Un doma? Cik vini ir enerģiski parlejot tukša pudelē ūdeni? Atkal lēti un debīli tas ir viss ko Didriķi māk. Un Rīga vismaz centa vinu ūdens stav pilns plaukts ar visu atlaidi.cory @ 07.05.2026 01:54Tad, kad es skatos šitos Didrihsonu deju video, kur Didrene ar izbolītām acīm un atvērtu muti lekā apkārt un Naurelis tur samocīti kratās līdzi, es vienmēr nodomāju “Stulbs un vēl stulbāks”. Tie deju video tik feiki un tik wannabe enerģiski, ka viņi abi tajos izskatās tā, it kā viņiem abiem būtu pilnībā tukšs būrītis.
Es sekoju dažādiem cilvēkiem, un smieklīgs, jautrs kontents pievelk, bet ir robeža starp - esi muļkis 24/7 vai tomēr tev piemīt smadzenes un humora izjūta arī neizpaliek.cory @ 07.05.2026 01:54Tad, kad es skatos šitos Didrihsonu deju video, kur Didrene ar izbolītām acīm un atvērtu muti lekā apkārt un Naurelis tur samocīti kratās līdzi, es vienmēr nodomāju “Stulbs un vēl stulbāks”. Tie deju video tik feiki un tik wannabe enerģiski, ka viņi abi tajos izskatās tā, it kā viņiem abiem būtu pilnībā tukšs būrītis.
Anchuk @ 07.05.2026 12:52Nopirku to dzērienu, lai man būtu viedoklis.
Ļoti ķīmiska smarža, nepatīkama pēcgarša. Otrreiz noteikti nepirktu.
Pudeles dizains gan man patīk, laikam dēļ tā, ka ir ļoti vienkāršs. 😅 Starpcitu, nekad nebiju redzejusi tik primitīvu tekstu uz pudeles.
Tolete? Kas tie par komandējumiem, eskorts?KatyB @ 06.05.2026 17:06Uz kādiem katru kantoriem tie didrki iet iepirkt savas plastmasas lupatas🫣 es pati esmu bijusi darba braucienos uz Ķīnu un nekad nevar bijusi tāda attieksme ka jāiet pārģērbties publiskajā tolete un didra to pasniedz ka Ķīnas norma, nē tā nav tikai, ja nepērc vislētāko un sūdīgako preci.
Un tie kupra geju storiji ir tik cringe
Sajūta, ka viņas grāmata būs tāds pats stāsta kā Evelīnai Pārkerei. Buklets ar 90lpp, lielām atstarpēm, daudz kļūdām un augstu cenu.Gudralapsa @ 08.05.2026 12:59Didra rakstot grāmatu 😂😂😂😂 hahahahahahhaha! 😆😆😆 no kurām divām grāmatām, kuras viņa savā dzīves laikā izlasījusi, nez viņa iedvesmojās? 😂😂😂
Šī sieviete nu gan ir dziļš dzīves trauks, no kura tik smelt un smelt gudrības 😂😂
Ja Elīnai dzīvē kaut kas slikts nenotiks, kas liks mainīt esošo domāšanu, tad viņai būs vienalga, ir svarīga bērnam vai nav. Škirba starp kājām, skatījumi, haips.Wtfvienkarši @ 08.05.2026 15:12Man vienīgajai šķiet prātam neaptverami atrast naudu, lai iepirktu 2000 vienības kaut kādam lupatām, bet neatrast naudu kaut vai aukles biļetēm un dēlam, lai aizbrauktu kopā?
Pirms neilga laika ielikt tādu video, ka lepojas, ka var ieiet veikalā un nopirkt savam dēlam visu, ko viņš vēlas.. Elīn, Tev neliekās, ka Tavam bērnam gribās Tavu laiku! Kurš Tev ir palicis maximums vēl 4-5 gadi līdz viņam Tevi vairs tik ļoti nevajadzēs, ne tā. Par kādu naudu Tu to nopirksi tad? Un, ja nu, Dievs, tā arī neiedos Tev vēl bērnus, tajā vietā, lai pārkopētu citu domu graudus par saviem, paklausies, ko Tavs bērns ir iemācījies un tieši viņš Tev dos lielāko iedvesmu,to ko par lupatām nenopirksi. 🥲 Ģimenes tradīcija ceļojumos uz zoo dārzu, vēmiens nāk.. Tu kaut ar savu bērnu Rīgas zoodārzā esi bijusi?
Kaut kad viņi bija, bet šķiet, ka sekoja arī gaušanās, ka nepatīkot.cory @ 09.05.2026 01:38Lol Didra mēģina iestāstīt, ka viņiem esot ģimenē tradīcija katrā ceļojumā iekļaut Zoo. Katrā ceļojumā atstāj Džeisonu mājās, lai abi ar Nauri varētu aiziet uz zoo 😂 Lai gan faktiski šī pirmā reize, kad mēs viņu "katrā ceļojumā" redzam zoo. Ne viņai bija storiji Bali no zoo, ne reizi Parīzē nav bijusi zoo, ne reizi Turcijā nav bijusi zoo, ne reizi Zakopānē nav bijusi zoo, Dubai arī nē (varbūt vienīgi Naurels toreiz ar draugiem bija aizgājis, kamēr Didrene ar plati kājām uz ielas fočēja riekstiņlegingus). Bet tik un tā mēģinās savām aitām sekotājām iestāstīt savas 3 sekundes atpakaļ izdomātās ģimeniskās tradīcijas.
CallMeAnnika @ 09.05.2026 13:52Elīna Telegramā ierakstījusi, ka pa dažām dienām Ķīnā esot pieņēmusies svarā, +2cm ciskām klāt, un sajūta, ka gribās pavemt, jo ir uzblīdusi.
Prasījusi pat ChatGPT, vai tie esot tauki, bet laikam ūdens aizture. :D
Un šis cilvēks vēl citiem iesaka konsultēties pie viņa par veselību? :D
Pat mērlente ir aizbraukusi līdzi uz Ķīnu.