jau angļu valoda apgūta, lai var savu tuftu arī angliski dzīt?
Varbūt tirgojot reālā vairumā cenu laidīs nost. Vai tā vienkārši ir skaista tiršana, lai mālētu acis fanēm un atmazgātu piķi.Tastastas @ 09.05.2026 21:03
Pat uz Ameriku taisās tirgot 😂😂 Neticu, ka ar šitām cenām, ko viņi piedāvā, kāds Eiropā, kur ir Primark, gribēs kaut kāda Elyndi Ķīnas drēbes. Un Polijā jau ne tik.
Nez, kāds ir tas plāns, kā ieinteresēt Eiropu? Latvijā ir izdevies kļūt slaveniem ar skandāliem un dumībām, Elīnai jau angļu valoda apgūta, lai var savu tuftu arī angliski dzīt?
Tāpat arī neticu viņu 3600+ pasūtījumiem dienā. Noteikti ir kāds, kas sūta, bet ne jau 3, 4, 5 tūkstoši dienā.2biletes @ 09.05.2026 21:25Varbūt tirgojot reālā vairumā cenu laidīs nost. Vai tā vienkārši ir skaista tiršana, lai mālētu acis fanēm un atmazgātu piķi.
CallMeAnnika @ 09.05.2026 22:14Tāpat arī neticu viņu 3600+ pasūtījumiem dienā. Noteikti ir kāds, kas sūta, bet ne jau 3, 4, 5 tūkstoši dienā.
Būsim godīgi, kurus svētkus viņa vispār atzīme? Savu Dzimšanas dienu? Citu svētku nav.L.. @ 10.05.2026 09:38Tā vietā, lai Māmiņdienā pateiktos, ka ir dēls, jāieliek storijā video kopā ar gaudulīgiem tekstiem - māmiņdienā saņēmu apstiprinājumu, kāpēc man nav tas, ko tik ļoti vēlos. Zose.
L.. @ 10.05.2026 09:38Tā vietā, lai Māmiņdienā pateiktos, ka ir dēls, jāieliek storijā video kopā ar gaudulīgiem tekstiem - māmiņdienā saņēmu apstiprinājumu, kāpēc man nav tas, ko tik ļoti vēlos. Zose.
Agrāk tie paši džinsi maksāja 18-25 eiro ar 5% atlaidi, tagad ir 27-35 eiro ar 50% atlaidi. :DAstarte @ 10.05.2026 08:00
Ja labi pirktu, nebūs visu laiku atlaides, bezmaksas piegādes un kas tur vēl par “bonusiem”.
Labi tās preces tāpat ir nenormāli pārcenotas jau ar atlaidi, bet es neesmu nevienā normālā veikalā redzējusi atlaides jau gada garumā (gan jau, ka ilgāk, bet neesmu piefiksējusi, kad sāka šo non stop atlaižu lietu) un noliktavas izpārdošanu pus gada garumā.
Wtfvienkarši @ 10.05.2026 09:51Būsim godīgi, kurus svētkus viņa vispār atzīme? Savu Dzimšanas dienu? Citu svētku nav.
Wtfvienkarši @ 08.05.2026 15:12Man vienīgajai šķiet prātam neaptverami atrast naudu, lai iepirktu 2000 vienības kaut kādam lupatām, bet neatrast naudu kaut vai aukles biļetēm un dēlam, lai aizbrauktu kopā?
Pirms neilga laika ielikt tādu video, ka lepojas, ka var ieiet veikalā un nopirkt savam dēlam visu, ko viņš vēlas.. Elīn, Tev neliekās, ka Tavam bērnam gribās Tavu laiku! Kurš Tev ir palicis maximums vēl 4-5 gadi līdz viņam Tevi vairs tik ļoti nevajadzēs, ne tā. Par kādu naudu Tu to nopirksi tad? Un, ja nu, Dievs, tā arī neiedos Tev vēl bērnus, tajā vietā, lai pārkopētu citu domu graudus par saviem, paklausies, ko Tavs bērns ir iemācījies un tieši viņš Tev dos lielāko iedvesmu,to ko par lupatām nenopirksi. 🥲 Ģimenes tradīcija ceļojumos uz zoo dārzu, vēmiens nāk.. Tu kaut ar savu bērnu Rīgas zoodārzā esi bijusi?
SaulitePaulanoSiguldas @ 10.05.2026 14:03
Man vienīgajai šķiet smieklīgi ņemt bērnu tik mazu līdzi ceļojumā, kur viņš pat nesaprot kas notiek un stibīt pa noliktavām?
Ko jūs visas satraucaties . Lielāka daļa strada 9-17 un vakaros tikai satiek savus bērnus 🤣🤣 Man liekas vispār vienalga. Bērniem nav visur vietas. bērni nav jāņem visur līdzi. paaugsies un pats varēs visu apceļot.
šitās muteres kas velk visur savus sīkos līdzi un tad viņi čīkst. nekad nesapratīšu kapēc pieaugušie ņem līdzi visur savus bērnus, kur viņiem nav piemērots būt
Ne jau darba braucienos, bet vecāki pielāgo savus grafikus, lai spētu arī pavadīt laiku ar saviem bērniem, nevis no viņiem bēgtu.SaulitePaulanoSiguldas @ 10.05.2026 14:03
Man vienīgajai šķiet smieklīgi ņemt bērnu tik mazu līdzi ceļojumā, kur viņš pat nesaprot kas notiek un stibīt pa noliktavām?
Ko jūs visas satraucaties . Lielāka daļa strada 9-17 un vakaros tikai satiek savus bērnus 🤣🤣 Man liekas vispār vienalga. Bērniem nav visur vietas. bērni nav jāņem visur līdzi. paaugsies un pats varēs visu apceļot.
šitās muteres kas velk visur savus sīkos līdzi un tad viņi čīkst. nekad nesapratīšu kapēc pieaugušie ņem līdzi visur savus bērnus, kur viņiem nav piemērots būt
SaulitePaulanoSiguldas @ 10.05.2026 14:03
Tas tiesa. Džeisonam noteikti ar Elīnas muterīti ir vairāk paveicies, nekā ar viņu pašu.KatyB @ 10.05.2026 16:08Vismaz dž pavada Māmiņdienu kopā ar cilvēku kas viņu reāli audzina, māca, baro un gribētos ticēt no sirds mīl. Didra tikmēr mamindienā ir kopā ar savu vienīgo mīlestību - poliesteris un naudas skaitīšana.