Wtfvienkarši @ 16.06.2026 10:57
Piekrītu, sliktākā kafijas reklāma, kura redzēta, it kā reklamē kafiju, bet rokas aizsedz nosaukumu un fokuss uz Turku silikoniem. 😳
Vēl visa kā, tik daudz par daudz, ka piedod lētuma piesitienu. Sevi, dārzu un dārza lietas , veļas mazgājamo līdzekli laikam, kafiju un traukus cenšās pārdot. Kā jau viņas dabā, visu par pļockām pataisīt.
viss bija meli. Žēl meiteņu, kuras uzdrīkstējās rakstīt par savu sāpi, uzticējās tiem meļiem.Nauris klīniku vadīs Latvijā🤣Gobzems varētu atklāt šos melus mierīgi.painteresēties Lema clīnikā par konkursa uzvarētājām.Wtfvienkarši @ 16.06.2026 05:27
No kartupeļa—uztaisīt operāciju—uz kartupeli. Kā Didra teiktu “Pa lēto, Bomba”.🤣
Bet kā tur beigās palika ar operāciju konkursa uzvarētājām?
Euclid @ 16.06.2026 13:37Iedomas
Vs. Realitāte
Iedodiet Elīnai un viņa visu sataisīs lēta paskata.
Luna Com 2000 @ 16.06.2026 17:17Nauris uz jautājumu, kāpēc viņi nav TC, atbildēja, ka vēl neesot tam gatavi. Taču nākamais plāns esot atvērt bāzi Polijā, jo - latvieši var. Ko var? Aizbraukt uz Ķīnu, izvēlēties gatavos modeļus un piešūt birkas? Vienīgais, ko viņi var, ir samaksāt par pasūtīto partiju un muitas nodokli un tas ir viss.
Man reāli uzvelk, kad redzu arvien vairāk slavinošu ierakstu, jo īpaši Threads. Kādi viņi malači, cik darbīgi, tādi uzņēmēji! Bet reāli viņi paši neko nav radījuši - drēbes, ūdens, kafija, tas viss ir citu produkts, kuru viņi pārpakojuši un uzlikuši uzcenojumu. Es nesaprotu, kā cilvēki to neredz.
selestine @ 17.06.2026 06:24bet nu par to,ka Elina spej nenemt vera to baigo heitu,ko sanem,nu to tomer ne visi var...tur es vinu apbrinoju
Wtfvienkarši @ 15.06.2026 19:23https://failiem.lv/u/fv94hp9agj
Tas deguns vēl turpina nosēsties, ja? 🫠

Luna Com 2000 @ 16.06.2026 17:17Nauris uz jautājumu, kāpēc viņi nav TC, atbildēja, ka vēl neesot tam gatavi. Taču nākamais plāns esot atvērt bāzi Polijā, jo - latvieši var. Ko var? Aizbraukt uz Ķīnu, izvēlēties gatavos modeļus un piešūt birkas? Vienīgais, ko viņi var, ir samaksāt par pasūtīto partiju un muitas nodokli un tas ir viss.
Man reāli uzvelk, kad redzu arvien vairāk slavinošu ierakstu, jo īpaši Threads. Kādi viņi malači, cik darbīgi, tādi uzņēmēji! Bet reāli viņi paši neko nav radījuši - drēbes, ūdens, kafija, tas viss ir citu produkts, kuru viņi pārpakojuši un uzlikuši uzcenojumu. Es nesaprotu, kā cilvēki to neredz.
Euclid @ 16.06.2026 13:37Iedomas
Vs. Realitāte
Iedodiet Elīnai un viņa visu sataisīs lēta paskata.
Anncha @ 17.06.2026 22:12
Cilvēki redz. Bet vai tad lielākā daļa veikalu neiepērk preces un neuzliek vienkārši savu birku? 😂 Ne visi var izdomāt, kādas drēbes pasūtīt un tirgot, lai tās cilvēkiem patiktu un aizietu. Tas arī ir jāmāk, pat ja tās ir lētas Ķīnas lupatas. Saprotu, ka var piesieties pie izteikumiem vai darbībām, bet visu laiku nodirst labi pelnošu biznesu ir diezgan dīvaini.
Man liekas Siluets ir vislīdzīgakais, vini pat brauc uz vienām bāzēm. Un nekliedz ka paši saražoja un neplēš kajstarpi lai kko pārdot. Te foruma viena meitene mācēja paskatīties finanšu rāditājus, varbūt viņa var salidzināt un pateikt.Tastastas @ 18.06.2026 10:22
Nu jā, kaut kādi noname veikaliņi droši vien iepērk drēbes līdzīgā veidā, kā to dara Didrihsoni. Tikai atšķirība ir tāda, ka noname veikaliņi nemēģina sevi pataisīt par kaut kādu apģērbu un lifestyle zīmolu. Bet viņiem pašiem nav nekā sava, ar dzērienu un saldējumu viņiem uzbāzās abi ražotāji, drēbes tiek noskatītas pēc jau gataviem modeļiem, kā izskatās tā kafijas bundžu ideja arī ir noskatīta no citiem.
Popularitāti viņi notur ar haipu. Un lai spriestu par to, cik tad tas viņu bizness patiešām ir veiksmīgs, vajadzētu salīdzināt ar citiem līdzīgiem apģērbu tirgotājiem, piemēram, Kokos.
Luna Com 2000 @ 18.06.2026 10:38Man liekas Siluets ir vislīdzīgakais, vini pat brauc uz vienām bāzēm. Un nekliedz ka paši saražoja un neplēš kajstarpi lai kko pārdot. Te foruma viena meitene mācēja paskatīties finanšu rāditājus, varbūt viņa var salidzināt un pateikt.
Anncha @ 18.06.2026 11:56
Protams, piekrītu tam, ka viņi daudz melo un izdomā stāstus, bet jāatzīst arī tas, ka naudas viņiem netrūkst. Vienalga, vai tā nopelnīta legāli vai nelegāli, ne katrs spēj izdomāt un izveidot ko tādu. Cik daudz cilvēku ikdienā var pēkšņi atļauties nopirkt kaut ko tūkstošu vērtībā? Daudziem cilvēkiem Didrihsoni vienkārši nepatīk, un līdz ar to viss, ko viņi dara, šķiet briesmīgs. Taču, ja viņu vietā būtu citi cilvēki, diez vai par šo vispār būtu tāda diskusija. Cik daudzām sievietēm, kuras šeit komentē katru dienu, ir savs veiksmīgs bizness? Diez vai arī tādām sievietēm būtu laiks sēdēt forumos un apspriest šķību degunu vai pliku pakaļu.
Es Didrihsoniem nesekoju, jo personīgi mani tiešām kaitina viņu personības un uzvedība, taču biznesa jautājumā nepiekrītu lielākajai daļai kritikas. Tik daudz veikalu pilsētās veras ciet, jo tiem trūkst pircēju.