Kāds viņai tas veikala profils izskatās, es ieejot drēbju veikalu lapās gribu redzēt drebes, jaunumus. Ļoti patik skatities video pa tipa - kas jauns Zara. Bet te miskaste kkada- Didra netīra bodijā sēž un murgu dzen. Tagad vina grib mācīt jaunam meitenēm 17-18 gadus vecām ko? to varētu vērtēt ka vervēšanu sektā.engelens @ 25.03.2026 13:46Man ir aizdomas, ka viņa savu iekšējo kompleksu dēļ, vienkārši šak jukt prātā... Ja kādreiz visas izdarības bija tāds labs piārs, lai pievērstu sev uzmanību, vairāk skatījumus, tad šobrīd vai nu reklāmas kampaņa nav izdevusies un kurss nosprausts nepareizi, vai tur jau galvā dzeguzes lido ne pa jokam... Ar vīru attiecības kā biznesa partneriem, bērns vispār pamests novārtā... Man kā auditorijai noteikti interesantāk būtu paskatīties, kā biznesa cilvēkiem veicas ikdienā (kā sabalansē laiku starp darbu/atpūtu/ģimeni), bet te - parādīšu dienu no savas dzīves, tak viņai bez sevis nekā cita nav... goda vārds, es par viņu priecātos, ja viņa vienu rītu pateiktu, hei, es šo ar seriālu un čipsu paku lienu Naurim azotē un baudu brīvdienu... Vai tad atstāj darba profilu un nemāzojies ar savu dieva sludināšanu...
Ciena @ 25.03.2026 13:37
Izskatās jā, ka viņi kopā ir tikai naudas dēļ.
Anīle līne @ 24.03.2026 12:30Elīna teica,ka Džeisons ir pieteicies ar pirmo reizi. Ja pāris dzīvo aktīvu seksuālo dzīvi, tad nekad nevarētu pateikt no kuras seksa reizes ir pieteicies bērniņš. Tas vien apliecina, ka Ziemassvētki tajās mājās ir biežāk kā sekss.
un , atrodoties tādā karstumā, veselu mēnesi nemazgāt matus, šausmas🤮ne viņa peldas, ne mazgājas,.čigāniete no čuhņasKatyB @ 25.03.2026 15:38Kas ar viņu notiek, tas paskats ir tiešām briesmīgs, acis, deguns, lupas šķībi, sejas forma deformējusies līdz ar filleru migrēšanu, pupi katrs no savas planētas un ķermenis pats kā pusaudžu puikam. Vēl tā netīrā guba uz galvas vienkārši Wtf
Īsti neizprotu Elīnas ņemšanos ar Dievu. Viņa tikai runā un runā, bet nevienā brīdī nepiemin konkrētu sektu, arī uz turieni ļoti reti iet.Luna Com 2000 @ 25.03.2026 13:56Kāds viņai tas veikala profils izskatās, es ieejot drēbju veikalu lapās gribu redzēt drebes, jaunumus. Ļoti patik skatities video pa tipa - kas jauns Zara. Bet te miskaste kkada- Didra netīra bodijā sēž un murgu dzen. Tagad vina grib mācīt jaunam meitenēm 17-18 gadus vecām ko? to varētu vērtēt ka vervēšanu sektā.
Elīna ļoti izvērtē, kam velta savu laiku. Mazgāšanās viņas plānā nav iekļauta.Roze sarkanā @ 25.03.2026 16:12un , atrodoties tādā karstumā, veselu mēnesi nemazgāt matus, šausmas🤮ne viņa peldas, ne mazgājas,.čigāniete no čuhņas
Euclid @ 25.03.2026 17:34Naurim baigi labie plikas tuftas dzīšanas video ar ai bildēm, zibeņiem, raustīgām pārejām.
Laikam abi par dzīvesveida koučiem grib pārformēties. Trakums, bet laikam jau ir daži tukši smadzeņpodi, kas tam atsaucas. Ilgu mūžu gan neparedzu.
Tāpat kā matu eļļiņas, bērnu/vīriešu līnija baķikā, kas beidzās tā arī nesākušies.
Euclid @ 25.03.2026 17:34Naurim baigi labie plikas tuftas dzīšanas video ar ai bildēm, zibeņiem, raustīgām pārejām.
Laikam abi par dzīvesveida koučiem grib pārformēties. Trakums, bet laikam jau ir daži tukši smadzeņpodi, kas tam atsaucas. Ilgu mūžu gan neparedzu.
Tāpat kā matu eļļiņas, bērnu/vīriešu līnija baķikā, kas beidzās tā arī nesākušies.
KatyB @ 25.03.2026 18:42
Un tas video ar moci tik cringe un samākslots, kustības tizlas un samākslotas 😂😂😂
Tio Rio @ 25.03.2026 18:16
Vēl tak bija Elindy svētavota dzēriens. Tas arī laikam nav pat palaists. A kas ir ar kafiju? Tā vēl eksistē?
Jā piemirsu par Atomy LABĀKO kosmētiku pasaulē. Tā reklamēja reklamēja, tagad nu vairs nav aktuāli.Euclid @ 25.03.2026 17:34Naurim baigi labie plikas tuftas dzīšanas video ar ai bildēm, zibeņiem, raustīgām pārejām.
Elīnas biznesa kursus arī neviens baigi nepērk. Kā Threads rakstīja - nopirka, bet saņēma to, ko Elīna katru dienu stāsta savos storijos. :DEuclid @ 25.03.2026 17:34Naurim baigi labie plikas tuftas dzīšanas video ar ai bildēm, zibeņiem, raustīgām pārejām.