Nu tādas cenas ir tagad fotosesijām, Karakajai vēl videjas cenas ir starp Rīgas fotogrāfēmAstarte @ 12.06.2026 18:47
650/850? Kas viņa tāda ir, ka tik dārgi?
Bet nu 9000 par fotosesiju, Elīna tiešām vairs nefiltrē, ko saka.
Euclid @ 12.06.2026 17:46Projekts par 9000€ sevī visticamāk ietver Didras dārgo laiku + pati kā modele izmaksas + telpu īre/fotogrāfs/stilists/frizūra/make up = cipa "pati", bet patiesībā pašizdomātās reklāmas izmaksas, palaižot savā IG un vēl x2, jo nu Minhauzene 😃
Tastastas @ 13.06.2026 00:20
Man vairāk interesē, kas tas par mistisku projektu, kas izgāzies? Tur ir dzēriena pudeles, kas joprojām ir nopērkamas, sporta paklājiņš, tikko nesen teica, ka pilates atkal plānojas. Kas tad bija vēl plānots ar visām šīm lietām? Elyndi sporta zāle?
Cik sapratu, ka projekts bija tās bildes, ko viņa nebija laikus nopublicējusi? :D Nesaprotu no viņas neko. Ka tik pastāstīt, ka atkal kaut kāds projekts izgāzies par 9k. :DTastastas @ 13.06.2026 00:20
Man vairāk interesē, kas tas par mistisku projektu, kas izgāzies? Tur ir dzēriena pudeles, kas joprojām ir nopērkamas, sporta paklājiņš, tikko nesen teica, ka pilates atkal plānojas. Kas tad bija vēl plānots ar visām šīm lietām? Elyndi sporta zāle?
Elīna tagad ņemšot Ediju kā privāto treneri, sportošot, jo, ja maksā naudu, tad arī ir atbildība un motivācija to darīt.Euclid @ 13.06.2026 07:43
Arī.
Iedomājos, varbūt ar to sporta čali E kaut kādu fitnesa programmu gribēja izlaist? Jo tā fotosesija tiešām ļoti specifiska, ja vien ar AI citu produktu nepiefotošopēt klāt
Vina taču pati teica ka žel tik daudz naudas mārketingam. Atkal ceļ brēku no nekā. Pati negrib ieguldīt un bļauj ka projekts izgāzies. Es domāju tā bija kada liela vides reklāma Rīgā, tā varetu maksāt ari vairāk. Tiešam brīnos ka Elinai ar savu ego bija žel to naudu lai vinas milzīga mērkaķa seja butu uz banera.CallMeAnnika @ 13.06.2026 11:12Cik sapratu, ka projekts bija tās bildes, ko viņa nebija laikus nopublicējusi? :D Nesaprotu no viņas neko. Ka tik pastāstīt, ka atkal kaut kāds projekts izgāzies par 9k. :D
CallMeAnnika @ 12.06.2026 16:31Elīna ar savu kalponi analizē, kā gāja viņu Diva Night. Stāsta, ka apģērbus no kronšteiniem izgrāba vienas minūtes laikā, bet ko viņas nākamreiz darīs labāk?
Nodrošinās labāku reklāmu. :D
Kooo? Ja jau tik daudz cilvēku, kam reklāma?
Pēc viņas stāstītā, viņi arī neprot aprēķināt iepirkumu daudzumu. Pasūta, bet vienmēr pietrūkst. :DLabaDabaDa @ 13.06.2026 17:49
Precīzi. Ja man būtu tādi panākumi lupatu tirgošanā, es iegādātos 3 reizes vairāk kronšteinu. Piekārtu pilnu stadionu!
Luna Com 2000 @ 13.06.2026 17:13Vina taču pati teica ka žel tik daudz naudas mārketingam. Atkal ceļ brēku no nekā. Pati negrib ieguldīt un bļauj ka projekts izgāzies. Es domāju tā bija kada liela vides reklāma Rīgā, tā varetu maksāt ari vairāk. Tiešam brīnos ka Elinai ar savu ego bija žel to naudu lai vinas milzīga mērkaķa seja butu uz banera.
nesapratu, kāda jēga tai fotosesijai? Sunīšu saimniecei liels fuj😰sunīšiem stress.Elina varēja fočēties ar savu suni tad tā būtu ģimenes fotosesija.Un būtu mīļāk.Šeit sunīši kā rekvizīts,bez mīļuma. stulbi🤮🤮simona.saimona @ 14.06.2026 11:47Tie suņi tik nelaimīgi izskatās bildēs ar Elīnu.
es neko biedējošu neredzēju!Danuta @ 14.06.2026 12:52Kāpēc visās bildēs, storijos un reelos Džeisons izskatās tik dīvaini? Viņš neizskatās pēc bērna, kuram tūlīt būs 4 gadi. Nu ļoti dīvains izskata bērnam. Acu skatiens ir biedējošs.
viņai tas deguns tik liels izskatās 😁 būs velti mocījusies?!Roze sarkanā @ 14.06.2026 12:06nesapratu, kāda jēga tai fotosesijai? Sunīšu saimniecei liels fuj😰sunīšiem stress.Elina varēja fočēties ar savu suni tad tā būtu ģimenes fotosesija.Un būtu mīļāk.Šeit sunīši kā rekvizīts,bez mīļuma. stulbi🤮🤮
Diezgan bēdīgi, ka visu mūžu uzlabo sevi, badojies, bojā veselību, lai būtu šķirba starp kājām, bet tāpat sev nepatīc.MazaisJenots @ 14.06.2026 15:53Viņai nepatīkot redzēt spogulī sevi pliku pirms dušas, jo nepatīk tas ko tur redz. Cilvēkam, kas sevi tik ļoti ienīst vajag terapiju nevis rakstīt grāmatas ar padomiem.