Rudzumaize @ 31.03.2026 21:22neesmu nekad lidojusi, tāpēc jautāšu no savas idiota saprašanas.
kādi dokumenti var būt koferiem? tas ir kā? kā to vispār kārto? es tagad salieku koferi un man jātešas kaut kur kārtot kofera dokumenti? un kas tajos dokumentos? kofera lietu uzskaitījums? un ja koferī pēkšņi neieliku savu Gucci ķemmi un tas sver mazliet vieglāk, ko nu? doķi saka to, svars cits.
izskaidrojiet. es gribu saprast, kādi dokumenti ir koferiem
cory @ 31.03.2026 19:16Didrene baigi pārliecināti stāsta, ka airbaltic nočakarēja viņu koferi, bet tai pat laikā viņai bija 4 lidojumi! Varbūt jau otrajā lidojumā koferis neiekāpa, bet nu protams Didrenei uzreiz AirBaltic pie vainas, jo viņai aizdomīgi pie iekāpšanas lidojumā pajautājuši parādīt dokumentus par koferiem, kas man liekas totālākā d*ršana atkal 😁Man nekad dzīvē neviens neko pie gate nav jautājis par manām check in somām, bet nu re ku Didra ar savu ideālo angļu valodu pat ir sapratusi, ka viņai prasa koferu dokumentus pirms kāpšanas lidmašīnā.
Kādu ekskluzīvu braucienu uz Bali? Par cik? :D 2 nedēļas par 10000 eiro? :D Elīnas mentorings tomēr maksā cik tur, 200 vai 300 eiro stundā :D + naktsmītnes, ēšana utt..cory @ 31.03.2026 21:39
Tu nezini, kā notiek process, un vismaz pajautāji, lai uzzinātu, bet Didrene, kas ir pietiekami daudz reizes lidojusi un tāpat neko nerubī, tikai mauc kaut kādu pašizdomātu h*iņu, lai būtu baigā ceļošanas speciāliste savu aitu acīs (off topic: brīnos, kā vēl nav abi ar Jenotu saskatījušies ārzemju influenceru trendu organizēt grupu braucienus sekotājiem un nav kādu bombiski ekskluzīvu braucienu uz Bali uzorganizējuši, lai nokāstu piķi kārtējo reizi no sekotājiem 😁) . Vienīgais, ko parasti saņem, pēc kofera iečekošanas, ir neliela uzlīme (max 5x5 cm) ar svītru kodu, lidostas kodiem un lidojuma detaļām.
cory @ 31.03.2026 21:39
Tu nezini, kā notiek process, un vismaz pajautāji, lai uzzinātu, bet Didrene, kas ir pietiekami daudz reizes lidojusi un tāpat neko nerubī, tikai mauc kaut kādu pašizdomātu h*iņu, lai būtu baigā ceļošanas speciāliste savu aitu acīs (off topic: brīnos, kā vēl nav abi ar Jenotu saskatījušies ārzemju influenceru trendu organizēt grupu braucienus sekotājiem un nav kādu bombiski ekskluzīvu braucienu uz Bali uzorganizējuši, lai nokāstu piķi kārtējo reizi no sekotājiem 😁) . Vienīgais, ko parasti saņem, pēc kofera iečekošanas, ir neliela uzlīme (max 5x5 cm) ar svītru kodu, lidostas kodiem un lidojuma detaļām.
Ciena @ 01.04.2026 12:16Laba reklāma skriet pa ceļu pusplikai, kukuu, kukuu😂😂
KatyB @ 01.04.2026 13:21
Un pati vēl atzīst ka blakus ofisos cilvēki skatās kad filmē savus ģeniālos video. Man ka ofisā strādājošai personai reāli besītu ka tāda atpalikusi aita skraida apkārt apenēs manā darba vietā, nedod Dievs vēl gadās diena kad biznesa partneri vizītē un tur tāds skelets skraida apkārt
Luna Com 2000 @ 01.04.2026 17:09Didra iesprūdusi kkadā pagātnē, neviens tādus matus netaisa ar baltam škipsnām. Tas bija aktuāli kkadā 2010 gadā. To lauku mindset laikam nekas nevar dabūt arā.Labāk ņemtu piemēru no Lāsmas Novikas kas ir aktuālā frizūra
Luna Com 2000 @ 01.04.2026 17:09Didra iesprūdusi kkadā pagātnē, neviens tādus matus netaisa ar baltam škipsnām. Tas bija aktuāli kkadā 2010 gadā. To lauku mindset laikam nekas nevar dabūt arā.Labāk ņemtu piemēru no Lāsmas Novikas kas ir aktuālā frizūra
Aktuāls ir tas, kas piestāv. Manuprāt, viņai izskatās ļoti labi.Luna Com 2000 @ 01.04.2026 17:09Didra iesprūdusi kkadā pagātnē, neviens tādus matus netaisa ar baltam škipsnām. Tas bija aktuāli kkadā 2010 gadā. To lauku mindset laikam nekas nevar dabūt arā.Labāk ņemtu piemēru no Lāsmas Novikas kas ir aktuālā frizūra
Uzacis taisīja Aleksa, kura bija Blaumaņa ielā. Tagad Aleksu nomelno un uztaisa par sliktu meistari? Tā sanāk.Devindesmitseptini @ 02.04.2026 11:29Visu laiku tak uzacis viņai taisīja cita meitene, tagad stāsta, ka uzacis iepriekš nebija svarigas, bet tagad atradusi super meistarj utt... nu ko var muldēt
Devindesmitseptini @ 02.04.2026 11:29Visu laiku tak uzacis viņai taisīja cita meitene, tagad stāsta, ka uzacis iepriekš nebija svarigas, bet tagad atradusi super meistarj utt... nu ko var muldēt