Tastastas @ 15.01.2026 14:54
Pagūglējot, izskatās, ka tas patiešām varētu būt klīnikas īpašnieks. Bet rodas jautājums, kāpēc kaut kādai Didrihsonei no Latvijas pēkšņi ir tāda pompoza uzņemšana? Viņus tiešām tie viņas 111k tik ļoti ieinteresējuši, cer, ka tagad bariem pie viņiem nesīsies?
Un vai nebija tā, ka Elīnas savas krūtis taisīja vispār kaut kādā citā klīnikā, ne tajā, kas šim čalim pieder? ?
LadyBugy @ 15.01.2026 18:50
Jā, es zinu, man tetis pēc brukas operācijas arī nākošajā dienā bija mājās, bet tā ir cita valts. Domāju, vai drīkst lidot? Nu vismaz uztureties 5 dienas.
Mangosaldejums @ 15.01.2026 20:40kāda lūdzu varētu iemest skrīnšotus?
Ambulance @ 15.01.2026 20:02TG bildēs izskatās , šņukurs ir nocirpts un gals pacelts . ♿
sagaida ar ziediem , bet Anna pēc operācijas guļ apsegusies ar Elinas dzelteno spalvaino sintētisko kažoku. Vāks! Tādā klīnikā nav papildus segas?Tastastas @ 15.01.2026 20:45
Tur tās sedziņas tādas dikti plānas izskatās.
Bet nu jaciņa vismaz būs ar stāstu, un kāda vēlāk varēs to ieķert par labām naudiņām ?
Roze sarkanā @ 15.01.2026 21:30sagaida ar ziediem , bet Anna pēc operācijas guļ apsegusies ar Elinas dzelteno spalvaino sintētisko kažoku. Vāks! Tādā klīnikā nav papildus segas?
Stasss @ 15.01.2026 22:24Kādēļ izskatās ka Elīna guļ kaila zem tās segas? Buferus arī laboja?
krmmm @ 16.01.2026 00:16Palasīju, ka šāda tipa mommy makeover operācijās asins zudums un vajadzība pēc asins pārliešanas rodas ārkārtīgi reti, tā kā kaut kas tur ir aizgājis greizi. Drausmas. Un kam tas viss.
selestine @ 16.01.2026 00:23skatijos threads kur ta Anna runa,ka sausmigas sapes,briesmigas,nevar izturet.Bet pretsapju zales bevar laist,jo vina daudz zaudejusi asinis un tagad tas pilina.Ilgi pilinas.Briesmigi skatities uz vinu,var redzet ka traki cies.Didra ar savu degunu gandriz jau leka.Parcto kazoku.Esmu jrievu bloferem sjatijudes operacijas,visas gandriz ir jratijusaa traka drudzi,pec tam stastijusas ja mega auksti nevar pat ar segam sasildities.
magdalena333 @ 15.01.2026 19:05Vai es pareizi saprotu, viņa pēc operācijas slimnīcas gultā apsegusies ar savu kažoku? Vai tas ir joks? Netīrs, antisanitārs, vai tiešām tajā luksus slimnīcā nav papildus segas? Ā, nu, jā, galvenais, ka ziedus uzdāvināja?