CallMeAnnika @ 07.03.2026 17:06Kalpone braukšot vēlāk pie viņiem, jo ZinZinoo konference ir no 8-14.martam. Pēc tam viņi paliks aptuveni 2 nedēļas ilgāk.
Gan jau sūta visus video, lai citi montē, ir taču arī tāda opcija - iefilmē un pārsūti.
kamēr aizmugurē normāli cilvēki vingro… viņa atrada savu “formu”. Izskatās diezgan bēdīgi… tur nekā vispār nav… tikai tievums.. un pupi..CallMeAnnika @ 07.03.2026 17:21Elīna storijā stāsta, ka esot domājusi, ka visu mūžu tievēšot, bet tagad ir šķiedrvielas, kas visu atrisina.
Kāpēc vispār visu mūžu ir jātievē? Veselības eksperte laikam nesaprot, ka ar sabalansētu ēdienu un sportu var būt vēl labākā formā nekā ir pati. Viņai storijā no sporta zāles, kur rāda, cik labā formā ir, šorti atkarājas. Tur ir bezforma. Slimīgs tievums no badošanās.
Bērnu vajag, lai sabiedrības acīs izskatītos pēc normālas ģimenesCiena @ 07.03.2026 22:25Bet jūs domājat, ka Nauris ir gejs un Elīna sīko uztaisīja tikai mārketingam vai lai viņu noturētu vai arī ir biseksuālis un viņiem patīk abi dzimumi?
Ciena @ 07.03.2026 22:2811.04 notiek Naura un Elīnas No limit pasākums un protams tas notiek Hercogs Garden, uzņēmums kurš nāca laizīt dirs.. didriksoniem un uzreiz pēc tam atļauj pie sevis rīkot pasākumu, tas liecina cik daudz ir neglīti un naudas kasēju uzņēmumi, tātad vēl viens, kur nevar iet.
lieniite2015 @ 06.03.2026 21:37Nu saucamā kristiete. Push up reklāma gan viņai mauci*ka.
Puskaila, ar dieviem kokosriekstu dzeramajiem uz kurām rakstīts SUKA. Tā ir tā Elyndi reklāma apģērbam.!? Viņai pašai kauna laikam nekad nebūs. Jo tālāk jo trakāk. Viņa vispār nefiltrē no dzīves neko. Neredz robežas nekam - ko drīkst, ko labāk nē.
Kāpēc mums visiem būtu jāzin, ka viņai nav mēnešreizes, mīlējas ar Nauri 3 reizes dienā, viņai ir labākā kafija, vai viņa ir līdere?? Viņu vajag boikotēt
Gudralapsa @ 07.03.2026 13:32
Nē, vairs jautājumu nav! 😆
Bet viņš iet uz gym meklēt sev tos draudziņus? Un Elīna vienmēr “slima”, viņa ķip iztēlojas ka paliek mājās, lai viņš var tos draudziņus sakoļīt? 😆 Nekādi pārmetumi, man tikai dzīva interese! 😆😆😆
Un pat kompānijas nosaukumu pareizi neuzrakstaL.. @ 07.03.2026 15:28Tiešām lieliska kompānija patrāpījusies - viens pārtapis par Kenu, otrs visu laiku filmē un skatās safilmēto telefonā. Mīlestība pilnīgi plūst no pārlaimīgā pārīša, kam plānā mīlēties 3x dienā 😆
Kā viņus kāds no malas filmē, tā nekad īsti viens otram blakus nav. Vienmēr, cik redzēts, kāds metrs pa vidu abiem ir, kad vien iespējams.
Ko es uzrakstīju? Ka kalpone brauks pie viņiem uz Bali pēc ZinZinoo konferences? Paskaties storijus no zāles, viņa pati sevi filmē. Būtu kalpone, tad būtu citādi.Ambulance @ 07.03.2026 21:03
Tu sev noticēji , ko uzrakstīji 😜
Pidra blefo katras 5.minūtes citu versiju ... neesi to ievērojusi jau gadu gadiem ?
Vai tad nepiefiksēji frāzi ''baigi sūdīgs nets '' tur esot 😜
39 * temp. arī veselu dienu esot itkā bijusi , bet tai pašā laikā , jau nākamajā rītā to aizmirsa un tirina jau pupus sporta zālē -jo #disciplīna #dievs#sekta#sātans
Nebūsim naivas, ka, ja vīrietim dod 3x gadā, viņš nelaiž pa kreisi. Vienalga, straight vai bis, bet Elīna tiešām iedomājas, ka Nauris nelaiž pa kreisi? Dzīvo savā rozā poniju pasaulītē vēl joprojām, drīz 30 tuvojas, laiks pieaugt močītājai€rica @ 08.03.2026 11:16
Trīs reizes dienā ir kņura sapnītis 😅 kundze dod labi, ja trīs reizes gadā. Kundzei ir jāpārskata savi došanas paradumi. Ne velti kņuris nāk te un pilnīgi svešām sievietēm piedāvā savu desu.
Lai padomā, kas ir šo vietu auditorija un apmeklētāji? Fanes, kas krāj Elyndi lupatām naudu vai tomēr saprātīgi domājoši cilvēki?Tastastas @ 08.03.2026 12:05Mani interesē, vai gan HG, gan tā iepriekšējā vieta, visu tiešām Didrihsoniem piedāvā bezmaksas? Ja tā iepriekšējā vieta man bija nezināma, tāpēc varbūt viņi gribētu reklāmu, tad es īsti nesaprotu, kāpēc HG būtu jādod pilnīgi par brīvu telpas Didrihsoniem? Viņi taču ir labi zināmi, izreklamēti un nešķiet, ka viņiem būtu tik izmisīgi nepieciešama reklāma. It kā loģiski varētu saprast - cilvēks grib pie viņiem īrēt zāli un rīkot pasākumu, nu ok, kaut tā ir Didrihsone, lai ņem, maksā un īrē.
Diemžēl Elīna ar savām puspatiesībām, #pati un #labdarība, ir panākusi, ka, ja arī viņa par kaut ko maksā, tad tam ir grūti noticēt. Un dīvaini jau sanāk - katrs pasākums notiek citā vietā, lai arī pēc pasākuma stāsta, cik tā ir lieliska vieta un ka nākamos pasākumus rīkos tikai tur, bet beigās vienmēr tiek atrasta kaut kāda cita vieta. Tad jau jādomā, ka viņas pienesums šiem biznesiem ir minimāls un ilgstošu sadarbību uzturēt ir grūti.
Ja es klusēju saistībā ar šo tēmu, tad pēc šodienas bildes es jums piekrītu. :DKatyB @ 08.03.2026 12:59
Tur no vīrišķības pat 1% nav, sorít bel gejiskāku bildi ielicis 😂😂 pareizi saki, ta pasaules daļa pilna at ladyboys, redzot kam Naurels instagaram seko šaubu nav.
KatyB @ 08.03.2026 12:59
Tur no vīrišķības pat 1% nav, sorít bel gejiskāku bildi ielicis 😂😂 pareizi saki, ta pasaules daļa pilna at ladyboys, redzot kam Naurels instagaram seko šaubu nav.
CallMeAnnika @ 08.03.2026 15:28Annas storijos figurē Ruta un Zane no ZinZinoo, kur visas kopā iet uz masāžām vai pavada laiku, bet Elīna ir tikai kaut kādos ZinZinoo pasēdēšanās. Pārējo laiku viena pati lēkā un mēģina reklamēt savas lupatas. Jāmočī.