Līdz šīm 80-90% no baumām par viņiem ir bijušas patiesas. Es arī ticu, ka tas varētu būt viņš. Nebija jau tā, ka liek realtime storijus no Latvijas un šeit random pasaka, ka Nauris ir Nīderlandē.barbieyyy @ 02.07.2025 18:07Nāc šu Naurix ārā no skapja,niez pirkstiņi aizsūtīt gejsievai šo bildīti ❤️❤️ un tieši tāds pats krekls reela,oii oi kā diez attaisnotos
CallMeAnnika @ 02.07.2025 18:19Jā, neviens storijs nebija. Parasti ir kontenta dienas, vai ieliek kā strādā, noreklamējot Elyndi. Tagad klusums.
Busu labā vietā nolika, lai Elīna nejauši nepabrauktu garām, un aizlidoja uz Nīderlandi. Diez kā attaisnojās, ka dekorācijas nav atvedis? :D
Jā, neviens storijs nebija. Parasti ir kontenta dienas, vai ieliek kā strādā, noreklamējot Elyndi. Tagad klusums.sauliiite.paula @ 02.07.2025 13:18
Aktīvs vispār nebija storijos. Bet sapratu, ka uz Poliju brauca ar busu.
krixis3 @ 02.07.2025 12:40Bet vispār ja tā padomā. Kāpēc Nauris savulaik bija tajā ticīgo sektā? OK, Elīna ar ģimeni tur gāja? Bet kāpēc Nauris? Man šķiet, Naura ģimene uz turieni neiet vai es kļūdos? Viņi iepazinās, ātri apprecējās. Nevar but tā, ka Nauris uz turieni tika aizsūtīts tieši ar mērķi mainīties? Tā kā,, ārstēt,, homoseksuālismu? Atrada Elīnu, viss notika. Varēja turpināt slēpties.
Tas pats par seksu. Balstoties tikai uz Elīnas teikto, viņiem seksa nav praktiski vispār. Nu kā jaunam pārim var nebūt seksa.? Vienu reizi pa nez cik ilgu laiku pārgulēja un uztaisīja bērnu. Viss. Tagad it kā cenšas, Elīna tur skraida kā aprrakusi, ka nekas nesanāk, bet tajā pašā laikā, ja tev sekss 1x mēnesī, varbūt, tad nekas jau arī nesanāks, pat neņemot vērā visas citas problēmas.
Un stāsts jau nav par to, ka katrs dara savā guļamistabā kā vēlas, bet par to ko viņi paši skaļi izbazūnē publiski.
magdalena333 @ 02.07.2025 13:13Es viņam nesekoju, bet, kas seko, vai Nauris bija aktīvs storijos šajās dienās kopš it kā aizbraucis komandējumos? Kaut ko atrādīja? Vai šoreiz nebija ar Elīnas tēvu?
magdalena333 @ 02.07.2025 13:13Es viņam nesekoju, bet, kas seko, vai Nauris bija aktīvs storijos šajās dienās kopš it kā aizbraucis komandējumos? Kaut ko atrādīja? Vai šoreiz nebija ar Elīnas tēvu?
Mayaaa @ 02.07.2025 11:20vēl jau tas,ka meitene minēja, ka viņas draugi jenotu tur ir redzējuši + klāt bilde. Viss ir legit ?
Mayaaa @ 02.07.2025 11:20vēl jau tas,ka meitene minēja, ka viņas draugi jenotu tur ir redzējuši + klāt bilde. Viss ir legit ?
vēl jau tas,ka meitene minēja, ka viņas draugi jenotu tur ir redzējuši + klāt bilde. Viss ir legit 😀Tastastas @ 02.07.2025 05:11
Tas festivāls notika Amsterdamā, bilde nav no Latvijas praida.
Protams, neko nevar skaidri zināt, bet ir aizdomīga vizuālā līdzība un vēl interesantāka sakritība, ka viņš tieši tajā laikā bija "ārzemju komandējumā".
cory @ 02.07.2025 00:58
Nedomāju, ka tas ir Jenots. Daudziem čaļiem no aizmugures ir tāda fričene- īsi mati un pakausī garāki- arī manam vīrietim ? Un cik stulbam būtu jābūt, lai ietu uz vietējo Latvijas praidu, ja neesi iznācis no skapja un visi tavi ienākumi un “karjera” balstās uz influencēšanu, radot laimīgas ģimenes tēlu un lupatu kantori kopā ar sieviņu. Riskēt ar visu savu dzīvi dēļ vienas praida ballītes? Ņuriks nav spicākais zīmulis penālī, bet tik stulbs viņš gan nav. Pietiekami daudzi viņu tur atpazītu un ja tas tiešām būtu Ņuriks, tad noteikti nebūtu tikai viena apšaubāma bilde no aizmugures, bet vesela reportāža soc tīklos no acu lieciniekiem. Līdzīgi kā ar Didras saltiem, ne vienu vien reizi bija bildes no dažādiem cilvēkiem, kā šī pērk saltus.
nu viss var būt. Man no muguras tiešām pēc viņa izskatās, es citu cilvēku nevaru iedomāties, kas tā izskatās no muguras. Un lai arī cik man ļoti viņi abi neriebjas, šādas pasakas nekad nepalaistu ielas, ka kaut kur redzēju, geju festivālos uttcory @ 02.07.2025 00:58
Nedomāju, ka tas ir Jenots. Daudziem čaļiem no aizmugures ir tāda fričene- īsi mati un pakausī garāki- arī manam vīrietim ? Un cik stulbam būtu jābūt, lai ietu uz vietējo Latvijas praidu, ja neesi iznācis no skapja un visi tavi ienākumi un “karjera” balstās uz influencēšanu, radot laimīgas ģimenes tēlu un lupatu kantori kopā ar sieviņu. Riskēt ar visu savu dzīvi dēļ vienas praida ballītes? Ņuriks nav spicākais zīmulis penālī, bet tik stulbs viņš gan nav. Pietiekami daudzi viņu tur atpazītu un ja tas tiešām būtu Ņuriks, tad noteikti nebūtu tikai viena apšaubāma bilde no aizmugures, bet vesela reportāža soc tīklos no acu lieciniekiem. Līdzīgi kā ar Didras saltiem, ne vienu vien reizi bija bildes no dažādiem cilvēkiem, kā šī pērk saltus.