CallMeAnnika @ 24.03.2026 10:49Šis mērķis bija februārī. :D Tā arī neatskaitījās, vai sanāca. :D
Deguns vēl mainīs formu, bet visi botoksi un filleri lūpās padara viņas seju šķību. Pat ja deguns būs taisns, izskatīsies šķībs, jo seja ar visiem filleriem dzīvo savu dzīvi.Bombīgā @ 24.03.2026 11:45Man vienīgajai liekas,vai tiešām tas deguns ir šķībs?
https://failiem.lv/u/bc8jfk7gyc
CallMeAnnika @ 24.03.2026 17:10Ko Elīna plāno stāstīt 17-18gadīgām meitenēm? Ievilkt ZinZinoo? Bet viņām nav naudas. Vai arī nākamās Elyndi darbinieces par kapeikām?
Luna Com 2000 @ 24.03.2026 22:52Nē nu nav brīnums ka viņiem otrs bērns nesanāk, viņi pat bučoties nav iemācijušies🤦🏻♀️Apskataties Naura pēdējo reels! Nu kameras priekša vareja patelot😂😂
Iespējams viņa savāks 10-15 meitenes, bet šķiet, ka jauniešu auditorija tomēr ir vairāk ar kritisko domāšanu apveltīta nekā Elīnas pieaugušās fanes - sievietes 35+.Euclid @ 24.03.2026 19:52
Laicīgi ievelk - tūlīt jau būs pirktspējīgas, visticamāk.
Jaunākas nevar, tad nebūs vairs ēnu diena, tomēr skolniecēm jābūt 😄
Luna Com 2000 @ 24.03.2026 22:52Nē nu nav brīnums ka viņiem otrs bērns nesanāk, viņi pat bučoties nav iemācijušies🤦🏻♀️Apskataties Naura pēdējo reels! Nu kameras priekša vareja patelot😂😂
KatyB @ 25.03.2026 10:41Tā viņas sprediķošana arvien vairāk galējībās iet, šodien neatkarību salīdzina ar būšanu bez atkarībām 😂😂😂😂
Un tad saka ka viņai nav vajadzīgs neviens blakus ka pati visu var, proncipā tā laulība ir pilnīgā pakaļā un nespēj kaut vienu rītu pavadīt kopā jo tansdidrai jāskrien satikties ar Dievu. Ne vīrs ne bērns nefigurē tikai viņa viņa es es nauda nauda, ļoti toksisks dzīves modelis.
Iespējams so visu abi izplānojuši iepriekš jo nevienam vairs viņi neinteresē bet visas tas runas ka jāpelna ar zinzino vai ka to kantori sauc un elyndy prasa parak daudz ieguldījumu tāpēc jāfokusējas uz savu piramīdu shēmu 🤷♀️