Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 11368
Reģ: 14.09.2024
Wtfvienkarši @ 16.06.2026 10:57

Piekrītu, sliktākā kafijas reklāma, kura redzēta, it kā reklamē kafiju, bet rokas aizsedz nosaukumu un fokuss uz Turku silikoniem. 😳
Vēl visa kā, tik daudz par daudz, ka piedod lētuma piesitienu. Sevi, dārzu un dārza lietas , veļas mazgājamo līdzekli laikam, kafiju un traukus cenšās pārdot. Kā jau viņas dabā, visu par pļockām pataisīt.

Un tak laikam pa vidu vēl bija plānots cāļus un jērus sakraut 🙈
16.06.2026 12:55 |

Reitings 14559
Reģ: 24.07.2023
Wtfvienkarši @ 16.06.2026 05:27

No kartupeļa—uztaisīt operāciju—uz kartupeli. Kā Didra teiktu “Pa lēto, Bomba”.🤣
Bet kā tur beigās palika ar operāciju konkursa uzvarētājām?
viss bija meli. Žēl meiteņu, kuras uzdrīkstējās rakstīt par savu sāpi, uzticējās tiem meļiem.Nauris klīniku vadīs Latvijā🤣Gobzems varētu atklāt šos melus mierīgi.painteresēties Lema clīnikā par konkursa uzvarētājām.
16.06.2026 13:21 |

10 gadi
Reitings 44186
Reģ: 11.02.2015
Iedomas

Vs. Realitāte

Iedodiet Elīnai un viņa visu sataisīs lēta paskata.
16.06.2026 13:37 |

Reitings 85
Reģ: 22.01.2025
Euclid @ 16.06.2026 13:37
Iedomas
Vs. Realitāte

Man šķiet, arī fakts, kad iedomās ir fotosesija saturam/sev/gadalika/trenda, bet viņai šāda fotosesija ir biznesam/kafijas reklāmā, viņa nemāk būt gaumīga, viņai vajag atvērt muti tā, itkā gribētu iesūkt visu 0,5 kolas pudeli iekšā, obligāti, izplest vai pacelt kājas, iegulties ķērā, jo tā dara visas zvaigznes, piemēram.,Magone.. kā arī, ja dekoltē nav atvērts līdz nipuļiem, tad viņasprāt, nav redzams nemaz. Šā vai tā, kompromis nebūs, vainu apakšējie vai augšējie vaigi ir jāparāda un mēs neko nesaprotam.
Ne velti ir radies teiciens - “Tu vari dabūt meiteni āra no laukiem, bet laukus no meitenes ārā nē”
16.06.2026 14:25 |

Reitings 361
Reģ: 23.04.2025
Nauris uz jautājumu, kāpēc viņi nav TC, atbildēja, ka vēl neesot tam gatavi. Taču nākamais plāns esot atvērt bāzi Polijā, jo - latvieši var. Ko var? Aizbraukt uz Ķīnu, izvēlēties gatavos modeļus un piešūt birkas? Vienīgais, ko viņi var, ir samaksāt par pasūtīto partiju un muitas nodokli un tas ir viss.
Man reāli uzvelk, kad redzu arvien vairāk slavinošu ierakstu, jo īpaši Threads. Kādi viņi malači, cik darbīgi, tādi uzņēmēji! Bet reāli viņi paši neko nav radījuši - drēbes, ūdens, kafija, tas viss ir citu produkts, kuru viņi pārpakojuši un uzlikuši uzcenojumu. Es nesaprotu, kā cilvēki to neredz.
16.06.2026 17:17 |

Reitings 1681
Reģ: 18.12.2022
Luna Com 2000 @ 16.06.2026 17:17
Nauris uz jautājumu, kāpēc viņi nav TC, atbildēja, ka vēl neesot tam gatavi. Taču nākamais plāns esot atvērt bāzi Polijā, jo - latvieši var. Ko var? Aizbraukt uz Ķīnu, izvēlēties gatavos modeļus un piešūt birkas? Vienīgais, ko viņi var, ir samaksāt par pasūtīto partiju un muitas nodokli un tas ir viss.
Man reāli uzvelk, kad redzu arvien vairāk slavinošu ierakstu, jo īpaši Threads. Kādi viņi malači, cik darbīgi, tādi uzņēmēji! Bet reāli viņi paši neko nav radījuši - drēbes, ūdens, kafija, tas viss ir citu produkts, kuru viņi pārpakojuši un uzlikuši uzcenojumu. Es nesaprotu, kā cilvēki to neredz.

Nē nu ja noliek malā visu uzpūsto, melus un melno kasi - uzņēmīgi viņi ir. Dara viņi daudz un kaut kas arī sanāk. Ir 1001 cits, kam Ķīnas lupatu un nieku kupi proday aiziet pa burbuli nesācies. Viņiem turās gadiem un atrodas resurss komandējumiem un blakus biznesiem. Zināmā mērā par to var cienīt.
16.06.2026 18:40 |

10 gadi
Reitings 1639
Reģ: 22.10.2009
bet nu par to,ka Elina spej nenemt vera to baigo heitu,ko sanem,nu to tomer ne visi var...tur es vinu apbrinoju
17.06.2026 06:24 |

Reitings 16
Reģ: 31.05.2023
Pamanīju, ka Elīna un Nauris vairs nereklamē zinzino tik aktīvi kā agrāk. Laikam tagad galvenā naudas plūsma ienāk no coffee shopa un dzērieniem.
17.06.2026 07:17 |

10 gadi
Reitings 929
Reģ: 21.11.2009
selestine @ 17.06.2026 06:24
bet nu par to,ka Elina spej nenemt vera to baigo heitu,ko sanem,nu to tomer ne visi var...tur es vinu apbrinoju

Kur teikts, ka viņa heitu neņem galvā? Publiski saka, ka neņem, bet realitātē, domāju, ka ir savādāk. Caur rindiņām tāpat var dzirdēt, cik viņa ir nepārliecināta, cik ļoti sev pati nepatīk utt.
17.06.2026 07:29 |

Reitings 2188
Reģ: 06.07.2024
Wtfvienkarši @ 15.06.2026 19:23
https://failiem.lv/u/fv94hp9agj
Tas deguns vēl turpina nosēsties, ja? 🫠

Deguns pretīgāks par iepriekšējo kabaci.
17.06.2026 12:55 |

Reitings 160
Reģ: 25.04.2026
Pēdējā bilde TG. Kas viņai ir ar seju?
17.06.2026 19:10 |

10 gadi
Reitings 5182
Reģ: 25.05.2009
Didrenei pēc pēdējā Ķīnas brauciena kārtējais level ups ir bijis- no feikajām Marc Jacobs somiņām pārgājusi uz Chanel and Hermes feikiem! 😄
17.06.2026 20:26 |

Reitings 215
Reģ: 21.09.2025
Luna Com 2000 @ 16.06.2026 17:17

Cilvēki redz. Bet vai tad lielākā daļa veikalu neiepērk preces un neuzliek vienkārši savu birku? 😂 Ne visi var izdomāt, kādas drēbes pasūtīt un tirgot, lai tās cilvēkiem patiktu un aizietu. Tas arī ir jāmāk, pat ja tās ir lētas Ķīnas lupatas. Saprotu, ka var piesieties pie izteikumiem vai darbībām, bet visu laiku nodirst labi pelnošu biznesu ir diezgan dīvaini.
17.06.2026 22:12 |

Reitings 483
Reģ: 29.09.2023
Euclid @ 16.06.2026 13:37
Iedomas
Vs. Realitāte

Nu galvenajā plānā būtu jābūt kafijai, tikai kafiju pat tajā visa nevar pamanīt 😂
18.06.2026 10:10 |

Reitings 11368
Reģ: 14.09.2024
Anncha @ 17.06.2026 22:12

Cilvēki redz. Bet vai tad lielākā daļa veikalu neiepērk preces un neuzliek vienkārši savu birku? 😂 Ne visi var izdomāt, kādas drēbes pasūtīt un tirgot, lai tās cilvēkiem patiktu un aizietu. Tas arī ir jāmāk, pat ja tās ir lētas Ķīnas lupatas. Saprotu, ka var piesieties pie izteikumiem vai darbībām, bet visu laiku nodirst labi pelnošu biznesu ir diezgan dīvaini.

Nu jā, kaut kādi noname veikaliņi droši vien iepērk drēbes līdzīgā veidā, kā to dara Didrihsoni. Tikai atšķirība ir tāda, ka noname veikaliņi nemēģina sevi pataisīt par kaut kādu apģērbu un lifestyle zīmolu. Bet viņiem pašiem nav nekā sava, ar dzērienu un saldējumu viņiem uzbāzās abi ražotāji, drēbes tiek noskatītas pēc jau gataviem modeļiem, kā izskatās tā kafijas bundžu ideja arī ir noskatīta no citiem.
Popularitāti viņi notur ar haipu. Un lai spriestu par to, cik tad tas viņu bizness patiešām ir veiksmīgs, vajadzētu salīdzināt ar citiem līdzīgiem apģērbu tirgotājiem, piemēram, Kokos.
18.06.2026 10:22 |

Reitings 361
Reģ: 23.04.2025
Tastastas @ 18.06.2026 10:22

Nu jā, kaut kādi noname veikaliņi droši vien iepērk drēbes līdzīgā veidā, kā to dara Didrihsoni. Tikai atšķirība ir tāda, ka noname veikaliņi nemēģina sevi pataisīt par kaut kādu apģērbu un lifestyle zīmolu. Bet viņiem pašiem nav nekā sava, ar dzērienu un saldējumu viņiem uzbāzās abi ražotāji, drēbes tiek noskatītas pēc jau gataviem modeļiem, kā izskatās tā kafijas bundžu ideja arī ir noskatīta no citiem.
Popularitāti viņi notur ar haipu. Un lai spriestu par to, cik tad tas viņu bizness patiešām ir veiksmīgs, vajadzētu salīdzināt ar citiem līdzīgiem apģērbu tirgotājiem, piemēram, Kokos.
Man liekas Siluets ir vislīdzīgakais, vini pat brauc uz vienām bāzēm. Un nekliedz ka paši saražoja un neplēš kajstarpi lai kko pārdot. Te foruma viena meitene mācēja paskatīties finanšu rāditājus, varbūt viņa var salidzināt un pateikt.
18.06.2026 10:38 |

Reitings 1
Reģ: 18.06.2026
I’ve seen mixed feedback about that shop, some people like the designs while others feel pricing is on the higher side. Quality often varies depending on the collection, so it’s worth checking recent reviews before making a purchase. You might also find it useful to cross-check public details through https://utahcourtrecords.org for broader background information. Overall, it usually helps to compare a few similar options before deciding what’s best for you.
18.06.2026 10:44 |

Reitings 85
Reģ: 22.01.2025
Kāpēc viņai visu laiku jāatrāda savas neparāk glītas pēdas un kāju pirksti?
18.06.2026 11:13 |

Reitings 215
Reģ: 21.09.2025
Luna Com 2000 @ 18.06.2026 10:38
Man liekas Siluets ir vislīdzīgakais, vini pat brauc uz vienām bāzēm. Un nekliedz ka paši saražoja un neplēš kajstarpi lai kko pārdot. Te foruma viena meitene mācēja paskatīties finanšu rāditājus, varbūt viņa var salidzināt un pateikt.

Protams, piekrītu tam, ka viņi daudz melo un izdomā stāstus, bet jāatzīst arī tas, ka naudas viņiem netrūkst. Vienalga, vai tā nopelnīta legāli vai nelegāli, ne katrs spēj izdomāt un izveidot ko tādu. Cik daudz cilvēku ikdienā var pēkšņi atļauties nopirkt kaut ko tūkstošu vērtībā? Daudziem cilvēkiem Didrihsoni vienkārši nepatīk, un līdz ar to viss, ko viņi dara, šķiet briesmīgs. Taču, ja viņu vietā būtu citi cilvēki, diez vai par šo vispār būtu tāda diskusija. Cik daudzām sievietēm, kuras šeit komentē katru dienu, ir savs veiksmīgs bizness? Diez vai arī tādām sievietēm būtu laiks sēdēt forumos un apspriest šķību degunu vai pliku pakaļu.
Es Didrihsoniem nesekoju, jo personīgi mani tiešām kaitina viņu personības un uzvedība, taču biznesa jautājumā nepiekrītu lielākajai daļai kritikas. Tik daudz veikalu pilsētās veras ciet, jo tiem trūkst pircēju.
18.06.2026 11:56 |

Reitings 160
Reģ: 25.04.2026
Anncha @ 18.06.2026 11:56

Protams, piekrītu tam, ka viņi daudz melo un izdomā stāstus, bet jāatzīst arī tas, ka naudas viņiem netrūkst. Vienalga, vai tā nopelnīta legāli vai nelegāli, ne katrs spēj izdomāt un izveidot ko tādu. Cik daudz cilvēku ikdienā var pēkšņi atļauties nopirkt kaut ko tūkstošu vērtībā? Daudziem cilvēkiem Didrihsoni vienkārši nepatīk, un līdz ar to viss, ko viņi dara, šķiet briesmīgs. Taču, ja viņu vietā būtu citi cilvēki, diez vai par šo vispār būtu tāda diskusija. Cik daudzām sievietēm, kuras šeit komentē katru dienu, ir savs veiksmīgs bizness? Diez vai arī tādām sievietēm būtu laiks sēdēt forumos un apspriest šķību degunu vai pliku pakaļu.
Es Didrihsoniem nesekoju, jo personīgi mani tiešām kaitina viņu personības un uzvedība, taču biznesa jautājumā nepiekrītu lielākajai daļai kritikas. Tik daudz veikalu pilsētās veras ciet, jo tiem trūkst pircēju.

Tad kāpēc Dž. Nevarēja nopirkt sēdeklīti un ziemas jaku? Kāpēc visu izdīc uz sadarbībām? Kāpēc savos komandējumos ēd lētās ieskrietuvēs? Var turpināt un turpināt…
Ja viņiem netrūktu naudas, tad nenodarbotos ar visu iepriekš uzskaitīto. 😁
18.06.2026 12:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits