Drīzāk Naurim jagejojas, viesnīca pārāk daudz acis no LVTastastas @ 08.03.2026 18:45
Viņi jau pat nedzīvo tajā pašā viesnīcā. Biznesa haizivīm jābūt krutākiem - jāmočī džimā, un jādzīvo villā. Kāda atpūta pie baseina? 🙈😂
Tasnaviespejams @ 08.03.2026 10:10
Šķita, ka Rūmītis ir mazliet saprātīgāks kā uzņēmējs, lai zinātu un izprastu korektas, godīgas uzņēmējdarbības būtību un kaut ko sajēgtu arī par to, kā tā jau vājo tirgu kropļo un kādus paņēmienus izmanto šī ģimene (tas, ko dara Didrihsonu ģimene savā drēbju biznesā).
Bet izskatās, ka Tālbergiem un Rūmīšiem nauda nesmird; lai pēc tam nečīkst, ka restorānu biznesā kaut kas neiet un vai, vai.. Bans HG; fuj, vairāk pie viņiem neko nepasūtīšu un uz brančiem neiešu.
Tastastas @ 08.03.2026 12:05Mani interesē, vai gan HG, gan tā iepriekšējā vieta, visu tiešām Didrihsoniem piedāvā bezmaksas? Ja tā iepriekšējā vieta man bija nezināma, tāpēc varbūt viņi gribētu reklāmu, tad es īsti nesaprotu, kāpēc HG būtu jādod pilnīgi par brīvu telpas Didrihsoniem? Viņi taču ir labi zināmi, izreklamēti un nešķiet, ka viņiem būtu tik izmisīgi nepieciešama reklāma. It kā loģiski varētu saprast - cilvēks grib pie viņiem īrēt zāli un rīkot pasākumu, nu ok, kaut tā ir Didrihsone, lai ņem, maksā un īrē.
Diemžēl Elīna ar savām puspatiesībām, #pati un #labdarība, ir panākusi, ka, ja arī viņa par kaut ko maksā, tad tam ir grūti noticēt. Un dīvaini jau sanāk - katrs pasākums notiek citā vietā, lai arī pēc pasākuma stāsta, cik tā ir lieliska vieta un ka nākamos pasākumus rīkos tikai tur, bet beigās vienmēr tiek atrasta kaut kāda cita vieta. Tad jau jādomā, ka viņas pienesums šiem biznesiem ir minimāls un ilgstošu sadarbību uzturēt ir grūti.
Luna Com 2000 @ 08.03.2026 18:47Drīzāk Naurim jagejojas, viesnīca pārāk daudz acis no LV
Man smiekli sanāca par to ka Naurus pēdējā reels izmuldejas par masāžam, ka nemaz tik bieži nav bijis😂sanāk ka Didrai vinš melo ka iet uz tām un pa to laiku kko citu dara😂 Diez ko🌈Tastastas @ 08.03.2026 19:43
Kamēr Elīna lasa Sievas lūgšanas spēku un cer jau tā lieliskās attiecības padarīt vēl lieliskākas 😂
Luna Com 2000 @ 08.03.2026 17:20Annai tā naba🤦🏻♀️
Nu kaut kas tur nav riktígi, jà.Luna Com 2000 @ 08.03.2026 17:20Annai tā naba🤦🏻♀️
Nu taču priorotàte! Mēs visi zinam viņas prioritātes.Hmmm1 @ 07.03.2026 13:50mērlentu paņēma, bet aptieciņu nevar paņemt līdzi...
IceCream @ 06.03.2026 15:36Oi, neesot bijusi divatā cik tur tos gadus.
Savu "laulības atjaunošanas" braucienu aizmirsa uzreiz pēc Džeisona piedzimšanas?
Mix @ 08.03.2026 22:47
Vai tad vēl nesen nedzīvoja divatā pa Bali? Tur vēl tie kukaiņi vai kas tur skraidīja pa grīdu un viņi briesmīgi lamājās.
Luna Com 2000 @ 08.03.2026 17:20Annai tā naba🤦🏻♀️