CallMeAnnika @ 22.08.2026 23:38Elīnai apartamenti 400 eiro uz visiem, nešikojot un nedzīvojot centrā. Apartamentus var atrast arī pa 200-300 eiro uz visiem, it īpaši, ja ir nodriskāti, kā Elīna saka.
Luccas centrā var atrast arī pa 300 eiro apartamentus, Elīna saka, ka 450 uz nakti.
Maksas ceļi 150 eiro? Viņi nobrauca vismaz 1000km?
150 eiro dienā, ko paēst visiem? 1x dienā ēd McDonaldā, vēl jūsmoja, ka tik lēti visi var paēst par 21 eiro, Nauris ar dēlu ēd vakariņas ārpus, Elīna ar mammu apartamentos brokoļus vāra. Brokastis gan jau ārpus. Teiktu, ka max 100 eiro, bet Elīna jau knakstās.
L.. @ 23.08.2026 21:48Naura mamma Didras pēdējā storijā izskatās šausmīgi tajā bodijā. Tas, ka var ielīst/uzstīvēt drēbes, nenozīmē, ka viņas der. Tur tak krūtis pa malām veļas laukā. Un tie legingi... iespiežas viduklī, uztaisot viņu par Michelin vīriņu. Nu šausmas. Nekas pret Naura mammu, bet tās drēbes tak neder viņas figūrai. Viņa kopā ar tiem 45kg ir arī smadzeni laikam pazaudējusi vai vedekla nez kādus brīnumus piesolījusi.

ārprāts, otrā bilde 😀😀😀 vāks!!!! Nu un pirmā bilde ne gramu, ne labāka 😀cory @ 24.08.2026 01:53
Pēc tam, kad Naura mamma nometusi 45kg, Didrene sadomājusies arī šo ģērbt savā stiliņā, kad pupi knapi nosegti ar nepiemērotām bļodiņām un koriģējošie legingi ‘savelk puncīti’. Tikai atšķirība ir tāda, ka Didrenei silikoni, kad iespīlēti par mazās bļodiņās, turās uz augšu, bet Naura mammas dabīgās krūtis slīd laukā pa visām malām. Te tas pats boģiks ar citu rakstu, Didrenes izpildījumā- turku pupas līdz zodam un krūšu gali kaut kur pie ribām.
day @ 23.08.2026 23:38Kas darās Elīnas galvā publicējot video ar Dž kailu, kurā viņš saka “ņemiet mani” 🤯 Vienk kas tas bija? Noreportoju
es arī nesapratu, viņa ir reāli slima, sūda kristiete🤮🤮🤮viņai nav ne humora izjūtas, ne stila, ne gaumes nu nekā... nu kā Nauris un apkārtējie viņu pacieš???day @ 23.08.2026 23:38Kas darās Elīnas galvā publicējot video ar Dž kailu, kurā viņš saka “ņemiet mani” 🤯 Vienk kas tas bija? Noreportoju
es arī neesmu redzējusi nekur info kā viņai tas izdevies,bet domāju,ka kunģa samazināšana. Neticu,ka savādāk varēja tā notievēt.MaijaPaija @ 23.08.2026 23:28Negribās pārtīt 10lpp, bet kāda var lūdzu atkārot , ja tas bijis apspriests.. bet pa kuru laiku un kā notievēja Naura mamma?
Un no Itālijas zvana opim, bet tēvam nē. Īsts kristiešu ģimenes paraugs - melo vienā melošanā.Wtfvienkarši @ 24.08.2026 13:46Vismaz no visa “ceļojuma” mamma aizvesta uz kalniem un pie draudzenes.
Elīna varēs klapēt sev pa plecu vēl 3 gadus, cik viņa laba. 😀
CallMeAnnika @ 24.08.2026 19:01Un no Itālijas zvana opim, bet tēvam nē. Īsts kristiešu ģimenes paraugs - melo vienā melošanā.
IceCream @ 24.08.2026 21:47
Mož izšķīrušies?